- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Гърди в домашни условия
Кажете някакви тренировки за гърди в домашни условия
пиши chest workout в youtube
lovec, имам два дъмбела по 7 кг. и имам лост пред блока.
Virus, мерси.![]()
Иначе правя лицеви опори и с дъмбелите лягам на леглото като с 1 ръка съм хванал дъмбела и съм я изпънал извън леглото и я вдигам нагоре-надолу.
вече ти казаха кофи, лицеви, флайс можеш да правиш и избутване от лег, просто лягаш на земята и ги избутваш, също и пулоувър, но ти трябва табуретка ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
А да попитам,за колко си купи дъмбелите и откъде ... Че и аз съм се решил да си взема![]()
От SportDepot-a в мола си ги взех. Мисля, че струваха около 20-25 лева единият, забравих колко точно.
Няма как да не попитам......Само гърди ли ще правиш??
лицеви със широк захват... във вторник май малко попрекалих и до вчера ме боляха гърдите. Яко влизат лицевите в гърдите, ама от тях няма да пораснат
абе хора защо си взимате толкова леки ? вземете си 10 кг дъмбел....... или повече.... ама не тежестите да са 4-6 еми 2 тежести по 5кг
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Съжалявам за спама,ама DownloadVirus т'ва на снимката за колко време го направи и с к'ви упражнения??
и с тоя 7кг дъмбел какво ще правиш за гърди ...
за това си блъскай в кварталния фитнес..
така само ако тръгваш да си купуваш тежести ...![]()
всеки месец ще ти трябват още и още..
Ама набивай и на храна не само тренировки, защото нищо няма да стане ...![]()
Азис - Хоп [music]
Защо не искате да отидете на ФИТНЕС?Там хората не са зомбите и не хапвят по врата.А и само може да спечелите,защото все ше се намери някой,който да ви насочи.Ходи на фитнес и заебавай тая работа;
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Ако нямаш пари за фитнес,от къде ще имаш за качествена храна??
Гърди - лицеви опори с вдигнати крака, смисъл качваш ги на стол/легло и почваш![]()