- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво ви отблъсква в момичетата
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ъъъ, какво? Въпросния който я скъса, после си хвана гадже, 50 кг над нормата, пъпчасала, и космата? О.о
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Сериозен ли си в момента? Ама напълно? Разочарована съм.
Е, по дяволите, състезателен тип съм. Обичам да си го меря. Обичам около мен да има хора, които са по-добри от мен в дадено отношение. Адски много ме стимулира. Да се конкурирам е страшно характерна за мен черта, която харесвам много и нямам никакво желание да променям. Съжалявам, ако на някого не му отърва.
Сиси, ако си съгласна с мен, за какво беше цялото нещо с изброяването?![]()
Не съм много навътре в историята, но доколкото знам следващата му била някаква мега асоциална и по цял ден си киснела вкъщи. Едва на училище се насилвала да се замъкне. Познатата ми удари един рев и после много бързо и мина като си накупи хубави дрехи - нещо, за което преди се караха.
ЕДИТ: Пантерке, съгласна съм донякъде. Просто си мисля, че критериите на различните хора са толкова различни, че е трудно да се проследят в една нишка. Повечето дори са неосъзнати. Колко момичета повтарят, че искат добро момче? А накрая им потъват гемиите по точно обратното? И с мъжете е така. Често хората изброяват много качества, а накрая се запознават с някого и пренебрегват половината. Та така. Обикновено женските повече преценяваме преди да допуснем някого до себе си. Мъжете го дават по-инстинктивно.
Последно редактирано от SisiStrange : 05-03-2012 на 18:22
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Според мен се превъзнасяме, че нямаме изисквания. Но не, че не искаме да си го признаем, ми просто не ги осъзнаваме.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Извинявай, но оплакваш ли се?Кое му е лошото едно момиче да пращи от енергия? Все едно да спра спорта, защото ми дава добър тонус, заради момчето до мен.
Спортът и сексът дават различна нагласа и тонус според мен. Енергична съм благодарение на едното и другото, дори повече ми влияе първото.
![]()
Последно редактирано от ledenakrasota : 05-03-2012 на 18:25
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
бинго! това е отвратителен комплекс.
както не понасям мъже, които се мислят за повече от жените, още по-силно ме отблъскват, дори отвращават и гнусят жени, които благоговеят пред първите. безумно. абсолютната дефиниция на посредственост.
а хората тип "над мен - небе" дори няма да ги коментирам към момента.
//и не, нямам феминистични нагласи. благодаря!)
Ми аз се кефя на енергични хора, но понякога ми е извънредно много. Пък ми е приятно да седи кротко, да говори тихичко и, ако аз я сръчкам, да ми дойде на енергията. Наблягам на думата постоянно в критерия ми, малко се припокрива с първия, че всичко им е наред и са прекалено позитивни.
Не мога да ти дам логично обяснение, нито твърдя, че е абсолютен критерии. Просто съм склонен да кажа, че ме кефят енергични жени. Но надали е така. Както жените са по-склонни да кажат, че предпочитат мили мъже.
мен лично много ме дразни някое хубаво момиче да се лигави и да се прави на интересна
Ако наистина е интересна и не се прави? Не привлича нарочно хорското мнение, а ? И пак някой приказва "Тя нарочно се прави на интересна". И е така и такава,а?
Така ще каже всеки без малко мозък в главата, с който наистина би седнал да поразсъждава по въпроса, вместо да говори без да мисли като повечето хора, жадни за клюкарене.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Какво значи за теб злобни?
Всичко друго, което изброи, го разбирам. Това със злобата обаче ми е нелогично.
Забелязала съм го и у други момчета.
През повечето време съм активна, социална, енергична. Усещала съм как това дразни до някаква степен определен тип мъже. Няма да навлизам в подробности. Все пак, какво пречи и двамата да сте енергични?
Цялата тази схема с изброяване на предимства и недостатъци ми се струва нереална. Аз виждам нещата така - или се получава, или не. Няма да седна да правя списък "за" и "против". Животът е по- сложен (респективно човешките взаимоотношения) - не можеш да "обобщиш" човека в няколко реда.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Не знам баш. Много се разписах. Аре ше помисла, па ако ми хрумне нещо друго, ше добава, ма да не разводнявам, че нещо не ми е много сполучливо сношаването на рационалото с ирационалното у мен.
Едит:
@x7azy, първото е щото аз съм конфликтният и конкурентният, а това ме отблъсква в една жена. Не искам да се бие, да ме защитава, да се конкурира с другите момичета, да им подхвърля коментарчета. Мога да вкарам и приказки за самочувствието и егото й тук, но мисля, че схващаш идеята.
Тва с енергичността не ми е докрай ясно. Наскоро гледах една в Шоуто на Слави от "умна и красива" и го спомена. После се замислих и видях доста случаи, в които е било така.
PS: Не ме карайте много да се обяснявам. Опитвам се да напиша повече неща, които са често срещани, които обаче е трудно да забележим и не се говори много за тях. Съответно надали ще ми се получи много успешно, щото не се замислям над критериите ми, те си функционират инстинктивно. Мога само да се постарая.
Последно редактирано от Chacho : 05-03-2012 на 18:54
Затова спирате да мислите и се пускате по течението.![]()
Значи някои търсят конкретизация в проблемите на другите (във форума), при положение, че повече от 8/9 са с непълна информация и самата им полемика е субективна (не че има обект на тяхното виждане, не че се повтарят, не че са толкова нелепи, не че по-горе споменатите правят нещо, за да променят тези и редица други причини).
За това, което каза Blab съм изцяло съгласен, имайки предвид, че метонимират с някои други момичета, тъсещи другата страна на монетата (надявам се, че се сетихте за кои говоря; вероятно другата страна са по-повърхностни – таф-таф-таф; ще го степенуваме ли, защото ще влезем в корелация с изискванията на Chacho).
Последно редактирано от Незнам : 05-03-2012 на 18:57
...
Отблъсква ме странната липса на способност за затваряне на мандибулата,съчетана с непрестанно мърдане на езика и произвеждането на звуци,които би трябвало да минат за разумна човешка реч,или иначе казано чувствам се като прокълната,когато попадна на девойка,която не знае кога да млъкне...
Останалото са лични предпочитания.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Благодарим за категоризацията. Аз ще ти открехна една тайна сега. Повечето хора се стремят да избягат от повърхностното мислене, но в стремежа си само си замълчават за него, наблягат на "духовността" си и накрая дори успяват себе си да излъжат. Когато успееш да разпознаеш в какво се изразява собственото ти повърхностно мислене, само тогава можеш да поемеш пътя на борбата с него. Щото е лесно да го забелязваш у другите, всеки има перфектна нагласа за живота според себе си и смята, че е въпрос на време да се оправи. Както непушачите ми казват, че лесно се отказват цигарите, но тези, които са пушили, знаят какво предизвикателство е. Щом искате, бягайте от тези въпроси, но за мен трябва да познаеш материалистичното, за да се откъснеш от него. Аре поздрави!