- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой е като мен ?
За съжаление имам нужда от промяна.Дори саможив човек като мен не обича да не е заибоколен от приятели както е свикнал.Никога не съм имал притеснение , че няма да ме хареса някои , а че аз няма да харесам някого.
Но това , което каза , е истина.Уважавам мнението ти- най-стойностното до момента.
Богинята :Нима в УНС не учим всички едно и също :Д ? Икономила с чуждоежиково на английски съм.Не съм депресиран , даже напротив.Понеже гледам хората около мен и имам рядкото умение да виждам нещата такива , каквито са , имам повод да се радвам какъв съм самият аз.Проблемът с нервите ми е известен , може би затова е виновно и възпитанието ми , че не понасям да ми бъде казвано "не". Наистина мразя да губя , но не е това причината да избухна в Рица - просто гадното ми настроение излиза извън контрол и най-малкото нещо ме кара да изпадам в безкрайна агресия.Примерно днес щях да скочя на бои на суотборцните си по футбол , защото играех сам срещу много.
Сиска : Да,имам претенции , че никое момиче , което се радва на моя интерес , не би имала повод да се оплаква от държанието ми или каквото и да е.Не , не казвам това.Всъщност на живо при определено състояние на духа съм изключителни сериозен и срамежлив и не повдигам въпроса за материалното ми състояние или това на баща ми.Винаги съм гледал на парите като досадна необходимост , за да мога да си доставям определей скъпи удоволствия.
А относно въпросните дебили - позволи ми да споделя , че сравнени с мен са нищо , а ви товаря с досадните си проблеми , защото безполезните психолози ми казват и констатират неща , които са ми известни.
Относно въпросната случка с в БДЙ - аз дори не бих се оплакал за моя избор , компанията на момичето беше достатъчна да компенсира некомфорта.Добрият кондуктор имаше честта да подчертае , че билетът ми е за първа класа , а след моето обяснение , че макар и да не пътувам често с влак го знам , спечели въпросното момиче на моя страна , или поне я накара да се чувства специална.Споменах го , защото тя каза , че проблемът ми , че не мога да търпя глупостта и лицемерието на хората , е мой , а не техен.Ако не ме беше изненадала тя, бих и бил много обиден.