Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
Разбери, че хората са различни и различно понасят нещата. Ти не си била дебела, не са те подигравали доколкото разбирам - не си преминала през същото, не знаеш какво е. Не знаеш на това момиче, или на Петьо от 5-ия етаж дето се обеси онзи ден какви неща са им се въртели в главата, и дали това, което знаем ние е единствената причина да го направят. И нямаме право да ги съдим, най-малко пък за това! В момента се правиш на интересна и извърташ темата към себе си, а не това беше целта. Аз много добре разбирам Дизела за какво говори, и тук въобще не става дума само за анорексията и булимията, а за болното ни общество като цяло.
Не извъртам темата към нищо, ако исках - щях да пусна своя. Давам нагледно пример от къде знам и защо разсъжденията ми не са просто "философски". Няма да продължавам този нелеп спор. Както казах имала съм възможността да контактувам с не едно такова момиче. Но вие сте тези които съдите. Съдите обществото. Поставяте под общ знаменател и намирате оправдание, измивайки вашите и нашите ръце със света, в който живеем. Банално, драматично и лесно! Всеки има право да живее или да сложи край на живота си когато пожелае. Само че стотиците милиони, които не са го направили са доказателство, че "болното ни общество мрън, мрън" не е достатъчно, за да си резнем дружно вените.