- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Расисти ли сте? ..
Нямам намерение да обяснявам на разни клавиатурни войни и интернет имбецили колко труден съм за манипулиране.
Искам само да ти кажа, че расизмът задължително НЕ е свързан с етнически конфликти. Онова е болна работа, която нямам желание да обсъждам в момента, защото съм в прекалено добро настроение. Расизмът е просто дискриминация въз основа на етническа принадлежност. Имаме много еквиваленти на расизма в ежедневието си, които се приемат добре от обществото. Ти например не обичаш да общуваш с хора, които се държат като бебета и се лигавят. Правиш го само по принуда. Да, ама това е дискриминация. Те също са хора като нас, просто имат различни виждания. Това не значи, че ще хванеш оръжието и ще почнеш да избиваш порасналите бебета, нали?
Мразя до болка турци и цигани!
Gledaii kak jiweqq *
Ами, аз съм расист, когато става въпрос за зелени човеци. За сините съм расист, ако звездите са се подредили правилно...
Не знам дали съм расист, но смятам, че циганите(тоест индийците) нямат място на планетата ми. За жълтите не съм толкова зле настроен - те нямат място в спорта, защото нямат добра генетика като цяло - тяхната задача е да са евтина работна ръка. Срещу латино и мулати (между бял и негър) нямам нищо против, може би срещу истинските негри имам.
Едно само не ми е ясно - защо мразите турците? Аз пък бих се оженил за европейска туркиня без да ми мигне окото...
Попринцип не съм расист , но мразя циганите ... това прави ли ме такъв?![]()
Не съм расистка, но има едно нещо, което УЖАСНО много ме дразни в циганите - не се къпят![]()
Всеки ден като мина покрай някое циганче ме лъхва една "приятна" миризма на некъпано.
Има и една циганка от моя клас не се къпе по 2-3 месеца ..Косата й винаги е мазна, смърди в радиус от 2 метра и направо не се издържа. Мисля, че тя се къпа последно на Свети Валентин - 14 февруари
![]()
Не мога да се определя като расист, тъй като не считам циганите за раса.Те са по-скоро нещо като гавра от страна на природата спрямо приматите.Расизма е като циганите-не трябва да съществува.
Точно дали съм расист незнам , защото примерно адски много мразя цигани , но пък в крайна сметка нито мразя евреи нито негри. Но пък бих убил циганин
Не. Не се натоварвам с предразсъдъци. Прекалено ограничаващо е.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Анди , ти можеш да мразиш една раса , ама все пак , пак проявяваш някакъв расизъм, нали? Не е нужно да мражиш ВСИЧКИ раси , за да си расист. "Обикновено расизмът включва идеята, че една раса е по-висша и има правото да управлява и доминира над другите."
Както казаха и по-горе...въобще може ли да се определи , че циганите са определена раса...те не са ник'ви.
пт. До известна степен , да.
Мне...но и честно казано понякога и самите хора си го правят така,че да се обръщат към тях по расистки начин.
Абе малко. xD Ама се мъчим да не бъдем.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Може да не си расист но да си имаш едно на ум![]()
Както от негрите се мислят все за онеправдани ,циганите за неразбрани итн то това си е белег на расата който трябва да го имаш предвид но това не те прави расист![]()
П.с. ако 1 човек е интелигентен и добре възпитан няма значение какъв е цветът на кожата му![]()
По-скоро омраза към някой етноси
Браво, радвам се, че малко от вас са расисти, най-накрая нещо, което ме изненада приятно и се радвам за вас. Защото аз съм най, най-големия расист, който можете да си представите. Ама най-големия расист. С основателна причина, в повечето случай.
Кажете една държава и бъдете почти сигурни,че я мразя до гроб...
Еми не може всеки да не е расист. Трябва да има и някои изключения, по дяволите!