SisiStrange
А така ли било с пантерата. След като не в една тема тема сте спорили можеш ли да ми дадеш линкове към поне 10 такива? Ще чакам да го видя. Това няма да докаже, че не си пристрастна точно в тази тема, но ще покаже, че поне малко се мъчищ да защитиш думите си и автоматично да ти отдам кредит на доверие за останалите недоказуеми факти които твърдиш. Хайде давай ти си. Да не говорим, че ако тръгна да ви ровя мненията ще ти извадя доста повече теми в които сте на 1 мнение и се защитавате и адмирирате.
Линкове точно няма да седна да ти търся, защото ни помня заглавия, ни чак толкова се замислям. Най-прясни са ми темите за общата култура, за бавния и бързия секс, имаше преди и други подобни, в които нямаше как да сме на едно мнение. Твърде различни характери сме (поне форумно), че да съм съгласна с нея за всичко. Чаааак да се защитаваме и адмирираме... рядко. За тази тема специално щях да пиша и без поста да беше насочен към нея, а към което и да е момиче. Просто не разбирам ЗАЩО нападаш хора, които си изразяват мнението. И аз, и тя, и още доста момичета казаха, че искат добри момчета, които да нямат просташки речник, да не се държат зле с момичето, да са грамотни и прочие качества. Ти спориш. Не било така, искали сме лоши момчета, падали сме си по не знам си какви, но сме се престрували. И защо? За какво да седна да лъжа какви момчета харесвам в някакъв си форум? Айде някое момиче без приятел или самотно като цяло да се надява да получи хубав имидж и да открие приятели през нета, разбирам. Но и аз, и Пантерата, и The Believer сме хора, които си имат и приятели, и връзки, и достатъчно проблеми настрани от сайта, че да седим да ви впечатляваме. Аз си изказах мнението. И тя също. И колко още хора. А ти се захващаш да спориш. Нима ти по-добре знаеш какви момчета търся и харесвам аз, или тя, или кое да е друго момиче от темата? Да ме познаваш? Да си ме виждал мен или приятеля ми и да знаеш какви са ни критериите?
Втори абзац- явно не схващаш за какво ти говоря. За мене ти си тотален стрейнджър. Айде сега кажи ми защо трябва да вярвам на приказките и с какво това ми показва, че точно ти си златното изключение на форума?
Не си длъжен да вярваш.
Какво точно очакваш да направя? Да постна моментите ми с моя човек, за да видиш, че е свестен и си го харесвам такъв ли? Или да си постна дипломите и трудовия договор, за да се знае, че не плямпам напразно относно развитие? Няма как да докажеш какъв си на някого през нета. Въпросът е, че не можеш да окачествяваш някого така категорично и да го слагаш в някакви сухи статистики без въобще да имаш какъв да е поглед над живота му.
Трети- ето пак. Виждаш, пантерата да използва думата пари. Само не разбрах къде видя да я използвам аз? Напълно излишен. Въпреки, че в днешно време, човек ако няма пари си е кръгла нула и вероятността да си хване приятелка е малка. Факт.
Засичала съм ти и други постове, свързани точно с парите. Аз, за момичета, хванали си гадже заради парите му, не мога нищо да кажа. Приятеля ми не беше богаташ, когато тръгнахме и близо 1 година сме си се обичали и без да ми купува парцалки и да ме води на почивки. Тъй че там мога само да свия рамене и да кажа, че аз момиче, хванало си момче за пари, не познавам. Не, че ги няма. Но аз такава не знам. Явно движа в добри среди.
Кифла- съгласен донякъде с опредлението, но не всяко момиче което е с неориентирана преценка за мъжете е кифла. И второ какво въобще гарантира, че ако някое момиче не си пада по изброените от мене типове мъже, няма да си хване мъж който пак да я тъпче и прави на парцал? Въпроса е рит
Oричен, не ми отговаряй.
Изборът на мъж е свързан, колкото с любов и привличане, толкова и с разсъдък. За мен момиче, което е съгласно да бъде третирано като парцал, не е особено интелигентно и е с много лоша преценка. Всеки може да разбира това, както си иска.
Ама ти още ли спориш за 30-те лв?
Ти повдигна въпроса и ти отговорих.
Колкото до за 17-18 годишните поне 20 момичета (жени) между 25-30 години които са с мафиоти гангстери сутеньори и т.н. Както искащ ги наречи. Те дали не са по ориентирани от твоите приятелки. Е? Кой крив кой прав?
Не са. Никой, който се замесва в такива каши, не е ориентиран.
Не ми отговори на някои от въпросите…Защо?
Като например?
.