.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Стига "тон в една връзка" да не значи да те развлачва по заведенията като пазарска чанта без ти да си мърдаш и пръстта даже или ти плаща постоянно сметки и да те води на всякакви готини места само и единствено за негова сметка,защото е мъж и това е било негова отговорност.И да не ти дава възможност мнението ти да е малко по различно.

Естествено, че не значи това, за Бога.

И да, когато границата,която е много тънка се прекрачи си води точно до командване и други такива неща.Но много жени въпреки роптаенето им са или достатъчно нерешителни или просто им харесва да бъдат командвани...опа доминирани.

Хич не съм от тези, които се кефят някой да ги командва.

А относно тази фраза: "Every girl wants a bad boy, who will be good just for her and every boy wants a good girl, who will be bad just for him. Нямаше да е лошо да я напишеш на български език все пак...не вярвам толкова да и се изгуби смисъла.
    Та не знам точно какво искате жените...всъщност знам и си го пише и тук,някои искат да превърнат лошото момче в добро с тях и след това да си търсят следващото лошо момче,защото някои жени имат леко мазохистичното желание да бъдат тъпчани...опа да ги защитава,но често едното върви ръка за ръка с другото де.А пък това за мъжете.Не знам...за другите,но аз предпочитам добро момиче, а да бъде лоша с мен...може би в леглото ако иска да сме по груби и понякога за да става бъзика и да има някаква тръпка,но да се държи с мен като пълен парцал и боклук и постоянно да ми се праи на велика....ааааа не благодаря,пазете си я,за всеки влак си има пътници,но в случая влака е за друга гара

Не си разбрал правилно мисълта. Аз не искам да превърна лошото момче в добро и след това да си търся следващто. Искам момче, което да е мило и добро единствено към мен, а не по подразбиране със всички.
    А за момичето - точно това, което си написал. Никой не казва, че "лоша" означава да се държи с теб като с парцал.
    Десет букви.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не си разбрал правилно мисълта. Аз не искам да превърна лошото момче в добро и след това да си търся следващто. Искам момче, което да е мило и добро единствено към мен, а не по подразбиране със всички.
    А за момичето - точно това, което си написал. Никой не казва, че "лоша" означава да се държи с теб като с парцал.
    Не знам точно какво искаш ти,защото не може да се каже че те познавам.Но практиката често показва едно.Много жени едно говорят пък съвсем друго вършат.И когато лошото момче спре да е лошо към тях обикновенно е добър до време,след което им доскучава и си търсят друг,които да се опитват да опитомяват.И всъщност какво лошо има един мъж да е мил към всички останали.Тук изобщо не говорим да сваля всяка,която му падне,което се наблюдава често при един вид лоши момчета...така наречените бройкаджий.Или трябва да е мил единствено с тази, с която прави секс...до време, а след това с някоя друга.Извинявам се ако пак не съм разбрал нещо.
    А за момичето.Ами какво друго да разбираме под лоша...отракана или... И едно добро момиче може да е отракана пък понякога даже и...вярна

Edit: Или пък имаш предвид нещо от тоя сорт:
    http://vbox7.com/play:6fb11062e7
    ?
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-19-2012 на 07:21
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Ако един мъж е еднакво мил към всички (тоест, към приятелката си и към останалите си познати от женски пол), значи отношението му не е специално, тоест, ще го приема за даденост и ще ми омръзне бързо. Искам аз да съм единствената, която гледа в очите с любов, с чиито желания се съобразява и чието мнение търси, когато има проблем. Мисля, че е разбираемо.

Мисля, че в тая поговорка или квото е там, под "лоша" се разбира в сексуален аспект.
    Доколкото разбрах от песента, тая мадама е няква пикла, която върти всичко мъжко на малкия си пръст и иска диамантен пръстен. Далеч нямам предвид това.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако един мъж е еднакво мил към всички (тоест, към приятелката си и към останалите си познати от женски пол), значи отношението му не е специално, тоест, ще го приема за даденост и ще ми омръзне бързо. Искам аз да съм единствената, която гледа в очите с любов, с чиито желания се съобразява и чието мнение търси, когато има проблем. Мисля, че е разбираемо.

Мисля, че в тая поговорка или квото е там, под "лоша" се разбира в сексуален аспект.
    Доколкото разбрах от песента, тая мадама е няква пикла, която върти всичко мъжко на малкия си пръст и иска диамантен пръстен. Далеч нямам предвид това.
    Че то ти може да го приемеш за даденост и при всякакви други обстоятелства.Тук не е въпросът да не се държи мило с всички.Любовта и приятелството са две различни неща,ревността е трудно предодолимо,но лошо чувство понякога и той не може само и единствено да гледа към теб,защото сте гаджета, а с другите да се държи супер студено.Номера е че ако в един момент приемеш гаджето си за даденост само ти ще си неговият живот,което в този момент не е много добре за него.Най-малкото няма да има на кой да се опре.Въпросът е да умее да си го държи хубаво в гащите. Е, и за теб се отнася същото де Да не говорим че доста хора като видят повечко внимание и започват да се взимат твърде насериозно. А за в сексуален аспект...често казано май и двете ми се виждат възбуждащи.

П.П. Иначе и в реалността има много такива пикли и те често не знаят дали ги сърби или ги боли пък после реват
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-23-2012 на 10:02
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си