- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Облекло за Фашинг(немскии празник)
Мисля, че решението ти да си така облечена е глупаво. Според мен искаш да се направиш на интересна и да покажеш как се отличаваш. И ние ще имаме нещо като "бал" тази година, само че ще бъде от училището, защото това е последната ни година заедно и г/д всички ще бъдем с рокли, а другите като теб се инатят да са ежедневно облечени. Е, да, обаче тази вечер ще бъде веднъж, така че какво пречи да се понаправиш малко? Разбирам, че това не е твоят стил, обаче какво ще постигнеш като се облечеш различно, освен няколко "накриво хвърлени погледа"? Много ли ще ти е кеф да те гледат гадно? И аз в ежедневието си не съм с токчета от сутрин до вечер /пак обувам, обаче не постоянно/, но ще се кача на токчета и ще бъда с рокля за "прощалната"! Знам, че моят коментар ще го подминеш като малка гара и няма да му обърнеш никакво внимание, обаче замисли се поне малко дали ще ти е комфортно с този тип облекло.![]()
То че ще и е комфортно, ще и е. Въпросът не е в това дали и е удобно, а че има дрескод за официални събития, който е добре да се спазва. Хората не гледат добре на такива като теб.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Отиди си както намериш самата ти за добре. Никакъв дрескод няма. Миналата година бях на събитието на 91 НЕГ, темата беше "Филмови герои". Имаше много костюмирани, имаше доста официално облечени, имаше и немалко хора, съвсем ежедневно облечени , дошли просто за купона, да послушат групите и соло изпълнителите. На този празник влизат и много външни хора, неучещи в гимназията и никой никакви критични погледи не им хвърля заради облеклото.
не е точно бал и попринцип не е официално!!..провежда се всяка година и има тема,но тази година темата е тъпа и затова всички ще са с рокли и токчета..на снимки от предните години видях,че са облечени като пирати,вещици...някакви такива шантави,защото попринцип Фашинга е нещо като Halloween...
Последно редактирано от smile12345 : 04-20-2012 на 08:12
...Може ли някой да каже къде има хубави рокли или някакви такива дрехии..смисъл аз си мислех за NewYorker...дали има някакъв интернет каталог на някои от магазините или нещо такова....
Kакъв ще е тоя фашинг само с бални роклии ??? Аз нито бих си сложила бална рокля, нито бих се облякла така като ти каза...В Австрия в даскалото като празнуваме фашинг се обличаме като какво ли не, абе като на Хеуийн ...Иначе идеи: Каубойка, Индианка, русалка, клеопатра,ангел,дявол,вещи а,снежанка, нащо азиатско, в стила на 50-те, 60-те или там някакво си десетолетие.
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Kакъв ще е тоя фашинг само с бални роклии ??? Аз нито бих си сложила бална рокля, нито бих се облякла така като ти каза...В Австрия в даскалото като празнуваме фашинг се обличаме като какво ли не, абе като на Хеуийн ...Иначе идеи: Каубойка, Индианка, русалка, клеопатра,ангел,дявол,вещи а,снежанка, нащо азиатско, в стила на 50-те, 60-те или там някакво си десетолетие.
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Aко се появиш така (не знам коя си.. но ще те позная), лично аз ще говоря главните организатори (едни пичове от 11 клас - нз, дали ги познаваш - големи симпатяги са) да те изхвърлят под претекст, че с външния си вид, разваляш настроението на хората
Иначе, по темата: облечи няква тъпа рокля!!! или пола... или як клин !! (не е толкова трудно)!!! Постарай се малко!!!!
Аз лично евентуално ще съм с черна рокля, пантофки (можеха да са токчета.. но ставам малко прекалено височка ;д) и коса - на фризьор![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
защо не се маскираш, Фашингът е за това, той не е просто събиране, на която да се барнеш малко по- официално. Доколкото облеклото, което си избрала, то е абсолютно всекидневно, не виждам нищо ефектно или там както го нарече. Освен това, ако отидеш маскирана, ще те снимат и ще присъстваш в архивите на празника.
коса на фризьор, bitch please.. като за нея не е трудно да си сложи пола, рокля , искаш да се постарае, постарай се и ти, направи си нещо на косата сама, не се изхвърляйте..
ехх, връщате ме в добрите стари времена на лигавщини и кифленщина в немската
Може и аз да се появя (евентуално с роклята от бала)), да си припомня атмосферата (facepalm)
Последно редактирано от therichbitch : 04-21-2012 на 12:34
therichbitch, колко си права за кифленското, не е истина. Когато обявиха тази година темата, всички вкупом ревнаха, че са ограничени възможностите за маскиране за разлика от минали години. Едни от девети клас лиса, десети ли, ще се маскират май като чалгаджийки. Нали последната категория си е баш нашенска, made in Bulgaria, та ще са съвсем по темата.То няма да са фризьори, гримове, лъскави тоалети.
Последно редактирано от irrationalDecision : 04-21-2012 на 12:51
Made in Bulgaria е темата.. Аз лично ще ходя с официална рокля и боти на платформа. Никой не е казал, че трябва да си задължително по темата облечен. Който иска се маскира като някакъв герой, който иска е официален. Но за мен е много странно да отидеш облечен, както попринцип си излизаш навън.. Няма никакъв смисъл, Фашингът е веднъж в годината, използвай поводът да се "наконтиш" както ти харесва. ;д
Was immer du tust.. wo immer du bist.. ich werd hier bleiben und warten auf dich!
Даа, представи си 700-800 човека в носии ..Не благодаря, няма да се облека така.
![]()
Was immer du tust.. wo immer du bist.. ich werd hier bleiben und warten auf dich!
irrationalDecision, защо ще се маскират на чалгарки, те повечето май нямат нужда от маски за тая работа..
justasmile и smile12345 , коя от вас е Петя и коя Светла, че забравих? :Д:Д
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