- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за коли !!!
Абе dimitar_ak, ти преди няколко дена пусна снимка на бял GTI MK6, и кво да видиш, сега изпадна 2011 GTI бял...
Я пусни 1 снимка на S4 B8 Черно, че да земе падне 1 такова за мене![]()
на бати хаманчето <3
Дойдоха. Нямам търпение да разкостя колата, но ще остане за уикенда,
![]()
Предполагам, че става дума за polo classic преди 2000-та година.
Това е носача, на който не е показан шарнира, защото се продава отделно. Вариантите са:
- скъсан преден тампон
- скъсан заден тампон
- разбит шарнир
- изкривен носач
![]()
Тия дни или в началото на другата седмица ще мина преглед при един майстор, да видим какво ще кажат.. надявам се да не е сериозно, че не разполагам с много пари.. ама трябва да се оправи, няма как.. Мерси : )
Страшничко е като се замислиш, че има хора които си карат с нещо повредено/счупено 3 месеца без въобще да им дреме. Още по-страшното е, че е нещо по ходовата част...
ЦЕНИ НА РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ
Двигател (без оборудване) 8 429 EUR
Скоростна кутия (автоматична) 6 740 EUR
Динамо 593 EUR
Стартер 355 EUR
Водна помпа 143 EUR
Ауспух (комплект) 577 EUR
Спирачни дискове (2 бр. предни) 182 EUR
Накладки (предни дискови) 112 EUR
Фар (комплект) 378 EUR
Преден калник 174 EUR
Цените са за оригинални
резервни части /без ДДС/ за модел
Audi A8 4.2 /300 к. с./, произведен през 1998 г.
еби му майката ;d
Е кво... Аз за на 370Z фар(1 брой) платих $1200
Това да имаш Audi си е направо евтино...
за мен изобщо не е евтино :X
Градски транспорт![]()
баща ми взима 1200 лева заплата, майка ми не бачка, аз ако зема тва ауди едно 500 лева на месец за бензин само
Това е другата страна на нещата. Не е, че частите са скъпи, а че просто заплатата не е толкова висока, че да ги покрие. Вземи си БМВ и ще видиш ти какво означава да не можеш да си позволиш да го имаш...
Най-скъпите части които някога съм купувал са били за Nissan. Ебати умрелата кола
Най-евтините части които съм купувал някога са били за Mazda... Да не повярваш, в дилъра калник(нов разбира се) за Mazdaspeed 3 Gen.1 е $78.
е аз като почна да работя догодина ще видя... туй ауди ако е някое чупливо секи месец да го карам на ремонти не ми трябва... а и сигурно ще взема A8 с по-малък двигател, но в некъв случай 2.5TDi... тва е най-умрелия и проблемен двигател
Ако искаш да имаш кола в сервиза всеки месец то BMW е колата която търсиш! Ти като започнеш работа след време не очаквай да изкарвам милиони. Също така е глупаво всичките ти пари да отиват за колата ти. Накрая просто ще съжаляваш...
такова БМВ е Е65, наречено кутията на пандора. Развалят ти се неща които не знаеш че имаш, докато накрая остане само двигателя. Един си беше счупил предната камера за нощно виждане и 12 000 лева за смяна
Около мене няма БМВ което да не се троши като лудо... Аз лично имам много лоши спомени от притежание на BMW и то няколко броя
нека позная... E60, E65, E90 първите или E92
Имаш предвид кои аз съм имал или кои се чупят? Не че има здраво BMW де...
Въобще не ми дреме за стари коли/бараки...
тва са здрави, нищо че са на 20 години. По корави са от всяко ново от 2005 насам