.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5008

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Бтв, имам се за съвременен човек ( имам пиърсиги, татуировки), обаче дредовете ( май така му се казва) и флешовете (пак не съм сигурна за думата, за големите дупки говоря) не могат още да стигнат до мен.
    Бих си направила корсет от обеци ( на врата, кръста, краката дори), обаче нито едно от изброените.
    Дредовете са окей, обаче с големите дупки трудно свиквам.

Та, я разкажете какво точно ви подтиква и кое най-много ви харесва в тези две неща.
    Примерно, харесвам моите модификации, защото ми носят естетическа наслада и някакво, по-елементарно чувство за индивидуалност.

// http://prikachi.com/images/297/4741297I.jpg
    Оооо, аз флеш и корест от обеци никога не бих си направила. Смисъл, страх ме е от корсета пък и не ми харесва как седи, а имам малки уши и флеша няма да ми отива.
    А дреадовете винаги мога да ги отрежа и да се обръсна, и косата ми ще порасне отново. Смисъл, не е нещо непоправимо.

Иначе, какво ми харесва в дреадовете.. Както по-горе спомена Чачо - бунтарство и самостоятелност. Всичките ми приятели ми казаха, че дреадовете много отиват на характера ми - голям инат съм, изживявам се като бунтарка, не спазвам правила, не следвам команди дадени от когото и да е било, способна съм да взимам решения сама, и се стремя към самостоятелност, макар нея да постигна след 3-4 години. Пък и дреадовете крещат различен съм.
    Нямаш си и идея колко много момчета и момичета ме зяпат по улиците и си викат: ааа мацка с дреадове, яко!
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 05-08-2012 на 17:53

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    не спазвам правила, не следвам команди дадени от когото и да е било
    Две изключително лоши качества.
    Приеми го като градивна критика
    Последно редактирано от PinkPan7her : 05-08-2012 на 19:02

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Две изключително лоши качества.
    Приеми го като градивна критика
    Лоши, мда. Но всеки от нас има по някое лошо качество. Пък и не мога да се променя.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    голям инат съм, изживявам се като бунтарка, не спазвам правила, не следвам команди дадени от когото и да е било, способна съм да взимам решения сама, и се стремя към самостоятелност, макар нея да постигна след 3-4 години. Пък и дреадовете крещат различен съм.
    Нямаш си и идея колко много момчета и момичета ме зяпат по улиците и си викат: ааа мацка с дреадове, яко!
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от thefreak Виж мнението

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си