.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Повече от фен

Плоска на 16 години!

Против силикона съм, но живота не ме пита за какво съм за. На шестнадесет години, а плоска като дъска.. Въпроса ми е възможно ли е все пак от тук нататък да чакам някакво развитие или е изгубена кауза? Ако има някакво значение цикъл имам от 12 годишна, а визуално още от малка надхвърлях годините си... Другия ми въпрос е дали неправилното хранене има някакъв ефект върху проблема ми.. като тук ще отбележа че съм доста слабичка и под неправилно хранене имам предвит че не се храня достатъчно дори и да се напъвам .. Мнения?

колко плоска може да си, дай някоя снимка да те видим

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Плоска на 19 години. Не е такава трагедия.
    Иначе да, млечните жлези се развиват до 21 години по принцип, тогава изцяло спира разтежът на гърдите, но ако генетично не ти е заложено да имаш по-големи гърди, няма да имаш.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Споко, и аз постоянно се комплексирам, че гърдите ми не са достатъчно големи /ама то на мен и очакванията са ми прекалено големи/.
    Та колкото - толкова, не е болка за умиране.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Абе това с гените много ме съмнява. Всички в моето семейство, влючително и майка, имат голееееми гърди, а аз макар да не съм плоска, пак не съм много голяма. Тц.
    Споко, има време, мацка, пък и дори да не пораснат, никой мъж не би те върнал само защото си с малки цици.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    [QUOTE=Goddess;10156373 млечните жлези се развиват до 21 години по принцип, тогава изцяло спира разтежът на гърдите, но ако генетично не ти е заложено да имаш по-големи гърди, няма да имаш.[/QUOTE]

Това означава ли,че ако до тази възраст решиш да ги намалиш чрез отслабване има шанс да се получи? :/ или пък обратното

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Абе това с гените много ме съмнява. Всички в моето семейство, влючително и майка, имат голееееми гърди, а аз макар да не съм плоска, пак не съм много голяма. Тц.
    Споко, има време, мацка, пък и дори да не пораснат, никой мъж не би те върнал само защото си с малки цици.
    Е, гените не се предават само от най-последните поколения..

Цитирай Първоначално написано от bloodymirror Виж мнението
    Това означава ли,че ако до тази възраст решиш да ги намалиш чрез отслабване има шанс да се получи? :/ или пък обратното
    Чрез отслабване можеш да ги намалиш по всяко време - при едно драстично отслбване гърдите задължително отслабват даже първи. А да ги уголемиш - няма как, освен със силикон.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Е, гените не се предават само от най-последните поколения..
    И майка ми, и баба ми и прабаба ми. Ето ти 3 поколения. А аз нищо.

Голям фен Аватара на alchy
    Има време, не се притеснявай.. има момичета на 13 с цици по-големи от на майка си, има момичета на по 18 с малки цици тип "лисичи муцунки" .. всичко е от ген-а де.. Дано да ти пораснат )

Голям фен Аватара на cheburashka
    ^дано да ти порастнат хахаха...
    трябва да се примириш

Ем то и аз съм на 16 и съм си доста плоска, ама какво да направя.. ;д Не казвам, че не се комплексирам де, дано да пораснат..
    Но иначе както казаха, не е болка за умиране. Ако едно момче те харесва наистина няма да му пука дали си плоска или не. Пък и прекалено големи гърди също не е хубаво..

Голям фен Аватара на iwwo_
    И да не ти пораснат, къв е проблема ? Ако имаш хубаво тяло и си хубава в лице, на дали някой ще ти откаже

Мега фен Аватара на SurfSky
    И какво ти пука ... ? Да не ти дреме ... Има момчета който пък харесват момиче с малки цици ...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Чрез отслабване можеш да ги намалиш по всяко време - при едно драстично отслбване гърдите задължително отслабват даже първи. А да ги уголемиш - няма как, освен със силикон.

