.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Голям фен Аватара на Glam0rous
    От хормоните се появява (заради годините). Затова и в тинейджърските си години всички имат пъпки - не е защото ядат едно и също или нещо подобно. И можеш да направиш изключително малко по въпроса, освен да чакаш. Момичетата, които пият противозачатъчни понякога с тях оправят проблема, защото регулират хормоните, при момчета не знам какво се прави. Но във всеки един случай да пиеш ей така хормон не е добре, защото има и повечко странични ефекти. Поддържай си лицето чисто, кремовете и лосионите няма да спрат пъпките, но оправят възпаленията, белезите и лъщенето. И общите неща за храненето - знаеш, че и без това не е полезно да нагъваш пържено, чипсове и бургери. Плодове, зеленчуци, много вода, храни, богати на калций (риба, мляко) и може да има ефект.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от Glam0rous Виж мнението
    От хормоните се появява (заради годините). Затова и в тинейджърските си години всички имат пъпки - не е защото ядат едно и също или нещо подобно. И можеш да направиш изключително малко по въпроса, освен да чакаш. Момичетата, които пият противозачатъчни понякога с тях оправят проблема, защото регулират хормоните, при момчета не знам какво се прави. Но във всеки един случай да пиеш ей така хормон не е добре, защото има и повечко странични ефекти. Поддържай си лицето чисто, кремовете и лосионите няма да спрат пъпките, но оправят възпаленията, белезите и лъщенето. И общите неща за храненето - знаеш, че и без това не е полезно да нагъваш пържено, чипсове и бургери. Плодове, зеленчуци, много вода, храни, богати на калций (риба, мляко) и може да има ефект.
    От млякото също се появяват пъпки /в една статия го бях прочела/.
    Иначе противозачатъчните могат ли да се пият и от по-малки? смисъл под 16г.? (нямам предвид точно себе си, просто питам, защото пубертета при момичетата започва по-рано).

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    От млякото също се появяват пъпки /в една статия го бях прочела/.
    Иначе противозачатъчните могат ли да се пият и от по-малки? смисъл под 16г.? (нямам предвид точно себе си, просто питам, защото пубертета при момичетата започва по-рано).
    Ами да и аз съм чувала,че от млякото се появят в някои случаи,но аз няма как да не пия мляко(и да не ям)...защото съм вегетарианка и няма как да наваксвам загубените вещества по друг начин...ами не знам дали може под 16г. аз съм на 14 принципно..по-горе казаха,че не е хубаво да се пият,а и аз съм го чувала..=)

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Glam0rous Виж мнението
    мерсии много ...амии аз попринцип се храня здравословно..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си