- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нова връзка и тъп проблем
Около 1 седмица съм в нова връзка с 1 момиче и се появи 1 проблем устните ми се напукаха и отстрани на устата също се зачерви...
Може ли да е някаква инфекция от целувките ?
Споделих с нея проблема и тя ми се разсърди....каза ,че я смятам за болна и мръсна ,а не е така... просто споделих... защото наистина съм шашнат..
ОХХ... РАЗБРАХ ОТ КАКВО Е ... спомних си ,че използвах самобръсначката на баща ми... не питайте защо
Сега остава как да и се извиня ...
Имал ли си до сега в живота си херпес? Да не си настинал? Да не си си отварял устата широко? Да не си се прехапал? Да не си ял твърде солено, люто, кисело?
Грешен ход да я питаш, щом сте в нова връзка. Излязло е сякаш мислиш само за себе си и за твоите проблеми, попита ли я тя как се чувства? Защото наистина може да се е почувствала тъжно.
Идеята е, че е слабо вероятно да ти е лепнала нещо, поне аз не се сещам за нищо, което се предава по този начин и е с такива симптоми, поправете ме, ако има.
Така де, освен херпеса, ако не си имал никога - рано или късно го хващаш.
Една съученичка го хвана в 9ти клас, и първата реакция беше зверско подуване на лимфни възли.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Вземи си балсам за устни. По начина по който го описваш е по-скоро изпръхване. Няма страшно ще ти мине. Само се мажи често, за да омекотяваш разранените места.
Просто се вижте и й кажи, че си голяма паника, и че съжаляваш, вземи й цвете също :Д
Ти си знаеш, а и в крайна сметка нищо толкова сериозно не е станало, ама е възможно да е саднала.
За изсъхването е много точно бтв, може и това да е ^^
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ми така е, баща ти си е бръснал ташаците, ти си си обръснал после мустака. друг път да знаеш, първо се бръсне мустака и после ташаците
Аз пък мисля,че тя прекалено много се е филмирала.Освен ако не си и заявил нещо свързано с ниска хигиена,по нищо не личи да я обвиняваш...и аз да ходя с някоя от седмица и да ми се прецакат устните ще реша,че имам алергия към козметиката и или нещо такова,де да знам...
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Хйахаахаайайхайхайа бръсначката :d
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Утре ще ти излезе пришка на задника. Приятелката ли си пак ще обвиниш![]()
Грешно си постъпил, като си я попитал директно. Но пък тя взела, че се е филмирала много. Като се има предвид, че съм от по-чувствителните и ако бях на нейното място - на мен също би ми станало гадно. Просто поговори с нея и й се извини. Подари й цвете , и подобни. Не се е случило кой знае какво.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