- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво ви отблъсква в момичетата
видях че има тема относно момчетата ами сега да видим кво ще каже и мъжката част от форума![]()
Тук е предимно женска територия и мъжете избягват да бъдат напълно искрени . Не очаквай тази тема да има такъв успех като другата .
И хайде по темата ще бъда скромен в мнението си и ще кажа , че не можете да готвите![]()
Като се върна ще ти кажа!![]()
Мисля, че не са много нещата - псуване, нахалство, високомерие, завист, а някой път ме подразват като почнат да се натискат много. За сега се сещам само за това.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
В какви граници псуването е допустимо :д
Ами като чуя "да ти еба майката" или пък "педал я мълчи" това е.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
-Целулит и тлъстини като цяло
-Косми по ръцете, под мишниците, по краката, недайсибоже по лицето :X
-Ухание на пот/манджа/застояло
-Лош дъх
-Ако прилича на кон в лицето
-Неадекватен стил на обличане
това е като външност, чертите на характера, които не харесвам, си проличават в по-късен стадий
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Селянията, липсата на чувство за хумор, кифлеенето, парадирането, увисналите цици, трета вежда, по големи мустаци от моите. Всичко друго се преживява.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Да бе, доста изчерпателни. Мога супер огромен лист да ви напиша :д
Интересното е, че в тия теми момичетата не мрънкаме, защото осъзнаваме колко базови изисквания имате... обаче ако в другата тема се напише, че мразим гола глава и диалект, край - някой идва и започва да обяснява какви претенции имаме :д
Така че - задълбайте, моля.
Отблъскват ме, оплакванията тип "оф скучнооо ми ееееее" с които момичетата се опитват да ми привлекат вниманието, отблъсква ме това че някои момичета се обиждат от най-малкото нещо, отблъскват ме момичета с прекалено ниско самочувствие и други. Моят пост по-скоро е за това, какви жени ме отблъскват.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз не харесвам много неща, но мисля, че няма смисъл да ги пиша, защото са си мое мнение хд а тук се пише нещо по-общо, колкото да си оправите характерите![]()
sapphire5![]()
Отблъскват ме вулгарността, безхаберието (непукизма), надменността, липсата на съобразителност (нетактичност), също така и прекалено лесната раздразнителност.
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Тя Пантерката може и знае всичко. Вече дали ще иска е въпроса, който трябва да се разисква.
Базови изисквания имаме, щото не обичаме да си усложняваме живота с глупости. Всички можем да напишем 3 страници голям формат и дребен шрифт неща, които ни дразнят. Повечето обаче ще са капризи и прищевки, щото някой е с прекалено голямо его за да си слезе от импровизирания саморъчно направен трон.
Няма какво да се задълбава - няколко са нещата, които да ни отблъскват, щото тва не е космическа програма. А и предвид че другите са толкова хора, колкото и нас - ако изтипосаме един лист с изисквания ще си галим делфина или котето цял живот.
Dr. Gregory House
Мъжете винаги са били по-просто устроени от нас.Искат прости неща. Ние сме цяла наука.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Е виж и ти моя. Something changed? И на мене ми писна от контета. Ко правим?
Ледена красота - по скоро кубчето на рубик. Тероретично много добра играчка, практически безполезна. Като йо-йото. Разбира се че можеш да изучиш сложните механизми за нареждането му, но далеч по ефикасно е да разлепиш лепенките и да ги залепиш наново. Без лоши чувства казано.
Dr. Gregory House