.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

хях ) значи ще имаш успех на езиковата част на матурата , конкретно за правопис , а за пунктоация незнам понеже гледам си на 16 и скоро те очаква )

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от nexus093 Виж мнението
    хях ) значи ще имаш успех на езиковата част на матурата , конкретно за правопис , а за пунктоация незнам понеже гледам си на 16 и скоро те очаква )
    Не съм си по БГ. С езиците се справям отлично, недей се притеснява.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от whitepipon Виж мнението
    awe DisappointedDreamer shto ne si odarish edna 4ikiq da se uspokoish malko we kaluf .. prai zabelejki tam na maika ti ili na bashta ti nz.. tva da ne ti e sait za pravopis smotanqk .

Тук пишем на кирилица.
    МомИче съм, така че чикии за съжаление не мога да си Ударя. Не се притеснявай, напълно спокойна съм. А забележки на родителите ми няма как да правя, тъй като те са на доста голямо разстояние от мен.
    Смотаняка в случая си ти. Не стига че автора е на ниво нулево по български език, ама и познанията му по сексуална култура куцат. В случая, само помогнах. А когато ти помагат се казва мерси. + SMALLVILLE
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 04-24-2012 на 10:30

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Тук пишем на кирилица.
    МомИче съм, така че чикии за съжаление не мога да си Ударя. Не се притеснявай, напълно спокойна съм. А забележки на родителите ми няма как да правя, тъй като те са на доста голямо разстояние от мен.
    Смотаняка в случая си ти. Не стига че автора е на ниво нулево по български език, ама и познанията му по сексуална култура куцат. В случая, само помогнах. А когато ти помагат се казва мерси. + SMALLVILLE
    Не знам как прецени ,че нивото ми по БГ е нулево , на базата на няколко правописни грешки от недоглеждане ... Тука не съм за да ме оценяват , а за съвет , но пък и когато е трябвало да ме оценят съм си изкарал достатъчно ВИСОКА оценка за дипломата , че да ме приемат арх.
    П.П А и ти си 9-10 клас и несмятам , че би могла да си чак толкова грамотна ,че да хванеш да коригираш хората ) Казвам ти го без лоши чувства , защото не съм тука като теб да се заяждам , а за съвет

Повече от фен Аватара на SMALLVILLE
    Град
    Пловдив
    awe DisappointedDreamer shto ne si odarish edna 4ikiq da se uspokoish malko we kaluf .. prai zabelejki tam na maika ti ili na bashta ti nz.. tva da ne ti e sait za pravopis smotanqk .
    Абе я отивай да си ползваш лЕвислава и дЕсислава и недей се обажда, където не ти е работа. То поне на български да пишеше.
    Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!

http://www.vbox7.com/play:637f3cd2

Град
    Kaldokolene
    .,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,
    Последно редактирано от whitepipon : 04-24-2012 на 15:09 Причина: /././/././

Banned Фен
    hm abe brat neshto mai na interesen mi se pravish .. znam kwo predstavlqsh iskash li da doa do mahalata ti da mi napraish edna dEsislava ;p a kwo sh kaish po vaprosa deiva i kloshara
    whitepipon -
    1. Спазвай добрия тон има си ЛС за Заплахи и т.н
    2. Писането във Форума на Кирилица е задължително! (Писането на Латиница е само за хора , който не са Български граждани и не знаят български език , съответно на Латиница се пише на Английски , Френски , Немски и др езици!)
    3. Съобщението ти е във формата на СПАМ!
    Докладван!

П.П - горе съм дал мнението си!
    Последно редактирано от K.KaramiteV : 04-24-2012 на 15:18

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си