.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ревност разбира се че ще има в една връзка на етапи от живота ви, но важното е в какви количества. Не може приятелката на автора да му проверява телефона, скайпа, ФБ-ка и да го държи на каишка, защото много го ревнува. Е тогава вече идва края на тяхната връзка.
    Така съм съгласна, ама да кажеш, че с ревността идвал краят на една връзка... пълна глупост беше.
    Не знам каква е разликата между ревността (когато тя не е изразена със скандали, разбира се) и "Не ми е приятно да се виждаш с него". Някой да обясни? Имам предположения, но не мога да ги формулирам.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Така съм съгласна, ама да кажеш, че с ревността идвал краят на една връзка... пълна глупост беше.
    Не знам каква е разликата между ревността (когато тя не е изразена със скандали, разбира се) и "Не ми е приятно да се виждаш с него". Някой да обясни? Имам предположения, но не мога да ги формулирам.
    Според мен е същото, облечено в различни думи. Спомняш ли си в една тема преди бая време как ти каза, че при интервю за работа се продаваш и затова трябва да направиш идеално впечатление и да не скромничиш много много? И като го каза ти скочиха все едно си черпила Хитлер с бира? После сменихме думата "продавам" с "котирам" и вече всичко беше в реда на нещата. Не, че не идеше реч за абсолютно същото нещо.

И тук е така.

Цупене от ревност - човека се чувства кофти и спира контактите с дадено лице, защото иначе все едно не му пука за приятелката му и чувстватат и.

"Мило, не ми е приятно да се виждаш с ..." Звучи по-мило и човека спира контактите с дадено лице, защото иначе все едно не му пука за приятелката му и чувстватат и.

Просто се приема по-добре второто.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Според мен е същото, облечено в различни думи. Спомняш ли си в една тема преди бая време как ти каза, че при интервю за работа се продаваш и затова трябва да направиш идеално впечатление и да не скромничиш много много? И като го каза ти скочиха все едно си черпила Хитлер с бира? После сменихме думата "продавам" с "котирам" и вече всичко беше в реда на нещата. Не, че не идеше реч за абсолютно същото нещо.

И тук е така.

Цупене от ревност - човека се чувства кофти и спира контактите с дадено лице, защото иначе все едно не му пука за приятелката му и чувстватат и.

"Мило, не ми е приятно да се виждаш с ..." Звучи по-мило и човека спира контактите с дадено лице, защото иначе все едно не му пука за приятелката му и чувстватат и.

Просто се приема по-добре второто.
    Хах, да, това беше обяснението, което търсех.
    Далеч не задължително проявите на ревност да са скандали, сълзи и ултиматуми.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Лошо се изразих.
    Попринцип, аз като чуя ревност в главата ми изкачат мисли за скандали, сълзи и раздяли.
    Колкото до това каква е разликата между ревността и не ми е приятно да се виждаш с него, е както каза Сиси, едно и също нещо, просто изразено другояче. Да скочиш на половинката си заради някакъв друг външен трети човек никога не би се приело добре, и дори би довело до сръдни, откъде накъде единия ще държи сметка на другия.
    Обаче, кажеш ли на половинката си, че не ти е особено приятно да се вижда с даден човек тъй като въпросния те притеснява, възлюбения или възлюбената би го приел/а по-леко, обещавайки че ще ограничи разговорите/срещите с въпросния непоносим човечец.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 04-25-2012 на 11:38

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си