- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Немога да се справя .....
В темата си искам да изкажа мъката си , и по този начин се надявам да ми олекне , поне малко де. Всичко започна преди 2 години на 1 Април 2010г , и завръши преди около седмица. Това беше човекът когото найстина обичах , човекът на който давах всичко и правех всичко ... Тя ми изневери преди една седмица , не искаше да ме вижда, не ми пишеше , нито ми се обаждаше... на въпросът обичаш ли ме - отговорът е " няма да ти отговарям , нмз , лека " . Чувствах се адски гадно , усещах че има нещо , влизаше в тоалетната с телефонът си , абе беше адски съмнителна. Направи така , че една седмица не се виждахме аз си стоях в нас , започнах да се депресирам .. а тя по цял ден си беше навън с " няква компания " .. о,О
На въпросът с кого си , отговорът беше не те интересува. Преди една седмица за пореден път я извиках , бях купил закуски , кафе и цигарки .. писах и заповядай , купил съм еди кво еди що .. отговорът на смс-а ми беше не искам да те виждам , не ме е*е ко си купувал .. Вдигнах телефона и я напсувах.. / просто не се сдържах , дойде ми в повече / Минах на необвързан по тийн сайтовете , махнах общи снимки и си казах .. то и да сме заедно и да не сме пак не се виждаме ..
Минаха обаче няколко дена , видях я с друг . Прегърнати , усмихнати.. Почуствах се много гадно , стана ми по скоро мъчно. Постоянно съм и в профила във фейсбук , следя на всякъде всичко .. изгубихме всякакъв контакт , даже не се поздравяме защото и казах че начина по който се подигра с чувствата ми , начина по който ме лъжеше .. ми разби сърцето. Връзката ни беше разпокъсана , 2-3 пъти ме оставя тя , и после пак тя ме търси. Сега я оставих аз , мъча се да не се депресирам но не става. Постоянно я сънувам , излизам с мисълта да я видя някъде , да видя как ще реагира.. давах всичко за нас а тя не го оцени..
И да минем към въпроса с темата , искам да кажа че е много гадно чувство , имам усещането че няма да мога да го преодолея. Много съм слаб психически , излизам но пак немога да се отпусна .... Искам някой път да се метна пред някоя кола и всичко да свърши, боли ме а няма успокойтелно.. не искам да я забравя и искам да съм с нея .. въпреки всичко ;(((
Как да няма упойка, бре? Назначи едно кило ракия и да видиш, ама си го изпий от кеф, а не от мъка. Въобще не купувай нищо и не я кани никъде. Не я търси. Не се занимавай с нея.
Да те еба, ако се метнеш пред кола. После шофера да е виновен заради теб. Аз, ако съм на негово място ще сляза и ще ти счупя главата още толкова.
Ще дойде друга шундра. Сега си поредния влюбен до неузнаваемост човек. Ще ти мине и ще видиш, че не си е заслужавало. Даже ще ти е смешно.
Ако още пазиш цигарките... може да ги метнеш насам.
Явно ти се вижда като края на света, но съвсем не е. Радвай се, че по-рано сте се разделили такива госпожици нищо не заслужават. Горе главата и си намери друга, която ще и пука за теб.
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Може да сте прави .. но болката е несравнима с това примерно да те боли глава .. или нещо от сорта. Коремът ми е постоянно на топка от притенсение каде е , с кой е .. постоянно я мисля , докато при нея не виждам нещата така. Щом ме заряза , заради момче което гледало гущери в тях ... и ушната му кал излизала от вън поради неналичието на хигиена .. и сякви такиа ддз.. би трябвало да съм я намразил , но упорствам.. е сега като се замисля че ще си излиза с момчета на плаж ще се снимат ще си ходят по кафенца .. ще я минат още много защото е лесна .. ми се къса сърцето .. по добре някой нокаут в бокса , отколкото това.. !
Стига я мисли. Къде може да е? При този. Какво може да прави? Да се чука с него! Предполага се, че вече са се наклецали, но не очаквай някой да ти го каже. Когато приемеш това в главата си всичко ще ти мине. Друг я чука и ти ще чукаш други, но ще си чист пред съвестта си, че не изневеряваш!![]()
Ауу, втриса ме като чета за подобни мръхли. По-добре е станало, че вече не си с нея.
В момента най-голямата услуга, която можеш да си направиш, е да спреш да се вкопчваш във всичко свързано с нея.
С времето нещата ше се уталожат, ше се появи и друго момиче и като цяло пейзажът ше е различен.![]()
Баткаа погледни от добрата страна на нещата , шаврантииката се е разкарала сега си свободен ! ПРАВИ СИ КЕФА !
