- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво ви отблъсква в момчетата
Аз си мисля, че ако аз имам "мега добро държание към момичетата", ще съм няк'ъв "тъпак", който ходи след момичето и върши всичко, което тя поиска и да се държа като някакъв 'гей'. А т'ва е мега тъпото.
точно така. невероятно смешни са ми тези, които се правят на големите ''свалячи'' и се пробват на всяка срещната със заучени фразички. няма шанс да ме впечатли подобно отношение. а супер милите и добри момченца по принцип са свестни, само че просто няма кой да ги вземе насериозно, защото нямат силата да кажат ''не ме занимавай с глупости'', когато се налага (и не само на момичетата, а и на другите момчета).
въобще, за мен е много важно 1 мъж да си има твърди принципи и да ги отстоява, както и да си държи на думата, без значение от обстоятелствата. за да ме задържи, той трябва да е много, много силен характер, но силата далеч не се изразява в лошо отношение, както някои хора по- горе са се изказали. напротив, перченето, грубото отношение и това от типа ''виж ме кой съм аз, ш' правиш, к' вото искам, щот' съм мега як'' направо ме отвращава.
не ми харесва и прекалената суета у 1 мъж, той би трябвало да мисли за доста по- важни неща от това колко още косъмчета да си оскубе от веждичката.
не понасям и лицемерието, клюкаренето и сплетните. под достойнството са ми тези неща, а какво остава пък 1 мъж да се държи така клоунски.
диалектите и мекият говор и на мен са ми ужасно селски, бъркат ми в мозъка направо. :Д
за това се сещам засега, но със сигурност пропускам някои неща.
бих попитала всички момчета тук, които изповядват философията, че колкото по- груб си с някое момиче, толкова повече тя лудва по теб, колко им е била най- продължителната връзка и биха ли я определили като пълноценна.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)