- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ''Тоалети''
Първото е много подходящо,дам! Може пък блузката отдолу да е червена![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
PinkPan7her, може да свалям сакото, зависи дали отдолу ще съм с дълъг ръкав. Иначе ако сакото е тънко, може да си цъкам цял ден с него.
DisappointedDreamer, точно за такъв панталон говорех и аз - http://imagecache.asos.com/inv/Q/23/...k/image1xl.jpg
Иначе сакото е трепач - http://3.bp.blogspot.com/-tPVeuTtWcj...916%5B1%5D.jpg, аз си харесах и едно подобно http://www.mdbazar.com/images/WS-GZ11061615%5B1%5D.jpg, само че беше като че ли по-розово, ще го нодя с тънка бяла блузка отдолу.
Червеното не ми е от любимите цветове, обичам зелено, синьо, лилаво. Главно ще залагам на тях, както и черно и сиво.
Споменахте за дънките, ако са черни, изчистени, подобни на джинси, нямам проблем. Просто най-големият ми проблем е, че е летен сезон, иначе през пролет, есен и зима бих преживяла. Обаче тука примерно лятото на сянка на места е 45 градуса, на слънце си е мега зле и просто ще е ад.
За роклите не казахте нищо, пуснах тази за пример - http://www.viplady.bg/wp-content/upl...e-350x513.jpg?
Мерси много на всички отзовали се, много ми помагате.
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
също и светло тюркоазено синьото не е за изпускане, просто това са цветовете на лято 2012 :Д
уууу а пък днес завърших тоалета и стана още по-добре според мен с един лек аксесоар))
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...58847771_n.jpg
Аз си поръчах още две рокли :д Тоест, чакам 4 + 1 на майка ми... добре съм :д
1
2
За първата ще си купя някакво тънко коланче, вероятно бежово, зависи от цвета на обувките.
Харесва ли ви цветът на втората?
Охх, след малко отивам в мола с майка ми. Ще се купува всичко друго освен рокли, щото ако поискам още една, мисля, че ще ме убие :д Бях мернала някакъв блейзър/сако в сьомгово за 40 лв, дано да го има още, че ще му се израдвам. Въпрос на живот и смърт е да си намеря бял дълъг панталон/дънки, къси гащи, които да не ми правят краката като на сумист... абе, стискайте палци![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
http://prikachi.com/images/396/4734396b.jpg дебелаче...
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Роклите са от сайт, който е с покани, така че няма как да влезете.
Добре си напазарувах днес, майка ми беше в завидно добро настроение. Имам си къси дънкови гащи, сини бермуди от плат (до средата на бедрото са), нещо като блейзър (не съм сигурна дали използвам думата правилно) в сьомгово, потник в нещо средно между жълто и оранжево (интересното е, че супер много харесах цвета, а не нося нито жълто, нито оранжево) с едни панделки, потник в едно странно синьо-зелено с къдрички и един по-обикновен бял. Също така си имам два комплекта бельо - сутиен и прашки. От Ню Йоркер са, винаги заглеждам бельото там, ама като видя сутиени по 25 и нагоре, се отказвам. Днес намерих бая и тия, които най-много ми харесаха, бяха 14 и 20 лв. Имам си и гланц с манго. Утре ще си снимам придобивките и ще ги пусна с подробен коментар :д
Белите дънки в Манго ги видях. Освен че бяха на някакви дразнещи черти по продължението на крачолите, бяха по-дебели от зимните ми дънки. Доста панталони видях и мерих в Калиопе - едните бяха 7/8, което ми е безкрайно противна дължина и въпреки че на снимки много ми харесва как стоят с платформи, не можах да се възприема. Другите пък ми образуваха някакви гънки около коленете, които ме дразнят. Отказвам да повярвам, че трябва да има такива. Третите бяха с басти отпред, не съм имала такива панталони и чисто и просто ми стояха гадно издути.
Иначе в Манго имаше къси бели - и от плат (стоят една идея по-официални) и от лен. Май имаше и дълги ленени, ама са широки, а не съм по широките панталони.
Та, мисля да се снабдя с още един-два чифта къси панталони, а задължително ми трябват поне 3 чифта обувки на първо четене - едни цветни пантофки за блейзъра, някакви червени обувки (за предпочитане платформи), че моите червени платформи са за боклука и някакви черни - не съм решила дали по-удобни сандалки или за бар, ама май ще са сандалките, пък за бара - по-нататък. А, задължително трябва да си взема и слънчеви очила.
Тъй. Доволна съм. :д Viva mama![]()
(Имам чувството, че трябва да има някакъв неопределителен член тук, ама... :д)
Оф най мразя като почна да си представя колко неща трябва да си взема и като погледна портмонето си и колко пари трябва да събирам, направо... хахаха и мойта мама я обичам, толкова е приятно да се ходи с нея на шопинг хаха
Моля те, кажи са блейзъра! Търся си от страшно много време... И снимка искам.
Харесала съм си една рокля от Манго за 80, ризка за 60лв, но сега гледам да си пазя парите и чакам след 10 дена да отвори H&M, Bershka и Зара и да ходя на голяяям шопинг. Трябват ми супер много неща, но поне обувки съм си купила 3-4 чифта за сега и ми трябват още 1-2, тъкмо от H&M съм си харесала. Рокли ми трябват задължително, както и къси панталонки, мерих в Манго, но ми стояха много грозно.
Последно редактирано от PullMeCloser : 05-06-2012 на 20:12
Everything changes, but beauty remains ...
ох, много ме е яд, че не мога да си поръчам от H&M, толкова неща ми харесват, но скоро няма да се търкалям към София![]()
Ризка за 60? Толкова ли е уникална?
Блейзърът е от Калиопе. Тънък е, дълъг ръкав, с 2-3 копчета отпред. Като се осиферя, ще снимам всичко.
Eдит:
бял потник, сини бермуди, блейзър. Добре ли стои според вас? Чудя се с какъв цвят потник би си отивало най-много.
Къси дънкови гащи, странен цвят потник
Потник 1
Потник 2
Третият потник всъщност е белият от първата снимка.
дънковите гащи отзад
и отпред
суперизмачканите бермуди отзад
и отпред
Блейзър
Последно редактирано от PinkPan7her : 05-07-2012 на 09:32