.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 103

Hybrid View

Мега фен Аватара на Dagichka
    1. Доволен/а ли си от живота си? доволна съм, че имам семейство и покрив над главата си. всичко друго за сега липсва, но с времето надявам се ще го постигна
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? на 16, зависи в какво настроение съм - мога да се държа като 5 годишна и да се лигавя, а понякога се чувствам "емоционално изтощена" като стара баба ;д
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? за жалост да
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? ако промяната е към добро - не
    5. Злопаметен/а ли си? зависи от ситуацията
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? добре е човек да бъде егоист понякога, опитвам се да го постигна
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? като малка исках да стана фризьорка и да си имам собствено студио хах :д сега мечтая да срещна любовта, да се махна от България, да работя нещо, което да ми харесва
    8. Страхуваш ли се от неизветността? може би
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) да живея в апартамент в ню йорк с гаджето, да изкарваме много пари :Д да помагам на наще финансово и най-важното, разбра се, аз и най-близките ми хора да бъдат живи и здрави
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? и двете са важни, но духовното надделява
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? адски много се надявам да е така
    12. Добър човек ли си? другите трябва да кажат, аз се опитвам
    13. Имаш ли модел на подражание? не
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? повечето ми казват, че съм срамежлива. и като по-малка наистина бях такава, сега съм по-скоро студена и резервирана към непознати; налага ми се често да нося маска дори пред 'приятелите' ми, жалко (:
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? живей за днес, но мисли за утре
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? вярвам, защото такава любов от 'пръв поглед' ми се случи, та ме дръжа 2 години..
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) - отслабнала! :Д професия нямам идея, семейство - живееща с любовта на живота ми, може ми с едно мъниче тичащо около нас

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    сега мечтая да срещна любовта, да се махна от България, да работя нещо, което да ми харесва
    Ню Йорк не е този град, който гледаш по телевизията. Доста по-страшничко си е. Да влезеш в чужда територия на черните, не е много добре. Ако видят бял, доста неприятности могат да му създадат. Там всички хора са като единаци и няма приятели/роднини. Сякаш си отишъл с вълци на лов. По-добре се замечтай за някое по-добро място

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си