.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Имате ли истинска любов остнала в миналото?

Някой който наистина обичате, сега като четете първо за него/нея да се сещате. Бихте ли се събрали с него/нея?
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Всеки има такава любов, изживявана или не. На всеки му е тежко, след като всичко свърши. Но защо да отваряме стари рани? Щом е минало, нека такова си остане.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Първо като мернах темата и спонтанният ми отговор беше "Не". Но действително изникна един човек в съзнанието ми, който винаги ще си има едно по-специално местенце там.
    Колкото до това дали бих се събрала с него - не. Нямаше как да се получи тогава и няма как да се получи за в бъдеще. А и не съм убедена, че бих искала да се получи нещо. Миналото си е минало и няма място в настоящето ми.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Първо като мернах темата и спонтанният ми отговор беше "Не". Но действително изникна един човек в съзнанието ми, който винаги ще си има едно по-специално местенце там.
    Колкото до това дали бих се събрала с него - не. Нямаше как да се получи тогава и няма как да се получи за в бъдеще. А и не съм убедена, че бих искала да се получи нещо. Миналото си е минало и няма място в настоящето ми.
    По - добре и сама не бих могла да го кажа.

Супер фен Аватара на shmatarok
    За добро или лошо, нямам.

Супер фен Аватара на paradosou
    Не. Изниква ми едно човече в съзнанието, ама не бих казала, че беше любов с него. Обаче имаше потенциал да се превърне. Просто нещата така се завъртяха, че се разминахме.

Мега фен Аватара на xoxi
    Имам, да.
    Имахме си нашето време, което за щастие или не свърши и сега съм с друг човек, който не бих оставила.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Съществува един такъв човек, понякога се сещам за него, изникват наши моменти в съзнанието ми, но не бих искала да се съберем отново. Каквото било било... Сега съм много влюбена в приятеля ми и той е всичко за мен.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Да. Имам. По-скоро съм имала.
    Преди него имаше други, след него също. По-добри, по-умни, по-забавни. Но все той не ми достига.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Всеки има такава любов, изживявана или не. На всеки му е тежко, след като всичко свърши. Но защо да отваряме стари рани? Щом е минало, нека такова си остане.
    Много точно.

Щом е в миналото, значи е било поради изключително сериозна причина.
    Да си остане там.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Повече от фен Аватара на alleyy
    Имам или имах , не знам вече и аз , много е сложно, но като има такива въпроси от типа "Имате ли истинска любов остнала в миналото?" се сещам само за един единствен човек, но няма да се върна при него защото чак сега разбрах че изобщо не съм го интересувала, просто съм била много заблудена.Нали знаете като сте влюбени имате " розови очила" .

Супер фен Аватара на Glamour92
    Имах...
    Взе си нещичко от мен,а в наследство ми остави склонността(временно,надяв ам се) да сравнявам всички останали с него. -___-
    Последно редактирано от Glamour92 : 04-21-2012 на 14:25
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Не бих се събрала с никой от бившите си.И да имам някви въздишки от миналото не бих се върнала назад.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Имала съм - да, но никога не бих се върнала назад. Миналото си е минало, нека си остане такова. При условие, че в момента съм щастлива с човек, с който истински се обичаме.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Не. За добро или за лошо не съм се влюбвала все още.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Аз съм обичал истински едно момиче и от както се разделихме почти не поддържаме контакти. Тя искаше да си останем приятели, но мен не ме устройва. 2 години минаха от тогава, от време на време се сещам да погледна профила и във фейсбук и си знам, че я обичам, но няма как да стане. Като се разделихме не бях на тоя акъл, мислех си че ще обърна света да съм с нея, обаче тя сложи точката и след половин година се отказах...
    Така ми хрумна да ви питам тоя въпрос..
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    По-скоро съм имала.
    Много точно. А и беше отдавна, продължи прекалено дълго, изживя се максимално, премина през много. Накрая просто се изчерпа, за това и свърши де (и не само). Не бих се върнала, не искам нищо от него вече.

//П.С не се сещам за него когато прочета нещо от ония банални цитатчета, просто е любов в миналото.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на Hilary_
    Имам да. С годините превърнах любовта си към него в уважение и добри взаимоотношения.
    Не, не бих се върнала при него. След като сме приключили, значи е имало причина.

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Имам да. С годините превърнах любовта си към него в уважение и добри взаимоотношения.
    Не, не бих се върнала при него. След като сме приключили, значи е имало причина.
    Липса на секс ?

По темата: Имам. Нямам надежди и очаквания нещо да се промени, ама ако вляза във филма, че тва се случва, ще действам както го чувствам. И ако чувствам, че искам да се върна назад ще го направя. Предпочитам да чувствам отколкото да знам. И честно казано не ме интересува правилно ли е, грешно ли е, тъпо ли е, загуба на време ли е. Ако е за него ще си "загубя времето" колкото и да продължава то.

Вече ми е странно да говоря за тва.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Не. Може би просто увлечение останало в миналото, за което се сещам с усмивка.. :д

Мега фен Аватара на fenkaaa
    ИСТИНСКА любов,която е остана в миналото .. Не,нямам такава

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Малко съм още за такива, така че не.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Да, но и човекът, заедно с чувствата са си точно там - в миналото. Не бих се върнала.

Не. Дори като се замисля, имаше едно момиче, което ако не я бях скъсал може би щях да се влюбя евентуално... но тогава не виждах как можеше да сме заедно

о да ако любовта несе подаржа тя си отива колкото и да е силна и голяма тяси отива
    Последно редактирано от ЛюБов : 04-23-2012 на 07:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си