.
Затворена тема
Страница 96 от 120 ПървиПърви ... 46869293949596979899100106 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 376 до 2 400 от общо 2992
    Отивам на гости с преспиване.Ех,дано мине забавно!

Мега фен Аватара на Blab
    (шумно въздиша)
    ако можеха всички да живеят в сънищата ми...

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Направих си супер тренировка, от няколко дена нищо не бях правила.
    Супер изморена съм сега и просто ми се иска да легна и да заспя веднага.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на Зайче..
    Наядох се като прасенце.. много съм доволна ^^. Де факто съм в много ш*бано настроение, но поне наяждането ми компенсира.. Днес на няколко пъти щях да ревна, заради пълните глупости, но не го направих! юхуу..

Повече от фен
    яко бе хахах 20 букви
    момиче

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Насмете ме гастрита яко ... Снощи сънувах сън, които хептен обърка чувствата ми, и цял ден ми беше едно такова странно. Иначе деня си мина супер, видях си слънчицето, гледахме филмче ( и не само ), ядохме сладолед и какво ли още не. Утре ако успеем да си уредим транспорта ще се ходи на пикник Ох дано да стане, че ми се ходи от 1 седмица насам.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Колко много ми липсваха тия вечери ^.^ Не ни се беше случавало от миналото лято сигурно, че може и от преди това. Супер ми е, задължително ще се повтори, липсваха ми тия хора.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Добре.След като подредих нещата ми изглежда по-добре,но пак нямам време за всичко,дано успея.Чудя се след това какво ще правя,но да стигнем до там.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Арррр...скукаааааа....вече искам да имам приятелка,само и само да има кой да ми пили на главата по това време,че да не ми е скучно
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Утре ако успеем да си уредим транспорта ще се ходи на пикник Ох дано да стане, че ми се ходи от 1 седмица насам.
    И ние така. :P Само, че нашето е пикник + поход.

Ще те видим, Радославе, как ще се задъхваш по баира.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    ^challenge accepted :P

По темата: <3

Мега фен Аватара на babity
    Пак се събудих с махмурлук. И се чудя каква работа да си измисля за днес... Както и дали да излизам довечера.

Слуша ми се музика.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ох. Епично яко беше. Доста добро купонче си спретнахме, както се казва 'Три дни яли, пили и се веселили", та и при нас малко така се получи. И много си харесвам подаръците. Сега като гледам снимките ми е чак носталгично и ми се иска пак и пак, и пак.
    Не се мина без скандали, ама не ми пука аз си бях добре, другите да се оправят.
    Ох, а кога ще уча, не ми е ясно.... След малко пак изчезвам и направо..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Супер якия ден, спретнахме си добър поход в планината и за мое учудване тя не се измори въобще (добре де може би малко към края)

Ох обичам я толкова много <3 а като си спомня някои моменти от днес awww <3

Утре ще правим палачинки!

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    Слушам музика и си почивам.. мамка му бях на работа и съм уморена !

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Болна съм!!! Боли ме гърлото, кашлям и не мога да говоря почти. Цял ден съм у нас и вече започвам да изперквам. Пия чай и дано се оправя до утре, защото не мога да издържа втори ден така :Д Времето е суупер яко, а аз...съм болна.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Да оздравяваш по-бързо.

Получих 4 нови книги, като ранен подарък за рождения ден. Бях навън с приятели, после покарах колело и потърчах. Времето е слънчево и топличко, и ми е хубаво.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Край отказвам се,с телевизора няма да се разберем...защо не иска да пусне субтитрите...ядосва ме

Мега фен Аватара на Зайче..
    оф, защо ли си помислих, че днес ще ми е спокоен деня?! Ама каквото съм надробила, такова ще сърбам.. кофти.. ;//

Чувствам се странно-от една страна ми олекна и ми е едно спокойно,че най-накрая си изяснихме нещата (макар и с не happy end),от друга страна ми е гадно и се чувствам използвана...Но ще го преживея
    Трябва да чета сега "Чичовци"-така е,който не го е чел когато трябва,дано поне до матурата се назоря да го прочета...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Много ми е странно. До преди известно време безумно много съжалявах, че нещата така тъпо приключиха, липсваше ми, нужен ми беше... Само дето започнаха да се навързват някакви странни събития, уж наглед случайности, пък се оказа, че има някаква система в тях и "Совите не са това, което са". Оказа се дори, че са родени на една и съща дата, wtf?!?!? По идентичен начин с нея ме е свалял, говорил ми е, обещавал ми е, дори по същия начин ме е гледал и за ръката ме е държал, хахаххаха. Ако не познавах нейния щях да кажа, че говорим за един и същ човек, нереално е чак. Само дето с нея сме като "преди" и "след" - аз реших, че честолюбието ми е по-важно и че морето е пълно, докато тя реши, че ще направи компромис и продължава ли, продължава и се чуди как да се измъкне от порочния кръг, 'щото вече тотално й писна. Независимо от тръпката, от хубавите моменти, от всичко, нещо ме човъркаше и все се чудех какво, пък то... какво било. Ама то не бяха крокодилски сълзи, то не беше рев, тръшкания и сополи, че няма друг такъв, ужас и безумие, хахаха. Сега мога да го наричам щастливо стечение на обстоятелствата и да бъда благодарна, че съм момиче с късмет.
    А, че морето е пълно... пълно е, ама бая трябва да се отсее. Един-двама, дето да си заслужават вниманието, ама обикновено в такива случаи пък се запитвам дали и какво мога да дам, и на мен какво може да ми се даде, че е стил "Укротяване на опърничавата".
    Последно редактирано от NambyPamby : 04-30-2012 на 18:10

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Влюбено и щастливо ми е
    Пикника мина доста добре, въпреки 1-2 леко комични ситуации, ама нищо, и такива неща стават Учудващо не бяхме забравили нищо от списъка. Запалихме си огън, опекохме си скара, хапнахме, играхме карти и тн. А на оранжадата и бирите им бяхме намерили много добро място, така че да останат студени - бам в коритото на чешмата до беседката на която бяхме се наместили. И като ги извадихме - готини и студенички - кой кат нас Като цяло си беше супер и с кеф бих повторила пак и пак и пак и ....

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    преяла отново
    обаче ми е добре, щастлива съм че си изяснихме нещата и че вече съм си само негова и той е само мой , пък. ,333
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си