- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля дайте някав съвет :(
Добро утро на всички. И така по темата ! Трагнах с едно момиче което не обичам, но не мога да скасам с нея шото знам какво е гадно да те одрежат и все едно нищо е нямало пък и тя ме обича :X Не знам какво да правя Дайте някав съвет моля ви![]()
Скъсай с нея докато е време и не продължавай да я залъгваш....
nigga stole my bike
Защо си тръгнал с нея като не я обичаш ? По-добре и кажи истината вместо да я лъжеш и да губиш ,както твоето така и нейното време!
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Такова нещо като да отрежеш някого безболезнено няма. Но колкото по-навреме толкова по-добре. Иначе и даваш само напразни илюзии.
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
много повече боли да те лъжат че си обичан отколкото да те зарежат
обясни й как стоят нещата и че не би искал да я лъжеш за чувствата си и не искаш да я нараниш
Не знам и аз защо, но някак нещо неми дава да скъсам с нея :XА как да го направя по - най заобиколения начин ??
![]()
Отрежи си ритуално ташаците и и ги подари в кутийка. Явно е че не ги ползваш. Друго смислено нещо надали можеш да направиш.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
А тогава защо тръгна с нея , по дяволите?
Сложи края , докато не е станало късно. Не я самозалъгвай и не й давай празни надежди.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ти добре ли си човек на почти 14 съм кво да трагна да еба всяка под камак и над камак ли ??? Ташаците няма да си режаПък ако ще и 3 световна да стане
![]()
Щото тя ми каза, че се хванала на бас, че ще трагне с мен и ме помоли да трагнем за 2-3 дена после ми каза, че ме харесва и ми стана адски тъпо :X Пък и вече измислих идеалното решение как да скъсамеШе ми е кофти, че разтройвам човек който има чуства към мен :X
![]()
Няма да ебеш никоя. Не заслужаваш даже разголен врат да гледаш.
Типично момичешко поведение имаш и си прекалено наивен за да вземеш адекватно решение. Хленчиш като момиче. Отделно че си се оставил да те въртят много яко. И вярваш на всяка глупост, която ти пелтечи момата.
Айде кажи ми от всичко до тук кое показва че си момче и заслужаваш ташаци?
Dr. Gregory House
Къде хленча само не разбрах ??? Кое ми е момичешкото поведение ??? Я ми кажиТова, че ме е жал за хората ли или ???
Лапешка работа.
Казваш й, че не я харесваш и т'ва е. Ще се сърди седмица/месец, ама после ще й мине, сигурно и тя е на твоите години и едва ли ще прави големи драми ;д
Хмм реших проблема моля да истриете тематаИли да я заключите
![]()
хах ми че как го реши бе нали беше задънена улица без изход?
Пише се:
трЪгнем
скЪсам
оТрежат
Как така тя те обича, след като се е хванала с теб, заради бас? Колко часа общо прекарахте заедно в тези 2-3 дена? Най-много 5? Дори не знаете значението на думата обич.
Точно. Това, което валдес пропусна да спомене е, че цялата история е
Типичи 14 годишни сте. Хванали са се на бас да ходят 2-3 дена. Бахти. А сега пък въпросната имала чувства. Уау, как успя да го разгадае? След като титлата "гаджета" застана пред имената им?
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 04-22-2012 на 13:19
Вие сте баси хората :X Човек ве помоли за малак съвет а вие го нападате :X Заключете темата моля !!!!!
Причината да те нападат е, че си още малък, но ще продължиш да правиш такива неща и след време, ако не получиш няколко груби мнения. Не си постъпил правилно, че си тръгнал с момиче, което има чувства към теб, без да можеш да отвърнеш на тях. Хубаво е, че ти е мъчно и не искаш да я нараниш, но трябваше да мислиш предварително, защото сега това е неизбежно. Малки сте още, ще й мине и утре ще си падне по друг. Дължиш й поне откровение. Кажи й, че не искаш да я лъжеш и нараняваш, но не изпитваш нищо специално към нея. Кажи й, че е страхотен човек и заслужава да е с някой, който ще отвърне на чувствата й. Признай, че вината е твоя, защото си и дал надежда, но не можеш да продължаваш да я лъжеш. Ти си момче. След време ще станеш мъж. Трябва да се научиш, че за съжаление и такива неща се налагат, колкото и да ни е неприятно.
Не те нападаме. Поправихме ти граматичните грешки ----> може би ти осигурихме по-добра оценка по български език и литература.
Много по-големи сме от вас, следователно по-зрели и по-опитни, и разяснихме ситуацията, стигайки до извода, че:
1. Тя няма как да те обича, след като се е хванала с теб заради един бас
2. Тя няма как да те обича само 2-3 дена, от които няколко само часа прекарани с теб
3. Не знаете значението на думите обич, тъй като и тя и ти ги употребявате
4. Никой зрял и добре мислещ човек не би се хванал с друг, заради един бас = лапешки истории
Да продължавам ли?
бтв, пише се малЪк
Еми извинявайте явно съм остнал с грешно впечетлениеЕми на мен една нейна приятелка ми каза, че ме харесва. Не знам да ли е истина или лъжа :X
Последно редактирано от marin_9867 : 04-22-2012 на 15:49
Вие бяхте прави тя си призна !!! Хванала се е на бас, че ще трагне с мен и ще ходим възможно по - дълго !! А после излага, че ме харесва зада ходим възможно повече дори и накарала нейна приятелка да ми пише, че ме харесва :X И моята постъпка не е добра ама и нейната не е кой знае колко добра :X Благодаря ви на всички задалжен съм ви хора :*
трЪгне
излЪга
за да - две отделни думи
задЪлжен
Айде, със здраве и престанете с тези детски истории.
Споко.. следващия път пак ще клъвнеш. Може би друго ще ти е оправданието, ама..
Dr. Gregory House