Първоначално написано от
burpp
Просто и казано... РАЗДВОЕН СЪМ. Дърпан съм от двата края с едни ужасни мисли.
Ще започна с това, че някой може би са запознати, че си имам приятелка, (от една тема, която наскоро пуснах за да се оплача от нея, относно нейната ревност) с която сме заедно от известно време (почти три месеца)
Проблемът ми е следния.....
На 28 Април се запознах с едно момиче от друг град. Страшно много си допаднахме, няма как да го избегна това, тя е точно момичето, което търся, моят тип.... явно и аз нейният.
Проблем 1- Тя е от друг град.
Проблем 2- Имам си гадже.
Сега следват под-проблемите, или по точно разколебанията...
С това момиче, с което съм в момента, каааайнда съм щастлив, но не й влюбен, но наговорих някой доста любовни историйки, казах й че ще съм до нея, че я обичам, донякъде заблуждавах и себе си. Тя понякога (в повечето случаи) се държи детински, глупаво. Ревнива е, прави скандали от най-малкото, а още сме на втория месец. Родителите й я държат из късо, едва ли не щяли да ме бият ако я видят с мен, това на мен не ми допада. Хубава е, чаровна, когато сме заедно си прекарваме добре, но само това е хубавата част.
А, относно момичето от другия град... Най-добрият ми приятел го посещава този град редовно, там ходи всеки месец по няколко пъти, а точно там се намира и тази красавица, не ми пречи да я посещавам и аз. Но ме е страх да предприема някаква стъпка. Стоя си с мислите в главата още от 28 Април. Препоръчайте ми какво да правя.