- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво ви отблъсква в момчетата
На външен вид - всичко типично женско ме отблъсква. Нежни черти на мъжко лице - ужасно е. Неподдържаността също, като нямам предвид обезкосмяване и скубане на вежди, а просто основните неща свързани с това да не изглежда занемарен.
Като цяло с външния вид съм склонна да направя компромиси, за разлика от характера.
Като характер - мразя груби мъже, лигльовци, фантазьори, самохвалковци, несамоуверени, срамежливи, доверчиви, лицемерни(когато не се налага), без амбиции, неперспективни и т.н. Тук мога да изброя много неща и не съм склонна да направя компромис с нито едно от тях, когато става дума за сериозни отношения.
Обичам властни мъже, които знаят какво искат от живота.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Еми човек от няколко дни се навъртам и чета в тоя форум и от четенето на толкова retarded изказвания такива пълни и ясни се забелязват. А за четенето на специално български книги, чел съм когато е трябвало и дали е достатъчно или не - не мисля, че засяга някого от тук. Нямам намерение да водя спорове, дай да си оставим ,,спора,, , защото до никъде няма да стигнем и само спамим.
Не ме кефят прекалено превзети момчета,които мислят само за собственото си его и гледат да се самоизтъкват.Също и такива дето мислят само за цигари,алкохол,дрога и секс и се чудят къде да си похарчат парите,вместо да свършат нещо полезно за себе си и да се развиват в правилна посока.Дразнят ме и такива,които пък са прекалено затворени в себе си и не могат да заговорят едно момиче от срам.Също мразя,когато момче харесва момиче и вместо да и го каже, я кара да ревнува..супер тъпо е!
1. Обръщам най - голямо внимание на характера:
- Че са по-големи клюкари от жените
- Не могат да не се хвалят като са забили някоя пичка и как са и разцепили сливата..
- говорят унизително за дадена жена
-са по-женствени от мен
- нямат ни най - малка елементарна обща култура
И подобни.
2. Не обръщам в доста от случаите внимание на външния вид, но ме дразнят такива, които:
- имат по - тънки и оформени вежди от моите.
- прекалено тесните дънки и розовите тениски.[/QUOTE]
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Назад пишете за диалектите. Намирам ги за много сладки, защото в момента виждам отражение на старобългарския език, който изучавам и мога да видя до къде е стигнал,защо и как се е запазил в конкретно отношение. МИекото произношение ме кефи! Искам да съм родом от вЛана и да имам такъв говоЛ аджаба.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Супер сладко е да ми каже "Че одиме ли у моло", няма що.
Или "човйееееееек, благодарЯЯЯЯЯЯЯ". Айде, второто се трае, пък и съм свикнала, защото ходя в Бургас от малка, ама след 307655 път, в който чуеш "благодарЯ" в стил Лили Иванова, ти писва.
И аз мразя меко произношение. Питате ли ме какво ми е, като живея в Бургас?! :Д
Everything changes, but beauty remains ...
АБСОЛЮТНО.
и ме отблъскват такива ''мъже'', които се цупят за най-малкото или се агресират и скачат на бой за нищо.
нечистоплътни,миришещи,обл ечени в момичешки цветове и с ултра тесни дънки също.
такива, които си оформят веждите твърде много, епилират си крака,ръце и т.н. също.
тъпи момчета, такива, които не вършат нищо и разчитат на мама и тати за всичко.
Имам един приятел, който е голям, ама голям пич, но пък за всяко нещо се хвали и няма човек, който да не е разбрал. Та какво мислите за него ?
А и също кой бихте избрали - Стегнато и мускулесто тяло на момче + няма мозък; Кльоштавичък + мозък ?
Може и вариянта стегнато и мускулесто + мозък![]()
Най-много ме отблъсква ''просташкото'' им държание,голямата доза перверзност и отвартителните навици да се ''чешат някъде''.Ами това е..
А ме кефи чувството за хумор,мега доброто държание към момичета и плочкиДа не са надути,ако е възможно..
Аз си мисля, че ако аз имам "мега добро държание към момичетата", ще съм няк'ъв "тъпак", който ходи след момичето и върши всичко, което тя поиска и да се държа като някакъв 'гей'. А т'ва е мега тъпото.
Истината е някъде между "не толкова доброто държание" и "Гига-супра-мега-трипъл-бийбър-мошно-якоповече-Годзила доброто държание"
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Добре ако ви слуша човек, ще каже, че надутите момчета никой не ги харесва.. ама май не е така? То и ние сме така де... никой не харесва кифли и курви, ама докато не му се предложат.. То затова хората са казали "За мъжа курва е тази жена, която пуска на всички, само не и на него"
BOY
Точно, много са малко тези, дето не се правят, а наистина са такива, но повечето не го показват.. А то надут е самочувствие без покритие, самочувствието с покритие вече е нещо друго. Та това казвам, колко такива хора тип "въздух под налягане" има, и уж не ги харесват.. ама им се мятат сами?
BOY
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
точно така. невероятно смешни са ми тези, които се правят на големите ''свалячи'' и се пробват на всяка срещната със заучени фразички. няма шанс да ме впечатли подобно отношение. а супер милите и добри момченца по принцип са свестни, само че просто няма кой да ги вземе насериозно, защото нямат силата да кажат ''не ме занимавай с глупости'', когато се налага (и не само на момичетата, а и на другите момчета).
въобще, за мен е много важно 1 мъж да си има твърди принципи и да ги отстоява, както и да си държи на думата, без значение от обстоятелствата. за да ме задържи, той трябва да е много, много силен характер, но силата далеч не се изразява в лошо отношение, както някои хора по- горе са се изказали. напротив, перченето, грубото отношение и това от типа ''виж ме кой съм аз, ш' правиш, к' вото искам, щот' съм мега як'' направо ме отвращава.
не ми харесва и прекалената суета у 1 мъж, той би трябвало да мисли за доста по- важни неща от това колко още косъмчета да си оскубе от веждичката.
не понасям и лицемерието, клюкаренето и сплетните. под достойнството са ми тези неща, а какво остава пък 1 мъж да се държи така клоунски.
диалектите и мекият говор и на мен са ми ужасно селски, бъркат ми в мозъка направо. :Д
за това се сещам засега, но със сигурност пропускам някои неща.
бих попитала всички момчета тук, които изповядват философията, че колкото по- груб си с някое момиче, толкова повече тя лудва по теб, колко им е била най- продължителната връзка и биха ли я определили като пълноценна.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Почнахме с диалектите майна, сигурен съм че нито 1 от вас няма диалект...