- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво ви отблъсква в момичетата
Ъхъ, и Пантерката е близначе![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ама защо ех значи направих темата за да се задълбочат нещата (макар че не виждам много момчета/мъже да се наканят да пишат тука) както при дамите кво толкова пф....от външен вид до характер то па излезе нещо неописуемо трудно за изказване и при условие че стане последствията щели да са лоши от сорта на форевър алоун....е как дамите си пишат раздразненията и нямат проблем с това а при вас е?
Файн, имайте си елементарните желания и се задоволявайте с минимума.
Боли ме.
Патенце.. нещо не ти разбрах последния пост.
Малко цинично написано, но.. с идеята на този виц съм много съгласен.
В голям град открили магазин, където всяка жена можела да си купи съпруг: Посещение САМО ВЕДНЪЖ! Шест етажа, продуктите се увеличават на всеки следващ етаж, без право да се връщаш, освен за да излезеш от магазина!
И така, една жена влиза в магазина.
На I етаж вижда табелка
"Тези мъже имат добре платена работа". Дамата продължава нагоре.
На II етаж
"Тези мъже имат добре платена работа и обичат децата".
На III етаж:
"Тези мъже имат добре платена работа, обичат децата и са красиви. "
Жената си казва
"Ихаа! " - обаче решава да продължи.
На IV етаж чете:
"Тези мъже имат добре платена работа, обичат децата, красиви са и помагат в домакинската работа. "
Жената възкликва - "О, боже! Едва издържам", но все пак решава да се качи нагоре.
На V етаж:
"Тези мъже имат добре платена работа, обичат децата, красиви са, помагат в домакинската работа и са много романтични. "
Въпреки изкушението, жената все пак се качва на последния етаж.
На VI етаж: Вие сте посетителка номер 31 456 012. Тук няма изложени мъже. Този етаж съществува единствено като доказателство, че на жените не може да им се угоди. Благодарим, че посетихте Магазина за съпрузи! "
Заради равноправието, на същата улица открили двуетажен магазин, където мъжете могат да си изберат и купят съпруга, по същите правила.
На I етаж: "Жени, които обичат секса".
На II етаж: "Жени, които обичат секса и имат пари".
Dr. Gregory House
У-а-у, малоумен виц. Какъв мощен аргумент. Да приемам ли, че търсиш дебела, завистлива, куха като лейка жена, която обаче обича секса и има пари?
Имам се за изключително претенциозна и все пак ми е угодено. Какво да се прави, явно съм късметлийка.
Последно редактирано от PinkPan7her : 05-03-2012 на 17:23
Имам чувството че само ти го разбираш така това нещо...
Да си непретенциозен не те прави човек, задоволяващ се с минимума. Все едно е толкова отчаян, че би налазил всяко живо същество.
Просто повечето мъже не са чак толкова претенциозни. Или е претенция да искаш нормални неща?
Ти пък как все се намираш да пишеш в мъжките теми? Все едно знаеш по-добре от мъжете какво точно искат.
Те които са се включили са си написали какво ги отблъсква и какво ги привлича. Искаш, не искаш, постовете им не са чак толкова подробни и изчерпателни.
Валдес, може да се угоди на жената. Пък и не забелязвам жените да търсят романтика. Голяма част от тях просто си плачат за пишка и здрава мъжка ръка.
Да, и аз малко стереотипизирах, но си е тъй.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Имам претенциите, че разбирам, да.
Да кажеш, че не си претенциозен и да искаш нормални неща (тоест, посредствени) означава да обиждаш самия себе си.
Убедена съм, че ако момчетата задълбаят, ще се чуят доста повече неща, просто не им се занимава.
И далеч не плача само за "пишка и здрава мъжка ръка".
Пантерче - претенция си щото знаеш че живеем в шантав свят където всичко се толерира и някъде там ще има друга претенция с пишка между краката, който ще те търпи. Или щото мама и тате са те възпитали да ядеш само месестата част на белените домати.
Инак идеята беше че това че не искам максимума не ме прави по долу човек от теб примерно. Щото не обичам да имам много неща, които не ползвам. Пак примерно.
Приемай каквото ти е угодно, и без туй само така процедираш
jghgh пишка и здрава мъжка ръка могат да намерят навсякъде. Трябва и малко акъл, кое как се използва. Щото нали - ако си мериш пишката навън с някои, а пък у вас си ползваш пръстите за да задоволяваш жена си.. Кел файда и от двете.
Dr. Gregory House
Ако бях момче си мисля, че щях да искам хубава, умна, свястна и мила девойка, която може да готви и гледа да е по-често усмихната. Оттам нататък нещата се напасват. При наличието на тези качества, твърде малко недостатъци биха променили отношението на човека.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Сиси, най-общо казано е така, разбира се. Ама само от свястна колок неща произтичат...![]()
Ох, айде стига с тея посредствени неща, използване на думата "задоволявам се", все едно някой ти е опрял пистолет до главата да се "ощетяваш" с малкото. Всичко го обръщаш на достойнство.
