.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 106

Hybrid View

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Сбъркана работа.
    И кое му е сбърканото?

Цитирай Първоначално написано от stambelan Виж мнението
    А защо не искаш?
    Просто не ми идва от вътре, а като не ми идва от вътре, няма смисъл да правя половинчати неща.

Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    гнус => 'думичката гнус' я има в речниците.
    Не, не е от гнус, както казах и по нагоре не ми се е приисквало затова.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Няма логика, ако е й е свършвал в устата, след това да я е гнус да ъъ преглътне. А и тя не е казвала, че тя не иска, за да я е гнус, а че той не иска. :>
    И не е странно, че някой от двамата не иска. :>
    Той ( както и другите с които съм го правила ) не ми е свършвал никога в устата, че да има какво да гълтам
    Иначе не го намирам за странно това, че не ми свършва в устата, не гълтам и тн, след като и двамата сме на едно мнение.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Иначе не го намирам за странно това, че не ми свършва в устата, не гълтам и тн, след като и двамата сме на едно мнение.
    Ама не го намираш за гадно/отвратително/гнусно, нали? Всмис... какво значи 'не ми се е приисквало'? На мен ако не ми се приисква, ще го направя заради него,защото ще искам да му е хубаво, ако не го намирам и за *гореспоменатото*. Няма да е и без желание, защото ще искам на човека до мен да му е хубаво. Т.е. може да ми е все тая от психологическа гледна точка, но ще ми се прииска да направя нещо хубаво за този до мен и от това ще се чувствам ок с всичко и ще ми е добре и на мен.
    Преди време бях провеела следния разговор:
    Той: Няма да го правя на човека, който обичам. (ставаше въпрос за свършването в устата и т.н.)
    Аз: О.о *стана ми мило, но и не бях съвсем съгласна* Ама мислех, че ви харесва.
    Той: Ти луда ли си?! Т'ва е просташко/етц. (нещо в тоя ред на мисли)

Тъй че всеки с предпочитанията и нагласата си де...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си