- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Плоска на 16 години!
Против силикона съм, но живота не ме пита за какво съм за. На шестнадесет години, а плоска като дъска.. Въпроса ми е възможно ли е все пак от тук нататък да чакам някакво развитие или е изгубена кауза? Ако има някакво значение цикъл имам от 12 годишна, а визуално още от малка надхвърлях годините си... Другия ми въпрос е дали неправилното хранене има някакъв ефект върху проблема ми.. като тук ще отбележа че съм доста слабичка и под неправилно хранене имам предвит че не се храня достатъчно дори и да се напъвам .. Мнения?
Плоска на 19 години. Не е такава трагедия.
Иначе да, млечните жлези се развиват до 21 години по принцип, тогава изцяло спира разтежът на гърдите, но ако генетично не ти е заложено да имаш по-големи гърди, няма да имаш.
Споко, и аз постоянно се комплексирам, че гърдите ми не са достатъчно големи /ама то на мен и очакванията са ми прекалено големи/.
Та колкото - толкова, не е болка за умиране.![]()
Абе това с гените много ме съмнява. Всички в моето семейство, влючително и майка, имат голееееми гърди, а аз макар да не съм плоска, пак не съм много голяма. Тц.
Споко, има време, мацка, пък и дори да не пораснат, никой мъж не би те върнал само защото си с малки цици.
[QUOTE=Goddess;10156373 млечните жлези се развиват до 21 години по принцип, тогава изцяло спира разтежът на гърдите, но ако генетично не ти е заложено да имаш по-големи гърди, няма да имаш.[/QUOTE]
Това означава ли,че ако до тази възраст решиш да ги намалиш чрез отслабване има шанс да се получи? :/ или пък обратното
Е, гените не се предават само от най-последните поколения..
Чрез отслабване можеш да ги намалиш по всяко време - при едно драстично отслбване гърдите задължително отслабват даже първи. А да ги уголемиш - няма как, освен със силикон.
Има време, не се притеснявай.. има момичета на 13 с цици по-големи от на майка си, има момичета на по 18 с малки цици тип "лисичи муцунки" .. всичко е от ген-а де.. Дано да ти пораснат)
Ем то и аз съм на 16 и съм си доста плоска, ама какво да направя.. ;д Не казвам, че не се комплексирам де, дано да пораснат..![]()
Но иначе както казаха, не е болка за умиране. Ако едно момче те харесва наистина няма да му пука дали си плоска или не. Пък и прекалено големи гърди също не е хубаво..![]()
И да не ти пораснат, къв е проблема ? Ако имаш хубаво тяло и си хубава в лице, на дали някой ще ти откаже
И какво ти пука ... ? Да не ти дреме ... Има момчета който пък харесват момиче с малки цици ...
ако например си е слабичка, просто циците са й големи (има и такива, колкото и да не ви се вярва на повечето) е тъпо да отслабва допълнително
примерно познавам момиче, което е около 55 кг/ 165 височина, крака,талия,всичко и е слабо, но носи чашка Д, ако тръгне да отслабва най-много да замяза на анорексичка
но по темата, както казаха няма да те върнат заради това само.
Включвам се и аз в клуба на плоските. XD
Има 12-годишни с по-големи гърди от моите.
Спокойно, предимство е, че пък никога няма да ти виснат до коленете. (:
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ако качиш някой килограм,това ще се отрази и на гърдите ти.![]()
Спокойно.
И аз имам малки цици,
преди ми беше кофти, че не са ми големи,
обаче след някакво време спря да ми пука изобщо.
Пък и няма да ни увиснат![]()
Няма смисъл да си разваля фигурата [т.е. да качва] само заради това.
Пък и примера със слаби приятелки и големи гърди, да ясно, но имам една позната, която е доста пълна, а гърдите и направо се губят. Така че не е гаранция, че ако напълнееш цялостно и размера на чашката драстично ще се увеличи.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Окей, първата част я редактирах, щото нещо явно съм крайно некомпетентен
Колкото ви е дадено, толкова. Идеално стегнатото тяло е достатъчно, че да се направи компромис с гърдите. Хубавото лице - също.
Последно редактирано от Chacho : 05-08-2012 на 13:33
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^вие само гледате да е хубава в лице и с големи "очи"е поне мозък не искате ли да има?!
До авторката: споко мила ще ти пораснат рано или късно не се притеснявай. Момче, ако истински те харесва и обича няма да те зареже заради това.
Живота е рисуване без гума за триене... : )
ами авторке почни да се храниш няма как да очакваш като не ядеш да имаш нещо в сутиена....
пък и не напълнявай за едните гърди все ще пораснат дали ще е до година или след 20 все тая нали ще пораснат
е ма мене и аз не съм от надарените па кво ми дреме я по-добре да си пазя фигурата отколкото да направя една млекоцентрала която нз кво да я праа![]()
не се притеснявай, не то е най-важнотопък и има момичета на по 12 който всички си мислят, че имат големи гърди а си слагат много подплънки, така че - няма нищо сигурно
![]()