Не е нужно да си цербер за да уважаваш себе си.
И според мен това самочувствие дето го изкарваш е малко пренавито. Как пък не си по-скромна в нито едно твое мнение?
Само въпрос, не че противореча на нещата, които казваш.
По принцип е хубава мисълта на Квинтилиан: "Искай повече, за да получиш достатъчно", ама ти яко изпадаш в крайности и стереотипи.
Това за пишката и здравата ръка не се отнася за теб, но ти винаги си "аз това, аз онова".
Казах "голяма част".
Щото тоя виц е просто сексистки виц. Реално не виждам много жени да са се засилили към търсене на тая половинка, която е има на 5тия етаж (образно казано)
Виждаш какъв е света, и че много хора въобще нямат претенции.
Не казвам че ТИ не трябва да имаш, имай си. Ама малко се изхвърляш с това изкарване, че който няма високи като твоите, не се уважавал.
извинявам се за предишния си пост знам че е просташки написан
и ще отбележа че вица си е виц (но затова пък си има известна истина която леко е преувеличена)
точно като пантерата мисля че не им се занимава...ех да не ги накара нещо човек :д
"Нормално" не е дума, която предизвиква позитивни нагласи. Давам пример - нормален ученик = посредствен ученик (учи чат-пат, натиска се за участие, бяга от контролни, учи, за да премине конкретната контролна, но нищо не му остава в главата и т.н.). Лично аз се обиждам на посредствена, да. И за мен форумът не е за приказване на общи приказки, а за конкретизиране на ситуации, за да се стигне до извод. Естествено, че ще обръщам нещата към моето мнение, моята призма, моята гледна точка, защото не желая само да си проветрявам устата. Никой не ми е опрял пистолет, затова и не се "ощетявам". Хората около мен, на чието мнение държа, никога няма да кажат, че искат нормални неща.
Не ме нападай лично, да не започна аз. Скромността не ми е силна черта, да, когато се налага обаче, си налагам да съм. Смятам, че съм реалист относно себе си. На същото мнение са хората, на които държа. А ти как така в едно твое мнение не изказа някаква твърдо заявена позиция - вечно тая дразнеща несигурност и постоянно лъхащо от постовете ниско самочувствие? В 90% от случаите чета твоите постове, защото са интересни, обаче откакто прочетох, че излизаш с добър приятел, с който се борите да запазите тръпката (не помня точния израз), честно казано, ми падна мнението за теб. Толкова по въпроса с личните нападки.
Мисля да не отговарям повече по този въпрос. С интерес обаче очаквам мнението на Чачо.
Jghgh, на мен пък ми харесва увереността, искренестта и самочувствието на Пантерката. Учудващо дори и за мен, тези нейни качества, които намираме в нея, ми допадат.
Момичета, които са точна противоположност на Пантерката ме дразнят - няк'ви малки, в повечето случаи ниски, задръстени, усмихват се плахо, не говорят много, да се засмеят е шанс 1:1000000. Бяхме казали че самочувствието (в не прекалено големи количества) е секси при мъжките. Е, същото е и при женските.
Таа, Пантерке, браво. Ти си човек, какъвто винаги съм искала да бъда.
Обаче съм съгласна и с мнението на Валдес:
Наистина са прищевки и капризи. Няма лошо човек да ги има, но в повечето случаи човек може да мине и без тях, и пак да си намери подходящо момиче.
Патенце - май не четеш. Не че не ни се занимава, просто нямаме чак толкова претенции за това какво не искаме. Или пък за това какво искаме. Просто устроени сме. Да не се бърка с елементарен, ограничен, невеж. Какво показваме като маска и опити за впечатление е съвсем друг въпрос.
Dr. Gregory House
Напълно съм съгласна. И аз бих се обидила ако някой ме нарече нормална или посредствена. Та, какво по дяволите означава това? Кой определя какво е нормално, и какво не е?
И точно така - форума не е място където ще говорим празни приказки, ами точно обратното - място, където ще посочваме ОПРЕДЕЛЕНИ ситуации, с цел достигане до определен извод/решение.
Обикновено жените имаме по-големи претенции, отколкото мъжете.
Пример:
Какво иска жената? - Да е добър, но не прекалено. Да ни слуша, уважава и прави компромиси, но да може да ни постави на място, когато е необходимо и да не му се катерим на главата. Да е добър в леглото. Опитен. Да иска нон стоп, за да се чувстваме желани, но да не ни притиска, когато ние не сме в такова настроение. Да има подход в свалките, и то такъв, че да ни заинтригува, но да не е нахален. Да е верен, да не заглежда други жени. Да не е ревнив, но да показва ревност, колкото да се чувстваме желани. Да е умен. Да има амбиции, за да се знае, че един ден ще издържа семейство. Да е стегнат и силен, но не прекалено напомпан. Да има хобита и да спортува, но същевременно да отделя голяма част от времето си за нас... И тн, и тн... Уоу, мързи ме повече да пиша. Още мога бая.
