.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 109
    anonymous768631
    Guest
    Нямам намерение да обяснявам на разни клавиатурни войни и интернет имбецили колко труден съм за манипулиране.
    Искам само да ти кажа, че расизмът задължително НЕ е свързан с етнически конфликти. Онова е болна работа, която нямам желание да обсъждам в момента, защото съм в прекалено добро настроение. Расизмът е просто дискриминация въз основа на етническа принадлежност. Имаме много еквиваленти на расизма в ежедневието си, които се приемат добре от обществото. Ти например не обичаш да общуваш с хора, които се държат като бебета и се лигавят. Правиш го само по принуда. Да, ама това е дискриминация. Те също са хора като нас, просто имат различни виждания. Това не значи, че ще хванеш оръжието и ще почнеш да избиваш порасналите бебета, нали?

Фен Аватара на krasawichka
    Град
    burGass maiina
    Мразя до болка турци и цигани!
    Gledaii kak jiweqq *

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Що се отнася до цигани-да.За турци не чак толкова.

anonymous768631
    Guest
    Ами, аз съм расист, когато става въпрос за зелени човеци. За сините съм расист, ако звездите са се подредили правилно...

Не знам дали съм расист, но смятам, че циганите(тоест индийците) нямат място на планетата ми. За жълтите не съм толкова зле настроен - те нямат място в спорта, защото нямат добра генетика като цяло - тяхната задача е да са евтина работна ръка. Срещу латино и мулати (между бял и негър) нямам нищо против, може би срещу истинските негри имам.
    Едно само не ми е ясно - защо мразите турците? Аз пък бих се оженил за европейска туркиня без да ми мигне окото...

Определено ДА!

Попринцип не съм расист , но мразя циганите ... това прави ли ме такъв?

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Не съм расистка, но има едно нещо, което УЖАСНО много ме дразни в циганите - не се къпят
    Всеки ден като мина покрай някое циганче ме лъхва една "приятна" миризма на некъпано.
    Има и една циганка от моя клас не се къпе по 2-3 месеца .. Косата й винаги е мазна, смърди в радиус от 2 метра и направо не се издържа. Мисля, че тя се къпа последно на Свети Валентин - 14 февруари

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Не мога да се определя като расист, тъй като не считам циганите за раса.Те са по-скоро нещо като гавра от страна на природата спрямо приматите.Расизма е като циганите-не трябва да съществува.

Точно дали съм расист незнам , защото примерно адски много мразя цигани , но пък в крайна сметка нито мразя евреи нито негри . Но пък бих убил циганин

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Не. Не се натоварвам с предразсъдъци. Прекалено ограничаващо е.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Анди , ти можеш да мразиш една раса , ама все пак , пак проявяваш някакъв расизъм, нали? Не е нужно да мражиш ВСИЧКИ раси , за да си расист. "Обикновено расизмът включва идеята, че една раса е по-висша и има правото да управлява и доминира над другите."
    Както казаха и по-горе...въобще може ли да се определи , че циганите са определена раса...те не са ник'ви.
    пт. До известна степен , да.

Град
    England
    Аз съм мизентроп.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Мне...но и честно казано понякога и самите хора си го правят така,че да се обръщат към тях по расистки начин.

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    Форума да се закрие.

Абе малко. xD Ама се мъчим да не бъдем.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

да,расистка съм

Може да не си расист но да си имаш едно на ум
    Както от негрите се мислят все за онеправдани ,циганите за неразбрани итн то това си е белег на расата който трябва да го имаш предвид но това не те прави расист

П.с. ако 1 човек е интелигентен и добре възпитан няма значение какъв е цветът на кожата му

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    По-скоро омраза към някой етноси

Цитирай Първоначално написано от gersinkaa Виж мнението
    Нямам нищо против други националности, ОСВЕН към цигани... Питам се защо няма някой Хитлер 2 сега, че да ги избие... Толкова са ми противни.. И когато кажа това на някой ми казва, че съм расистка.... Хах, не мога да преценя
    в същото положение

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Ами може да се каже,че съм!

Не , и съм твърдо против расизма.

Браво, радвам се, че малко от вас са расисти, най-накрая нещо, което ме изненада приятно и се радвам за вас. Защото аз съм най, най-големия расист, който можете да си представите. Ама най-големия расист. С основателна причина, в повечето случай.

Кажете една държава и бъдете почти сигурни,че я мразя до гроб...

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Цитирай Първоначално написано от godfather33 Виж мнението
    Браво, радвам се, че малко от вас са расисти, най-накрая нещо, което ме изненада приятно и се радвам за вас. Защото аз съм най, най-големия расист, който можете да си представите. Ама най-големия расист. С основателна причина, в повечето случай.

Кажете една държава и бъдете почти сигурни,че я мразя до гроб...
    Уау! Колко хубаво!

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Еми не може всеки да не е расист. Трябва да има и някои изключения, по дяволите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си