- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Комплекс.
Здравейте, пак съм аз. Пиша ви във връзка с друг мой проблем. Имам комплекс, че съм дебела. Висока съм 160см и тежа 52кг. Винаги, когато питам някого ми казва, че нищо ми няма, но аз не мисля така. Пускам темата в този раздел, защото всичко опира до секса. Харесвам едно момче и искам да правя секс с него, но как като ме е срам от тялото ми? Той също иска да го направи с мен и ме харесва може би, но аз се притеснявам от себе си. Не се чувствам добре в кожата си. Ако е от значение - девствена съм, но се чувствам готова да го направя. Идеи и съвети? И моля без подигравки.![]()
Зависи къде ти се намират килограмите... Едни цифри нищо не говорят реално. Имам приятелки с тези мерки, които са страшни мацки, както и такива, които цялото им е в дупето, а нагоре са хилави. Като кегли.
Ако ти се е превърнало чак в комплекс, просто мини на някоя лека диета и стани 46-47кг. За този ръст са идеални. Хората свалят по 10-15кг, не е кой знае какво да свалиш 3-4.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Отслабни и спортувай, или се научи да се харесваш.
Никой не може да ти помогне.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Хипертрофията на мускулната маса тежи повече от хиперплазмията и/или хипертрофията на мастната съединителна тъкан => изводът е, че теглото е относително понятие за външната пластика на тялото, респективно "формите".
Ако момчето, с което си, те харесва такава каквато си – не бъде срамежлива*. Ако не се харесваш ти самата – дадоха ти съвета да отслабнеш. Ако не си сигурна, че си дебела и това лежи на психична основа – знаеш кой да потърсиш.
*Имай предвид държанието на приятеля ти, времето, от което излизате и подобните тематично обвързани въпроси: Дали си му кратковременна цел или не?
**Не искам да обидя никого в нито една част от по-горе споменатите факти (правилно е да ги категоризирам като такива – "факти").
Последно редактирано от Незнам : 04-29-2012 на 18:09
...
абе не гледай килограмите в тях влизат кости мускули и трътка
важни са мерките ти и в частност ще кажа талията която когато е 70%
спрямо ханша е мн добре и е мн женствено бих казала
(даже ще поспоря на любителите на големите бюстове но талията е важна също толкова като тях!)
пък и къде ли не съм чела че ако си уверена и се чувстваш като богиня която може всичко
и да си с 10 излишни кила ще си неустоима(зависи къде са съсредоточени килограмите)
Абе стига циците да са съразмерни с дупето и да има тънка талия между тях, момичето в бомба.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Като казваш така едни цифри, на нас нищо не ни говорят. По-горе обясниха. Моите килца не са малко, но истината е че не личат.. имам по-тежки кости. Така че според мен въпроса опира до там, че не се харесваш, а не че си дебела. Ако наистина искаш отслабни както ти каза сиси -3-4 кила. Но според мен проблемът ти не е в тия няколко килца, а в това, че нямаш самочувствие.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
marilyn наистина може би си права, че не се харесвам, а не че съм дебела всъщност. И аз не знам какво ми е. Иначе аз по принцип съм си с ниско самочувствие. Това много ли ще попречи на първият ми път?
Пусни снимка. Ако не тук, дай ми я на лично.
Момиче съм, споко :д