.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Мега фен Аватара на Зайче..
    Мисля, че решението ти да си така облечена е глупаво. Според мен искаш да се направиш на интересна и да покажеш как се отличаваш. И ние ще имаме нещо като "бал" тази година, само че ще бъде от училището, защото това е последната ни година заедно и г/д всички ще бъдем с рокли, а другите като теб се инатят да са ежедневно облечени. Е, да, обаче тази вечер ще бъде веднъж, така че какво пречи да се понаправиш малко? Разбирам, че това не е твоят стил, обаче какво ще постигнеш като се облечеш различно, освен няколко "накриво хвърлени погледа"? Много ли ще ти е кеф да те гледат гадно? И аз в ежедневието си не съм с токчета от сутрин до вечер /пак обувам, обаче не постоянно/, но ще се кача на токчета и ще бъда с рокля за "прощалната"! Знам, че моят коментар ще го подминеш като малка гара и няма да му обърнеш никакво внимание, обаче замисли се поне малко дали ще ти е комфортно с този тип облекло.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    То че ще и е комфортно, ще и е. Въпросът не е в това дали и е удобно, а че има дрескод за официални събития, който е добре да се спазва. Хората не гледат добре на такива като теб.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Повече от фен
    Отиди си както намериш самата ти за добре. Никакъв дрескод няма. Миналата година бях на събитието на 91 НЕГ, темата беше "Филмови герои". Имаше много костюмирани, имаше доста официално облечени, имаше и немалко хора, съвсем ежедневно облечени , дошли просто за купона, да послушат групите и соло изпълнителите. На този празник влизат и много външни хора, неучещи в гимназията и никой никакви критични погледи не им хвърля заради облеклото.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Това си е бал-какви гуменки,потничета и панталончета?! facepalm
    Фашингът не е бал, а е нещо като Хелуин или маскен бал.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    То че ще и е комфортно, ще и е. Въпросът не е в това дали и е удобно, а че има дрескод за официални събития, който е добре да се спазва. Хората не гледат добре на такива като теб.
    Точно, защото ще има дрескод не мисля, че ще и е удобно и под това имам предвид, че няма да се чувства на място, а не физически дали ще и бъде удобно. Последното изречение за мен ли беше? :д

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    И като отидеш на бала по гуменките, дънки и тениска на каква точно се правиш? Бунтарка? Приятни са ми момичета като теб, не искат да са в тълпата, но "блестят" с уникален моден вкус и съчетания. Аз лично кецове не нося още от 5 клас. Не намирам нищо момичешко в тях. Лично мнение.
    мм никой не е казал,че ще ходя с дънки и тениска! ...=)..за какви кецове си мислиш за големите,които скейтърите носят или за тези на Converse ?

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Мисля, че решението ти да си така облечена е глупаво. Според мен искаш да се направиш на интересна и да покажеш как се отличаваш. И ние ще имаме нещо като "бал" тази година, само че ще бъде от училището, защото това е последната ни година заедно и г/д всички ще бъдем с рокли, а другите като теб се инатят да са ежедневно облечени. Е, да, обаче тази вечер ще бъде веднъж, така че какво пречи да се понаправиш малко? Разбирам, че това не е твоят стил, обаче какво ще постигнеш като се облечеш различно, освен няколко "накриво хвърлени погледа"? Много ли ще ти е кеф да те гледат гадно? И аз в ежедневието си не съм с токчета от сутрин до вечер /пак обувам, обаче не постоянно/, но ще се кача на токчета и ще бъда с рокля за "прощалната"! Знам, че моят коментар ще го подминеш като малка гара и няма да му обърнеш никакво внимание, обаче замисли се поне малко дали ще ти е комфортно с този тип облекло.
    не е точно бал и попринцип не е официално!!..провежда се всяка година и има тема,но тази година темата е тъпа и затова всички ще са с рокли и токчета..на снимки от предните години видях,че са облечени като пирати,вещици...някакви такива шантави,защото попринцип Фашинга е нещо като Halloween...
    Последно редактирано от smile12345 : 04-20-2012 на 08:12

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Точно, защото ще има дрескод не мисля, че ще и е удобно и под това имам предвид, че няма да се чувства на място, а не физически дали ще и бъде удобно. Последното изречение за мен ли беше? :д
    да дрескода е на тема България!-това не означава да облечеш рокля и токчета...

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Фашингът не е бал, а е нещо като Хелуин или маскен бал.
    +1!! Не е точно бал,просто тазгодишните 8смокласници ще се облекат като за такъв,но никой не е казал,че трябва да сме официално облечени или нещо от сорта!
    Последно редактирано от smile12345 : 04-20-2012 на 08:13

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от irrationalDecision Виж мнението
    Отиди си както намериш самата ти за добре. Никакъв дрескод няма. Миналата година бях на събитието на 91 НЕГ, темата беше "Филмови герои". Имаше много костюмирани, имаше доста официално облечени, имаше и немалко хора, съвсем ежедневно облечени , дошли просто за купона, да послушат групите и соло изпълнителите. На този празник влизат и много външни хора, неучещи в гимназията и никой никакви критични погледи не им хвърля заради облеклото.
    мерсии много ,това не го знаех,защото не съм ходила досега...

Град
    sofia
    ...Може ли някой да каже къде има хубави рокли или някакви такива дрехии..смисъл аз си мислех за NewYorker...дали има някакъв интернет каталог на някои от магазините или нещо такова ....

