.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Кръв от влагалището

Здравейте! Вчера с приятеля ми правихме секс няколко пъти и при последния път ме болеше и спряхме. След няколко часа като се прибрах у нас, видях че ми е текло кръв от вагината и като пиках съответно имаше кръв по салфетката. Днес продължава още да тече, не е спряло. И не е цикъл, първо защото е прекалено бистра кръв, а и този месец вече ми свърши. Интересното е, че това се получи няколко часа по-късно и също така нямам никакви болки, дори и когато уринирам... Знам, че трябва да отида на гинеколог, но сега са почивни дни и няма как, но много сме се притиснили, затова ако на някого му се е случвало нещо подобно, да сподели...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Да си се протрила нещо?! Евентуално може от протривка да е, друго не ми идва на ум.
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    От колко време правиш секс?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    за първи път ли ти беше/
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Не, не ми беше за първи път. Определено щях да го спомена, правя секс от 3 години. Относно протриването, и аз затова си помислих, но тази кръв не спира, тя не тече по много, но е постоянно... и не ме боли, много е странно....

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Секса по груб ли е бил?

Не особено, просто аз по принцип съм малко тясна и винаги ме боли в началото първите няколко секунди и ми минава, но вчера последният път ме не спря да ме боли и спряхме, след това ходих до тоалетната, нямаше нищо и чак след може би 4-5 часа като се прибрах вкъщи и имаше кръв, просто не мога да си го обясня...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ако до един два дни не спре кървенето, иди на гинеколог, защото може да се е получило разкъсване или друга по сериозна рана.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Ако до един два дни не спре кървенето, иди на гинеколог, защото може да се е получило разкъсване или друга по сериозна рана.
    +1

Също така до колкото разбирам нямаш кръв в самата урина, което е добре.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bubblegum123 Виж мнението
    Не, не ми беше за първи път. Определено щях да го спомена, правя секс от 3 години. Относно протриването, и аз затова си помислих, но тази кръв не спира, тя не тече по много, но е постоянно... и не ме боли, много е странно....
    Оф, не знам тогава. Щях да кажа, че ако правиш секс от няколко месеца, е възможно кръвта да е тогава, а не още първия път, ама...

И аз също си помислих за разкъсване някакво, но пък дали нямаше поне малко да ме боли... А ще ида на гинеколог задължително, но сега са почивни дни и незнам колко ще намеря такъв, трябва чак в сряда...

Тегава история, дано всичко ти е наред. Наистина най - добре да отидеш на лекар и той да ти каже какво е, тук едва ли някой има достатъчна компетентност за да разбере откъде идва всичко, но дано наистина не е нещо сериозно.

Супер фен Аватара на djipsito
    А колко често правиш секс ? Т.е колко време беше минало от предпоследния и последния път, когато прави секс ? Г/д.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    На колко години си?
    Досега цитонамазка правила ли си?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Може да се каже, че правя често секс, не е от това. Цитонамазка не съм си правила, на 19 съм. Обаждах се, лекари няма, в сряда ще отида, почвам да се замислям да не е цикъл, въпреки, че изобщо не прилича, а и нямах никакви болки в корема, пък и странното е че се получи след секса точно... То ще се разбере в сряда, благодаря ви за отговорите.

Elito168
    Guest
    Здравейте извинете че ви питам но съм притеснена вчера го правих за първи път и ме болеше имаше кръв течеше много и след това спря днес пак се оптахме но пак ме заболя и текна кръв това нормално ли е??? Благодаря предварително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си