- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- объркана
Нека не го започваме тоя разговор, моля те.
До колкото знам, по разбиранията на съвременното общество, ако едно момче излезе на дискотека, запознае се с някоя мацка и преспи с нея , е готин пич. Ако едно момиче направи същото, е мръсна курва.
Доста можем да си говорим по темата, но нямам особено голямо желание, честно. Точно т'ва е било предъвквано стотици пъти в тоя форум.
Каквото имах да кажа по темата го написах малко по-горе.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Такова е обществото днес. Ако не и дреме от хорското мнение, скрупули и такива работи - може да си прави к'вото и душа иска.
Лично аз , бях възпитан и отгледан от хора от "старата школа" - баба ми и дядо ми. Всичко е строго индивидуални при тези неща. Различни хора- различни виждания. Моето мнение е, че на този свят има правила, които е задължително да се спазват- морални, етични , човешки , професионални и така нататък. Защото без тях , светът ще рухне.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Разбира се, че ги преосмислям. С някои съм съгласен , с други не. Но понякога трябва да изпълнявам дори правилата, с които не съм съгласен,това имах предвид.
Навсякъде е така- семейство, работа, приятелски кръг ,познати.
Не че е важно де, но най-вероятно на момичето ще и стане ясно , защо примерно не одобрявам да си легне с него, само ако е заради едното ебане - винаги съм гледал с насмешка, даже с много лошо око на курвенското поведение- било то при момичетата или момчетата. Сега ще кажеш - "ама сме млади и трябва да си живеем живота" . Така е , млади сме, т'ва обаче не значи да си веем байряците , където ни падне и където ударим къоравото.
След около 5 -6 години водене активен полов живот , с не едно-две момичета, се убедих в едно - на колкото по-малко хора на този свят даваш част от себе си, толкова по-добре. Така ,някой ден, ще можеш да дадеш всичко на един "специален" човек в живота си. Иначе се изчерпваш постепонно, с времето и с... бройките.
Жалко , че като бях по-малък, мен нямаше кой да ме научи на тия работи. Сега мъничко съжалявам, но ... к'во пък- станалото - станало. Зат'ва се опитвам да помагам на хора като т'ва момиче- за да не върви по грешния път
![]()