.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5008

Hybrid View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Темата не е за децата в Африка, това е ясно, но начинът, по който Китито 'предложи' да си говорим за това, ми "прозвуча" пренебрежително, което е грозно.
    Това, че не си мислите всеки ден за децата във Африка, а те всеки ден измират, не ви прави по-яки от китито и по-малко пренебрежителни.
    Всеки ден, когато не помагате на децата там, вие сте пренебрежителни егоисти.
    Не хранете китито, не сме по-различни от нея.
    Иначе, и да го споменава, и да не го споменава, не разбирам каква е разликата.
    Мога да ви говоря за бременни майки, които раждат бебета и след това ги изяждат, не виждам какъв е проблема, нито убивам, нито съм виновна затова.
    http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...62447863_n.jpg
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Това, че не си мислите всеки ден за децата във Африка, а те всеки ден измират, не ви прави по-яки от китито и по-малко пренебрежителни. Всеки ден, когато не помагате на децата там, вие сте пренебрежителни егоисти.
    Няма как да знаеш това за всеки конкретен човек от форума, за да правиш такива конкретни изводи, пък и с епитети, така че недей. Не се смятам за егоист, отнасящ се с пренебрежение и бездушие към тези групи от хора, но пък нямам намерение точно тук да обяснявам поради какви причини и постъпки.
    "Хайде да поплачем" е много по- горчива ирония отколкото "Манекенките по цял ден говорят за световния мир"
    П.П. Казах, че на мен така ми се е сторило, но пък не съм лепнала етикет, както ти на мен oh wait... на всички хора от форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си