- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Причини да ми спадне повреме на секс?!
хях) значи ще имаш успех на езиковата част на матурата , конкретно за правопис , а за пунктоация незнам
понеже гледам си на 16 и скоро те очаква
)
Тук пишем на кирилица.
МомИче съм, така че чикии за съжаление не мога да си Ударя. Не се притеснявай, напълно спокойна съм. А забележки на родителите ми няма как да правя, тъй като те са на доста голямо разстояние от мен.
Смотаняка в случая си ти. Не стига че автора е на ниво нулево по български език, ама и познанията му по сексуална култура куцат. В случая, само помогнах. А когато ти помагат се казва мерси. + SMALLVILLE
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 04-24-2012 на 10:30
Не знам как прецени ,че нивото ми по БГ е нулево , на базата на няколко правописни грешки от недоглеждане ... Тука не съм за да ме оценяват , а за съвет , но пък и когато е трябвало да ме оценят съм си изкарал достатъчно ВИСОКА оценка за дипломата , че да ме приемат арх.
П.П А и ти си 9-10 клас и несмятам , че би могла да си чак толкова грамотна ,че да хванеш да коригираш хората) Казвам ти го без лоши чувства , защото не съм тука като теб да се заяждам , а за съвет
![]()
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
http://www.vbox7.com/play:637f3cd2
.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,
Последно редактирано от whitepipon : 04-24-2012 на 15:09 Причина: /././/././
whitepipon -
1. Спазвай добрия тон има си ЛС за Заплахи и т.н
2. Писането във Форума на Кирилица е задължително! (Писането на Латиница е само за хора , който не са Български граждани и не знаят български език , съответно на Латиница се пише на Английски , Френски , Немски и др езици!)
3. Съобщението ти е във формата на СПАМ!
Докладван!
П.П - горе съм дал мнението си!
Последно редактирано от K.KaramiteV : 04-24-2012 на 15:18