ако например си е слабичка, просто циците са й големи (има и такива, колкото и да не ви се вярва на повечето) е тъпо да отслабва допълнително
    примерно познавам момиче, което е около 55 кг/ 165 височина, крака,талия,всичко и е слабо, но носи чашка Д, ако тръгне да отслабва най-много да замяза на анорексичка

но по темата, както казаха няма да те върнат заради това само.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    ако например си е слабичка, просто циците са й големи (има и такива, колкото и да не ви се вярва на повечето) е тъпо да отслабва допълнително
    примерно познавам момиче, което е около 55 кг/ 165 височина, крака,талия,всичко и е слабо, но носи чашка Д, ако тръгне да отслабва най-много да замяза на анорексичка

но по темата, както казаха няма да те върнат заради това само.
    Естествено, говоря по принцип. И аз имам 2 супер, ама супер слаби приятелки с доста големи гърди, които и да искат, няма как да намалят, защото отслабнат ли - ще изчезнат.

Включвам се и аз в клуба на плоските. XD
    Има 12-годишни с по-големи гърди от моите.
    Спокойно, предимство е, че пък никога няма да ти виснат до коленете. (:
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ако качиш някой килограм,това ще се отрази и на гърдите ти.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Спокойно.
    И аз имам малки цици,
    преди ми беше кофти, че не са ми големи,
    обаче след някакво време спря да ми пука изобщо.
    Пък и няма да ни увиснат

Супер фен Аватара на BrainDamage
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Ако качиш някой килограм,това ще се отрази и на гърдите ти.
    Няма смисъл да си разваля фигурата [т.е. да качва] само заради това.
    Пък и примера със слаби приятелки и големи гърди, да ясно, но имам една позната, която е доста пълна, а гърдите и направо се губят. Така че не е гаранция, че ако напълнееш цялостно и размера на чашката драстично ще се увеличи.
    Everybody has been through some shit,
    whether it's drastic or not so drastic.
    Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".

Мега фен Аватара на Chacho
    Окей, първата част я редактирах, щото нещо явно съм крайно некомпетентен

Колкото ви е дадено, толкова. Идеално стегнатото тяло е достатъчно, че да се направи компромис с гърдите. Хубавото лице - също.
    Последно редактирано от Chacho : 05-08-2012 на 13:33
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен
    ^вие само гледате да е хубава в лице и с големи "очи" е поне мозък не искате ли да има?!

До авторката: споко мила ще ти пораснат рано или късно не се притеснявай. Момче, ако истински те харесва и обича няма да те зареже заради това.
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от mynichkaTanq Виж мнението
    ^вие само гледате да е хубава в лице и с големи "очи" е поне мозък не искате ли да има?!
    Щом ми задаваш въпроса, за да не те обидя, ще кажа не.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lolipop1 Виж мнението
    Против силикона съм, но живота не ме пита за какво съм за. На шестнадесет години, а плоска като дъска.. Въпроса ми е възможно ли е все пак от тук нататък да чакам някакво развитие или е изгубена кауза? Ако има някакво значение цикъл имам от 12 годишна, а визуално още от малка надхвърлях годините си... Другия ми въпрос е дали неправилното хранене има някакъв ефект върху проблема ми.. като тук ще отбележа че съм доста слабичка и под неправилно хранене имам предвит че не се храня достатъчно дори и да се напъвам .. Мнения?
    Намери момче да харесва плоски

Качи килограм и няма как да не налееш малко поне и там.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ами авторке почни да се храниш няма как да очакваш като не ядеш да имаш нещо в сутиена....
    пък и не напълнявай за едните гърди все ще пораснат дали ще е до година или след 20 все тая нали ще пораснат
    е ма мене и аз не съм от надарените па кво ми дреме я по-добре да си пазя фигурата отколкото да направя една млекоцентрала която нз кво да я праа

не се притеснявай, не то е най-важното пък и има момичета на по 12 който всички си мислят, че имат големи гърди а си слагат много подплънки, така че - няма нищо сигурно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си