.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Еее, не всички сме така де. Що да не е цел оргазма?
    Явно ти го изпитваш често и си се нагодила към това.Което е хубаво.
    Малко тривиален пример,но за мен е като ходенето на почивка.Не може всеки ден да си на море,а примерно веднъж годишно,но това не ти пречи да се забавляваш уикендите у дома да кажем

Цитирай Първоначално написано от fifinkathefreak Виж мнението
    Явно ти го изпитваш често и си се нагодила към това.Което е хубаво.
    Малко тривиален пример,но за мен е като ходенето на почивка.Не може всеки ден да си на море,а примерно веднъж годишно,но това не ти пречи да се забавляваш уикендите у дома да кажем
    Е, въобще не можеш да ми сравняваш оргазъм след оргазъм с лятната почивка. Мисълта ми е, че много жени има които не свършват или свършват но не всеки път... но това не значи, че оргазма за някои не е цел!!!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен
    Е,аз ти казах,че ще дам тривиален пример,за да направя паралел
    Да,има и от двата типа жени,за мен лично е без значение,за теб явно има.Ти винаги ли си имала тази нагласа или чак когато за пръв път ти се случи да свършиш?

Цитирай Първоначално написано от fifinkathefreak Виж мнението
    Е,аз ти казах,че ще дам тривиален пример,за да направя паралел
    Да,има и от двата типа жени,за мен лично е без значение,за теб явно има.Ти винаги ли си имала тази нагласа или чак когато за пръв път ти се случи да свършиш?
    Винаги. За мен ако правя секс и не свършвам, значи си пилея времето. А и истината е, че започнах да свършвам от 3тия или 4тия път в който правих секс. Така, че не съм имала мн време за квато и да е нагласа... винаги съм си мислила, че ще свършвам, дори не съм поставяла въпроса пред себе си, че не бих могла да свърша...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си