- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обичате ли да ходите на нощни клубове и дискотеки?
Права е Щруди за това, ама като каже тайфата: "айде иначе ще ти го сцепим"![]()
'га бех непълнолетен скитах по цели нощи, ама язък - затвориха всички хубави клубове и останаха само чалга ритмите. Т'ва е и главната причина да ходя на диско само по рожденни дни и масови запои.
Respect my authoritah
спрях веч некво шитаво е цифра пъти по яко е да сте на домашно и да сте подбрана компания ;д
the game
Щруделката е странна затва не ходи.Преди ходих много из Студентски , ала сега вече не
Значи всеки, на когото не му харесва да ходи в некви свърталища на наркомани, псевдо-мутри, селски гъзари, малоумници и мамини синчета, парадиращи с пари и хвърлящи салфетки, е странен така ли? (не говоря само за Щруделката)
Или пък ако не обича шумните събирания с много хора (непознати) и то главно такива като изброените по-горе?
Пълни палячовци сте, трагедия.. Наистина дойде времето, в което свестните ги смятат за луди (и странни).
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Дискотеките ме изпълват с отвращение. Музиката е шумна, следователно не можеш да си говориш с хора. Като не можеш да си говориш с хора, единственото което ти остава, е да танцуваш. За да танцуваш трябва да ти харесва музиката. Хубава музика няма в нито. Една. Дискотека.
Ако е рок бар с жива музика - ок, но пак не бих ходил прекалено често, защото не обичам шума и многото хора наблъскани на едно място. Ако е техно парти или хардкор концерт - още по-добре, но евенти има рядко.
Ако ще е бар - стига да не пускат поп или чалга, би ми било добре ако съм с подходяща компания.
Съгласен съм.Само не съм съгласен с рока
Чудя се защо не направят една дискотека поне в София, която да е достатъчно голяма и светла, да пускат поп и ретро?
Където и да ходя, все е гъчкано от хора, цигарен дим, тъмнина и шум и като се прибера ушите ми са на луната.
От време на време. Напоследък предпочитам рок и пиано баровете.
Welcome to the Jungle...
Мъжествените и готини занимания ги оставям на такива като теб и мачока.
Welcome to the Jungle...
Не.
10000000000000000000000000
You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could've been
But still you live inside of me
So tell me how is that
♥
"довечера ще ходя на пиано бар Нека ви е ят"
Какво от това като ще ходиш на пиано-бар(Да ни е яд защо да ни е яд,всеки 2ри ходи на този тип заведения)
Защо изобщо се надуваш за неща,които не са нищо особено.