- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Стигнах до един уникален
извод. Прозрях, че...
Не трябва да се обвързвам с представител на зодия овен! Мама им мръсна на рогатия добитък!![]()
Последно редактирано от ledenakrasota : 05-07-2012 на 18:37
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
благодаря все пак...
то густо, то пусто
Не мога да разбера защо жените се връзвате на глупости като хороскопа.
Аз пък отдавна стигнах до извода, че не трябва да се обвързвам с жени, които вярват в хороскопи.
Просто зодии...
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
за теб сладолед ^_^
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Обикновено нещата са толкова навързани, че се получава цялостен клиширан образ. Ако вярва в зодии, значи вярва и в магии, суеверия и бог. Плюс това с нея не може да се проведе елементарен разговор, базиран на причинно-следствени връзки и логика, ще бъде много по-склонна на емоционални изказвания и действия или лиготия. Интересното е, че повечето посетителки на чалготеки отговарят на това описание. Съвпадение?
Извод: зодиите са османски.![]()
Ти беше рак... да, не трябва.
ПейнМонополи, готова съм да споря, ако ми направиш какао с 2 и половина супени лъчици захар. Може и за теб си и да ти обясня, че нямат нищо общо едно с друго тея неща, които каза. <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Няма смисъл да спориш, твърде убеден съм в позицията си.![]()
Всеки разсъждава от своята гледна точка и от своя подбор на интереси. Но да ми спориш за неща, за които нямаш никаква представа, е повече от трагично.![]()
т`ва зодиите са много тъпо нещо....
Хороскопите са остатък от времето, когато хората не са можели да си обяснят нещата по друг начин.
мъжки полови органи за боГ
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Кура на агнеца за османските ви виждания!
4XCOKИ
4XCOKИ
Сатанисти.