- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случи се това,което най-малко очаквах от тази връзка
голяма обида е да си носиш последствията от действията.
Отдавна е трябвало да сложиш края на връзката, може би когато си разбрала, че ти е изневерил или е правил нещата, които описа по - горе. Връзката ви някак си отдавна е била изчерпана, като гледам - изневерил ти е, правил е куп други неща.. А ти , само за да му го върнеш си постъпила курвенски и ето вече какъв е резултата.
Реално погледнато - нямаш чувства към него. То е от ясно по - ясно , но ми е чудно само това защо все още искаш да си с него, въпреки всичко, въпреки , че липсва доверието?
Сложи края и това е. Според мен тая връзка трудно, доста трудно би се оправила ...
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Тук мога да пиша много. Приятелят ти сигурно те обича. Аз лично му вярвам. Има много такива хора. Хора, които нямат и няма и да имат кой знае какво бляскаво бъдеще, които нямат цел, посока, приоритети, необходимост от развитие. За съжаление смятам, че приятелят ти какъвто е на 21, такъв ще бъде и след 6-7 години. Всичките му обещания изобщо не са били лъжи. Напротив, той искрено си е вярвал и е искал да се промени, да не прави повече неща, които да те разочароват, но това му е в кръвта. А ти нямаш нужда от такова нещо. Още си млада, за да не кажа малка и можеш да получиш много повече. Правила си всички тези компромиси, защото си държала на него, защото може би вътре в себе си, си мислела, че можеш да го промениш, да му помогнеш да бъде нещо повече. Но не се получава. Ако той не си помогне, никой няма да може. А няма нужда да носиш на гърба си когото и да било. Що се отнася до "лошото момче" - недей. Подобен тип "мъжкари" се интересуват от тръпката. Имала си си приятел, но си му изневерила с него. Това е "яко" в неговите очи. От него обаче сериозна връзка не мисля, че можеш да очакваш. А да се впускаш в нещо, с ясното съзнание, че можеш да излезеш наранена от него е безсмислено. Дай си почивка. Излизай с приятелки, забавлявай се, наслади се на свободата си без да се съобразяваш. И не скачай от една връзка в друга, освен ако не си сигурна, че си заслужава. А в случая аз лично се съмнявам.
Що се отнася до постъпката ти не бих се наела да я конкретизирам по какъвто и да било начин. За "отмъщение" звучи детинско. Ти казваш, че си го искала, но пак не те оправдава, защото не си била свободна по това време. Да, приятелят ти ти е изневерил, постъпил е гадно, но това не ти дава правото да постъпваш по същият начин. Дава ти правото да му простиш или да му кажеш довиждане. Курва не си. Мога да дам по-бляскави примери за подобни индивиди. Но и сама знаеш, че не си света вода ненапита. Остави лошите постъпки и твоите и на приятеля ти в миналото и продължавай напред.
Последно редактирано от In*The*Face : 04-19-2012 на 16:00
Това че ти не виждаш си е твои проблем.Явно разсъждаваш по логиката на авторката..Да,много правилно си ме разбрала.Това че има приятел и в същото време се оправя с други я прави курва.Може да е много свестно момиче,но тази постъпка е адски курвенска и няма място за галене с перце и оправдания.А това за респекта.Просто наблюдения.Не при всички,но при една част от хората той е голям,защото един куп мацки са му сядали на онази работа и съответно много други мацки искат да разберат дали пък всъщност не е много гот там, а много мъже му се възхищават.Е, има такива мъже и мацки,които не го правят.И може би аз съм един от тях.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Омг... нямам думи![]()
![]()
![]()
Смятай в какви среди движиш, че "курвар" е комплимент.
И се пише "ебат". Поне го пиши правилно, щом искаш да е с големи букви.
SlowDownBaby, няма нищо нередно едно момиче да е спало с две момчета. Нередното е да спи с две момчета ЕДНОВРЕМЕННО. Курвенски номерца са, да. Как би ги нарекла ти?
Можем да спорим много по тая тема,но просто не виждам смисъл да спамим в темата на момичето.Както казах за мен не е курвенско,кой каквото и да ми говори.Той прави всичко възможно да й разваля дните,а тя ще стой и ще го чака....
И да,явно просто разсъждам като нея.
Само да вметна,че никога не бих изневерила на приятеля си,ако той ми дава всичко от което се нуждая.. (не говоря материално)..никога не съм изневерявала,нямам и намерение,но конкретно в нейния случай,ДА бих го направила.
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Нещо на контри ли ще си играем сега.Не, аз не движа в такова обкръжение за момента.Просто забелязвам някои факти,които разбира се не ме карат да харесват курварите,но психиката на хората е така устроена че колкото повече хора се поинтересуват от даден човек и колкото повече респект всяват в другите тези,които са се поинтересували от него толкова повече хора им е интересно да разберат защо. Мога и да ти дам пример с мен ако искаш.Когато бях по-малък никоя мацка не ме забелязваше,но след това дойде времето когато покрай стечение на обстоятелствата няколко от по отраканите ми обърнаха някакво внимание и тогава вече не беше като да нямаше мацки, с които да се бъзикаме в училището постоянно. И така.Просто така е устроена човешката психика.Един и същ мъж на една мацка може да и се стори много по интересен ако около него се въртят три четири мацки особено ако са от по вървежните отколкото ако няма никаква конкуренция.Ако пък се носят и легенди около него...още по-добре. А за Ебът...съжалявам,не използвам за щяло и нещяло тази дума, а в интернет я има и в двата варианта. Съмнявам се дори дали може да се намери в правописният речник тъй като е вулгаризъм.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
А тогава чии чеп дири при него.Изневерявал не изневерявал с него ли е няма никакво значение.Или какво...връзката им да минава в мерене на полови органи и след това да продължават да си се обичат. С двама е по-добре отколкото с един, а с 50-60 е най-добре.Ами просто не става така.
Та в този ред на мисли...човек винаги може да си намери оправдание за всичко и щом пожелаеш да изневериш на приятеля си ще си намериш повод даже и без той да ти е изневерил.Изобщо ама изобщо не се съмнявай в това.Да няма скоро тема...аз му изневерих,защото не ми обръщаше достатъчно внимание.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 04-20-2012 на 13:18
Разсъждаваш като идиотка.
Да, той и прави номера, и да тя НЕ трябва да го чака, но това, което тя би ТРЯБВАЛО да направи е да го зареже. Да го остави, и ЧАК тогава да ходи нагоре надолу, разтваряйки си крачката като товарен влак. И после да не ми излиза с извинения от сорта на "той първи не знам си какво си, той на мен ми ги върти, и после исках да му отмъстя". МОЛЯ?! Вие да не сте в детската градина бе?!
П.П. Следващия път недей да казваш на Чачо колко съм била заядлива. Имам и аз пощенска кутия, прати ми съобщение на мен.
Такива неща се случват между хора, които никога не са се обичали истински.
Няма вариант, в който моя да ми изневери и да ида да се забивам или чукам с други за отмъщение. Това са номера на хора, на които не им пука. Хора, при които от изневярата са наранени не чувствата, а егото. Toгава хукват да се доказват, че и те могат.
Когато обичаш, плачеш, страдаш, търсиш вината И в себе си, говориш, и чак вече след това преценяваш дали човека си струва, или не. Ако решиш да продължите, забравяш. Не натякваш, не отмъщаваш, не се лигавиш, а просто прощаваш. Другия вариант е ясен.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()