- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да я вкарам в леглото?
Имаш няколко сериозно пропуска които ще ти попречат (а някой път е по-добре да не ги знаеш,така няма да знаеш какво може да ти се случи).
Първо ще се опиташ да "вкараш" момиче в леглото си.Това се прави когато си го правил,не показвай на някого как се меси хляб,след като никога не си докосвал брашно.
Второ, ти искаш да "вкараш" момиче в леглото - момичетата не се вкарват в леглата,те са хора и също като теб имат 4 крайника.Говори нормално и директно това което искаш да кажеш.Не очаквай да залъжеш някое момиче,че леглото ти е страшно меко и си заслужава да легне на него и докато се усети какво става ти да спиш с нея.
И стани малко от този компютър,той има доста дупки,но не ти препоръчвам секс с него!
[QUOTE=Pesenta;7790850]С търпение и да бъдеш себе си да я впечатлиш с това което можеш да правиш най добре , но ако мислиш да и показваш акаунта си на Wow от сега се откажи![]()
axaxaxa![]()
![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Бе викни я да гледате филм и леко по леко и бръкни в гащите тоя трик е най-стария и добър !
Зависи много от момичето, макар че сега малките (15,16,17г) лесно се навиват и наистина с едно филмче ще мине номера, но ако е някоя твърда мацка..ще трябва да се постараеш малко повече ..
ти си на 18 и 17 годишните вече са малки за теб а![]()
![]()
Само това че питаш как да вкараш някое момиче в леглото(говори само по-себе си)
Ти какво очакваш да ти кажем всичко като по учебник![]()
не е въпрос на колко си, а как разсъждаваш, защото виждам к'ви са сегашните момичета.. аз на 15 с парцалените кукли играех на етажа с съседчетата, а те сега правят секс на поразия и знаят всички ценизми .. На 18 съм но съм видяла доста от живота ми до тук и имам какво още да видя. Не казвам ,че са малки за мен..а че са "малки" морално ! не си ли съгласен,boy ?![]()