И още нещо , не ги взимай толкова присърце тия жени , не си давай сърцето, защото виждаш какво става ! Не позволявай да си играят с чувствата ти ! Няма да ти отмине веднега , но не прави глупости , няма да помогнат . Просто знай че има по-готини и по-стойности от нея ! Смело напред !
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
старая се и го искам .. но сърцето си иска нея. И въпреки всичко което ми направи , умирам за нейната усмивка .. за нейната целувка. Това е истинска обич ,поне за мене. Правех всичко необходимо когато бяхме заедно , сега страдам .. защото найстина я обичам. Всички ми казват че има куп други момичета , еми да има .. но не искам да се занимавам с други , а си искам моето .. или поне доскоро беше мое. Сега ходи с някакъв уруфляк .... и ме хваща яд на всичко това !
Точно щото си правил всичко за нея и си я глезил сега е постъпила така ! Разбери , че като почнеш по тоя начин да и ходиш след гъза и омръзваш , защото тя взима превез над теб има контрол и като това продължи дълго време и става скучно , защото се губи интригата . Следващия път като се хванеш с момиче , направи така че тя да те гони и да прави всичко за теб .
И мадами спестете си коментарите просто това е самата реалност .
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Всяко зло за добро. Карай малко по-позитивно. Недей да си мислиш колко ти липсва, колко невероятна е и т.н.. Тя не те заслужава, подиграла се е с теб, няма място в живота ти. Ще си намериш някоя, която ще те заслужава и ще оценява това, което правиш за нея.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Какво да си пестя коментарите.. Любовта, връзката между двама души не е игра на котка и мишка.. Когато двама души са заедно и им е хубаво правят всичко един за друг. Не си казват "Аз сега ще направя така, защото иначе ще й стане скучно и няма да ме иска.." Това са пълни глупости! Човек трябва да бъде себе си, като иска да изненада половинката си, да го направи, като му идва от вътре да е мил с нея, да бъде.. Според мен просто си по-малък, за да ги разбереш тези неща, или просто не си имал пълноценна връзка..
Аз правя почти 18 , тя е на 15.. и да беше ми се качила на главата , защото го позволих. Видя че може да прави всичко , което поиска .. и да получава всичко , та именно затова постъпи така. Кофти ми е , многоо страдам , преди време се бяхме разделили за 2 месеца , бях с друго момиче .. но не успях да я забравя.... и ми става още по - кофти когато си помисля колко време трябва да мине още , за да се оттърва от мисълта за нея, въпреки че съм сигурен че един ден ще ме види на улицата и ще почне пак да се върти около мене , и да ми се моли , но тогава аз трябва да бъда силен и да кажа > не , аз си имам приятелка и съм много по щастлив с нея , отколкото с теб ! .. а дали ще стане ..((
^ Eто виждаш ли просто знаех че е станало така , взимай си бележка следващия път и знай какво не трябва да допускаш.Продължаваш ли в същия дух и следващите пъти ще бъдат със същата развръзка .
Marin4itu Не съм казал грам да не си мръдва пръста , но да не прекалява (лигавенето не води до нищо хубаво ) ! Любовта не е игра , но връзката до голяма част е , за да я задържиш трябва да знаеш как да играеш![]()
Добре бе, момчета, към мене пък ако се държат по-резервирано, би ми било по-кофти, отколкото ако се държат добре. Ако един мъж се държи като нормален човек, уважава ме, би могъл да ме задържи по-успешно.. И съм сигурна, че има и други момичета като мен.
Иначе, авторе, твоята е още малка, не знае какво иска, сега й е момента да живее. И аз съм била на 15, нищо че беше отдавна, но знам какво е.
Ма той ще се държи като нормален човек бе mari , просто ще покаже че има стойност и не е лесна плячка или гъзолизец . Тебе ако някой те обсипва с внимание , мисли си само за теб , и един вид си е посветил живота на теб заебавайки своя собствен , дали ти би било приятно дълго време, ще ти е интересен ли ? Ще е една играчка в ръцете ти и рано или късно това , което имаш ти омръзва и поглеждаш към тия , който неможеш да усмириш и трудно биха били твой .
Последно редактирано от N1ksun : 05-06-2012 на 10:19
Да бе само че приятелката ми се оказа лесна , незнам заради това че е малка или не ...
Е има и много като нея , казваш и много си хубава и веднага влюбена .. ужас някакъв.
Гепи нещо около твоята възраст 17-18 ... изобщо не се занимавай с 15 годишни
То пък нали не го заслужава след курвенското и дъжание ...
Ще ти тежи.. но ще мине. И аз съм преживял подобна случка, 1-2 седмици ми е супер кофти, но си казах, каквото беше, беше! Друга ще срещна ^^
Ако тва на снимката си ти, като навършиш 18 се обади, ща избавя от мъката ти. ;д
Първоначално написано от antifashionshit