- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Расисти ли сте? ..
Не, не съм. Няма значение цвета, езика и всичко останало - всички сме си хора и спазваме едни и същи закони. Тъпо е поради някакви си различия да има омраза между хора.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
не съм расист, мразим всичко и всички
то густо, то пусто
При наличието на толкова българи-подчовеци, би било нелепо да мразя само други етнически групи, нации, раси...
Аз не се чувствам част от това жалко общество с ампутирани ценности, морал и мислене.
Така, че няма защо да мразя само определени групи от хора.
Мога много неща да напиша, но съм се изморил вече...затова ще обобщя:
К'ур за гражданското общество, смърт за безличните отрепки и мизантропия88!!!
Не.
10 букви.
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Не. Да, доста голяма част от циганите са мръсни, смрадливи и прости и съм изпитвала погнуса от тях, но съм изпитвала погнуса и към българи поради същите причини. До човек си е, до среда на живот. Няма човек, с когото не бих седнала на една маса, ако е свестен и чистоплътен, независимо от каква раса е.
Вито, то това нашето, ако е гражданско общество...
Иначе ще се радвам някой път да обсъдим тея теми на бири.
Welcome to the Jungle...
Е...така се води. :Д
Ами, нямаш проблем. : )
Абе води се, ама положението май е като в онзи лаф "ако ме блъсне селянин, важи ли ми гражданската".![]()
Welcome to the Jungle...
До известна степен -да. Има хора и хора- да,но никой не може да ме убеди,че тук има някой,който е пълен толеранс.Няма такъв човек,по-скоро няма такъв българин.
maDamn
Да. Тотално съм против "африканците" местонахождаващи се в България. Само рушат, замърсяват и крадът - как да не ги мразя ? Имам така да се кажа - непряк контакт с тях и нямам положителни мнения.
Е разбира се и от тях вероятно има свестни хора, които работят и си изкарват хляба по честен начин - ама до сега не съм срещал такива.
Ето и два примера що ги мразя:
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...63523886_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...90618998_n.jpg
Не съм расист, на мен не ми пречи кой какъв е, черен, жълт или пък бял... ако ще и извънземен да е... просто нещата не са до какъв цвят е кожата на някои или пък каква "раса" е, има добри и лоши хора и това е, неможе да се накажат 100 зареди 1...
Ако забелязваш африканци е в кавички - сиреч за мангалите говоря. И това, че има и добри и лоши хора и от едните и от другите е вярно - въпроса е какъв е процента на добри/лоши при едните и при другите. А и зависи какво имаш предвид под добър/лош - щото някой може да си е добър човек - ама пак да си краде.
Еми сега, напримерно никoй не им помага от години и са мразени от всички... и аз да бях на тяхно място и аз щях да крада и мисля че ти също ако нямаш пари да нахранеш децата.
Сега наистина в България работата е по сериозна и ви разбирам но не разбирам хората от по горните отговори да пишат "всички на сапун" и тъй подобни...
Значи пари за ядене нямат, а за Булсат на всяка барака имат ? И това не е оправдание - как аз и хората около мен могат да си намерят работа - пък те не могат ? Пък и познавам доста безработни българи - които не са тръгнали да крадът щото нямат пари. Като нямаш пари - отиваш да работиш и да изкарваш, а не да крадеш.
След като не могат дори името да си напишат - къде да ги вземат на работа ? Чистотата не е безкрайна. Пък и без това и там не вършат работа. Общо взето където и да ги вземат - или не вършат работа и скатават или се чудят как да крадът от работодателя си. Да не говориме, че повечето дори не се опитват да си търсят работа.
Аз харесвам мангалите щото на тях не им пука от никой и нищо. Един вид недосегаеми са. Ако не намерим начин да се съюзим с тях, ще изчезнем съвсем
Защо трябва да мразя някой, когато не всички са под един знаменател. И в миналото чернокожите са били мразени от белите и се беше появила масова сегрегация, но днес техният президент е черен, кралят на попа е черен и още куп много примери затова, че те са равностойни на белите. Защо да мразя циганите, когато знам, че не всички са такива каквито са най-често срещаните? Защо до мразя пък турците? Вярно е пет века робство не са малко, но не можем да ги обвиняваме за неща от миналото, които нямат връзка с настоящето. Какво са виновни те, че да ги мразим? Искам само да кажа, че майка ми от доста години работи далеч от мен извън страната и казва, че в тази страна, която се намира гледат с недоверие към българите и не са много харесвани, защото им се носи слава на крадци, а не говорим за цигани , а за българи. Приятно ли ни е да на мразят? Не! Тогава защо ние трябва да мразим?
не съм, но изпитвам доста нетърпимост към циганите, дразнят ме с наглостта си, селянията и пр. да не изброявам другите им 'качества'
I am free of all prejudice. I hate everyone equally.