Какво иска мъжа? - Да е мила, да е поддържана и хубавка, да готви, да се усмихва и да може да се говори с нея.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Външен вид:
-Не ме кефят излишните мазнини. Моят идеал е лек релеф
-Лоша хигиена
-По-принцип чалга/хаус стилът на обличане, тоест модерни шарении. Не отписвам човек по това нещо, но могат да ми привлекат вниманието чрез дрехите си, а с такива просто няма да успеят. И не се отърсвам на 100% от предубежденията си, колкото и да се старая.
-Грозни черти на лицето.
-Белези, пъпки, други кожни проблеми
Характер, поведение и др.:
-Наскоро открих, че не харесвам жени, на които всичко им е подредено. Тези, които са (или се правят на) проблематични са ми по-интересни, щото при тях нареждам пъзелчета.
-Не харесвам липсата на всякаква рационалност. Средното положение е окей.
-Много са ми отблъскващи жени, за които нещата просто се случват и живеят изключително пасивен начин на живот. Винаги чакат подходящото настроение, подходящия стимул, подходящите обстоятелства. Все едно са струна, която постоянно трябва да се настройва.
-Не харесвам феминистки. Имат тенденцията да поставят въпроса мъже/жени по такива проблеми, по които е изключително ненужно да се коментира.
-Не харесвам жени, които не ме взимат насериозно. Друг въпрос е дали съм го заслужил. Ако е в рамките на умереното, може и да ме привлече недостъпността, но ако са искрено неуважителни, ще ме отблъсне.
-Не харесвам злобни жени. Направо ги мразя, честно. Досира ми се от злобата им.
-Не харесвам жени, които смятат, че са по-умни от мъжете (повечето феминистки са такива). Дали е така, не коментирам, но един човек няма да го вълнува тоя въпрос толкова и няма да обръща внимание на глупавите хора, ако е умен.
-Не ме кефят жени, с които ми е прекалено лесно. Обикновено са тези, които нямат достатъчно самочувсвтие.
-Не ме кефят момичета, които са постоянно енергични. По-често предпочитам аз да съм им източник на енергия.
-Не ме кефят консервативни типажи, които не обичат промените.
Други по-егоцентрични изисквания не се сещам към момента, май..
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Сиси, сериозно ще спреш дотук? Мъжът не иска ли жената до него да му е вярна? Не иска ли да има амбиции? Ревност в микроскопични дози, колкото да му четка егото? Добра в леглото? Да го изненадва? Да го уважава, да прави компромиси? И аз мога да продължа.
По това, което си написала, мъжът иска просто една усмихната кукла. Ти като такава ли се определяш?
Дам, ставаше дума за пост като на Чачо. Ама иначе момчетата искали хубавки и мили момичета, нали?
Последно редактирано от PinkPan7her : 05-03-2012 на 18:14
Пантерке, мъжът от къв зор ше иска да има големи амбиции? Да е много силна жена до мене ли? Достатъчно ми е да се изкусуря себе си в това отношение, жената най-много да я приема за конкуренция.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Нем. Който на каквато случи. Аз не споря с теб в случая. По мое мнение високите критерии са хубаво нещо.
Хората са много по-многопластови. Когато е влюбена и една невзрачна като цяло девойка, ще прави изненади, ще се старае и ще има огън. Затова беше в началото "да не кифлее много много" - за да не обсъждаме такива очевидни неща като изневерите и бясната ревност.
И всичко е до напасване. Има какви ли не абсолютно безинтересни женски същества (поне според мен), които си имат дългогодишни партньори и то свястни момчета. Защо? Ми харесват се. Характери, припокриване, всякакви такива.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Мен ми е интересно жените какво мислят по тоя въпрос. Ако са ви пренебрегвали вас или някоя ваша приятелка заради нещо, което не е толкова очевидно, ми е интересно да чуя. Както примерно не се коментира често в сериозен контекст, че не обичаме жената да е по-умна от нас. Ако се навиете, може и на ЛС да ми драснете, та да не става спам.
По ред на номерата - бонус е, но не е задължително. Ако не е вярна - минаваме на следващата. Няма да се фиксирам към нея ако е очеизвадно че не си пасваме.
Не държа.
Ако може никаква ще е супер. Егото ще ми четка по друг начин.
Пак ще е хубав бонус, но нищо, което да не се преживява. Секса може да е хубав, може и да е страхотен. Колко пъти свършвам с нея не ми е критерий, стига да ми е приятно.
Изненадите ... да, тук си права, това ще е хубаво.
Виж отговор едно.
Всичко това което (ще) напишеш са допълнителни бонуси, които не са задължителни. За теб може и да са важни, хубавото е че за други също ще са важни и ще се надушите. За мен са като късметчето в "Неделя" когато си поръчам кафе.
Чочко обаче май ще те докара до оргазъмСамо не знам що така брутално смесва жени и момичета.
Dr. Gregory House