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    Kакъв ще е тоя фашинг само с бални роклии ??? Аз нито бих си сложила бална рокля, нито бих се облякла така като ти каза...В Австрия в даскалото като празнуваме фашинг се обличаме като какво ли не, абе като на Хеуийн ...Иначе идеи: Каубойка, Индианка, русалка, клеопатра,ангел,дявол,вещи а,снежанка, нащо азиатско, в стила на 50-те, 60-те или там някакво си десетолетие.
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    Kакъв ще е тоя фашинг само с бални роклии ??? Аз нито бих си сложила бална рокля, нито бих се облякла така като ти каза...В Австрия в даскалото като празнуваме фашинг се обличаме като какво ли не, абе като на Хеуийн ...Иначе идеи: Каубойка, Индианка, русалка, клеопатра,ангел,дявол,вещи а,снежанка, нащо азиатско, в стила на 50-те, 60-те или там някакво си десетолетие.
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Daisy11 Виж мнението
    ами не е с бални рокли...има си темаа и да може да се облека така както каза,но сега темата е БЪЛГАРИЯ и не мисля,че ще се връзва да съм каубойка или индианка...xD

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Aко се появиш така (не знам коя си.. но ще те позная), лично аз ще говоря главните организатори (едни пичове от 11 клас - нз, дали ги познаваш - големи симпатяги са) да те изхвърлят под претекст, че с външния си вид, разваляш настроението на хората
    Иначе, по темата: облечи няква тъпа рокля!!! или пола... или як клин !! (не е толкова трудно)!!! Постарай се малко!!!!

Аз лично евентуално ще съм с черна рокля, пантофки (можеха да са токчета.. но ставам малко прекалено височка ;д) и коса - на фризьор
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от justasmile Виж мнението
    Aко се появиш така (не знам коя си.. но ще те позная), лично аз ще говоря главните организатори (едни пичове от 11 клас - нз, дали ги познаваш - големи симпатяги са) да те изхвърлят под претекст, че с външния си вид, разваляш настроението на хората
    Иначе, по темата: облечи няква тъпа рокля!!! или пола... или як клин !! (не е толкова трудно)!!! Постарай се малко!!!!

Аз лично евентуално ще съм с черна рокля, пантофки (можеха да са токчета.. но ставам малко прекалено височка ;д) и коса - на фризьор
    Познаваме ги (аз и моята фр с която ще ходя), точно затова няма да ме изхвърлят хаха..ще видя днес и може да си купя нещо...[=

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    защо не се маскираш, Фашингът е за това, той не е просто събиране, на която да се барнеш малко по- официално. Доколкото облеклото, което си избрала, то е абсолютно всекидневно, не виждам нищо ефектно или там както го нарече. Освен това, ако отидеш маскирана, ще те снимат и ще присъстваш в архивите на празника.

коса на фризьор, bitch please.. като за нея не е трудно да си сложи пола, рокля , искаш да се постарае, постарай се и ти, направи си нещо на косата сама, не се изхвърляйте..
    ехх, връщате ме в добрите стари времена на лигавщини и кифленщина в немската
    Може и аз да се появя (евентуално с роклята от бала)), да си припомня атмосферата (facepalm)
    Последно редактирано от therichbitch : 04-21-2012 на 12:34

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    защо не се маскираш, Фашингът е за това, той не е просто събиране, на която да се барнеш малко по- официално. Доколкото облеклото, което си избрала, то е абсолютно всекидневно, не виждам нищо ефектно или там както го нарече. Освен това, ако отидеш маскирана, ще те снимат и ще присъстваш в архивите на празника.

коса на фризьор, bitch please.. като за нея не е трудно да си сложи пола, рокля , искаш да се постарае, постарай се и ти, направи си нещо на косата сама, не се изхвърляйте..
    ехх, връщате ме в добрите стари времена на лигавщини и кифленщина в немската
    Може и аз да се появя (евентуално с роклята от бала)), да си припомня атмосферата (facepalm)
    therichbitch, колко си права за кифленското, не е истина. Когато обявиха тази година темата, всички вкупом ревнаха, че са ограничени възможностите за маскиране за разлика от минали години. Едни от девети клас лиса, десети ли, ще се маскират май като чалгаджийки. Нали последната категория си е баш нашенска, made in Bulgaria, та ще са съвсем по темата.То няма да са фризьори, гримове, лъскави тоалети.
    Последно редактирано от irrationalDecision : 04-21-2012 на 12:51

Град
    Sofia
    каква е темата за тази година?

Made in Bulgaria е темата.. Аз лично ще ходя с официална рокля и боти на платформа. Никой не е казал, че трябва да си задължително по темата облечен. Който иска се маскира като някакъв герой, който иска е официален. Но за мен е много странно да отидеш облечен, както попринцип си излизаш навън.. Няма никакъв смисъл, Фашингът е веднъж в годината, използвай поводът да се "наконтиш" както ти харесва. ;д
    Was immer du tust.. wo immer du bist.. ich werd hier bleiben und warten auf dich!

Град
    Sofia
    Темата предполага да се облечеш в носия

Даа, представи си 700-800 човека в носии .. Не благодаря, няма да се облека така.
    Was immer du tust.. wo immer du bist.. ich werd hier bleiben und warten auf dich!

Град
    Sofia
    irrationalDecision, защо ще се маскират на чалгарки, те повечето май нямат нужда от маски за тая работа..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    irrationalDecision, защо ще се маскират на чалгарки, те повечето май нямат нужда от маски за тая работа..

именно, за жалост.

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    justasmile и smile12345 , коя от вас е Петя и коя Светла, че забравих? :Д:Д
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си