.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 109
    Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не, не съм. Няма значение цвета, езика и всичко останало - всички сме си хора и спазваме едни и същи закони. Тъпо е поради някакви си различия да има омраза между хора.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    не съм расист, мразим всичко и всички
    то густо, то пусто

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    При наличието на толкова българи-подчовеци, би било нелепо да мразя само други етнически групи, нации, раси...

Аз не се чувствам част от това жалко общество с ампутирани ценности, морал и мислене.
    Така, че няма защо да мразя само определени групи от хора.
    Мога много неща да напиша, но съм се изморил вече...затова ще обобщя:

К'ур за гражданското общество, смърт за безличните отрепки и мизантропия88!!!

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    Не.
    10 букви.
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Голям фен Аватара на iwwo_
    Дамм....

Мега фен Аватара на draid
    Националисти и родолюбци сме.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Не. Да, доста голяма част от циганите са мръсни, смрадливи и прости и съм изпитвала погнуса от тях, но съм изпитвала погнуса и към българи поради същите причини. До човек си е, до среда на живот. Няма човек, с когото не бих седнала на една маса, ако е свестен и чистоплътен, независимо от каква раса е.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Вито, то това нашето, ако е гражданско общество...

Иначе ще се радвам някой път да обсъдим тея теми на бири.
    Welcome to the Jungle...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Е...така се води. :Д

Ами, нямаш проблем. : )

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Абе води се, ама положението май е като в онзи лаф "ако ме блъсне селянин, важи ли ми гражданската".
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    До известна степен -да. Има хора и хора- да,но никой не може да ме убеди,че тук има някой,който е пълен толеранс.Няма такъв човек,по-скоро няма такъв българин.
    maDamn

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Не, даже имам слабост към чернокожи.

Да. Тотално съм против "африканците" местонахождаващи се в България. Само рушат, замърсяват и крадът - как да не ги мразя ? Имам така да се кажа - непряк контакт с тях и нямам положителни мнения.
    Е разбира се и от тях вероятно има свестни хора, които работят и си изкарват хляба по честен начин - ама до сега не съм срещал такива.
    Ето и два примера що ги мразя:
    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...63523886_n.jpg
    http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...90618998_n.jpg

Цитирай Първоначално написано от KRAKOMOBILA Виж мнението
    Да. Тотално съм против "африканците" местонахождаващи се в България. Само рушат, замърсяват и крадът - как да не ги мразя ? Имам така да се кажа - непряк контакт с тях и нямам положителни мнения.
    Е разбира се и от тях вероятно има свестни хора, които работят и си изкарват хляба по честен начин - ама до сега не съм срещал такива.
    Ето и два примера що ги мразя:
    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...63523886_n.jpg
    http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...90618998_n.jpg

Еми много много не ми приличат на африканци... ти изобщо африканец виждал ли си?

Не съм расист, на мен не ми пречи кой какъв е, черен, жълт или пък бял... ако ще и извънземен да е... просто нещата не са до какъв цвят е кожата на някои или пък каква "раса" е, има добри и лоши хора и това е, неможе да се накажат 100 зареди 1...

Ако забелязваш африканци е в кавички - сиреч за мангалите говоря. И това, че има и добри и лоши хора и от едните и от другите е вярно - въпроса е какъв е процента на добри/лоши при едните и при другите. А и зависи какво имаш предвид под добър/лош - щото някой може да си е добър човек - ама пак да си краде.

Ако забелязваш африканци е в кавички - сиреч за мангалите говоря. И това, че има и добри и лоши хора и от едните и от другите е вярно - въпроса е какъв е процента на добри/лоши при едните и при другите. А и зависи какво имаш предвид под добър/лош - щото някой може да си е добър човек - ама пак да си краде.
    Еми сега, напримерно никoй не им помага от години и са мразени от всички... и аз да бях на тяхно място и аз щях да крада и мисля че ти също ако нямаш пари да нахранеш децата.

Сега наистина в България работата е по сериозна и ви разбирам но не разбирам хората от по горните отговори да пишат "всички на сапун" и тъй подобни...

Значи пари за ядене нямат, а за Булсат на всяка барака имат ? И това не е оправдание - как аз и хората около мен могат да си намерят работа - пък те не могат ? Пък и познавам доста безработни българи - които не са тръгнали да крадът щото нямат пари. Като нямаш пари - отиваш да работиш и да изкарваш, а не да крадеш.

Значи пари за ядене нямат, а за Булсат на всяка барака имат ? И това не е оправдание - как аз и хората около мен могат да си намерят работа - пък те не могат ? Пък и познавам доста безработни българи - които не са тръгнали да крадът щото нямат пари. Като нямаш пари - отиваш да работиш и да изкарваш, а не да крадеш.
    Но тях никoй не ги зима на работа... най много да им дадът 10 лева за да гласуват за някоя партия.

След като не могат дори името да си напишат - къде да ги вземат на работа ? Чистотата не е безкрайна. Пък и без това и там не вършат работа. Общо взето където и да ги вземат - или не вършат работа и скатават или се чудят как да крадът от работодателя си. Да не говориме, че повечето дори не се опитват да си търсят работа.

Не ;d 10 букви

Аз харесвам мангалите щото на тях не им пука от никой и нищо. Един вид недосегаеми са. Ако не намерим начин да се съюзим с тях, ще изчезнем съвсем

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Защо трябва да мразя някой, когато не всички са под един знаменател. И в миналото чернокожите са били мразени от белите и се беше появила масова сегрегация, но днес техният президент е черен, кралят на попа е черен и още куп много примери затова, че те са равностойни на белите. Защо да мразя циганите, когато знам, че не всички са такива каквито са най-често срещаните? Защо до мразя пък турците? Вярно е пет века робство не са малко, но не можем да ги обвиняваме за неща от миналото, които нямат връзка с настоящето. Какво са виновни те, че да ги мразим? Искам само да кажа, че майка ми от доста години работи далеч от мен извън страната и казва, че в тази страна, която се намира гледат с недоверие към българите и не са много харесвани, защото им се носи слава на крадци, а не говорим за цигани , а за българи. Приятно ли ни е да на мразят? Не! Тогава защо ние трябва да мразим?

Повече от фен Аватара на SemperArdens
    не съм, но изпитвам доста нетърпимост към циганите, дразнят ме с наглостта си, селянията и пр. да не изброявам другите им 'качества'
    I am free of all prejudice. I hate everyone equally.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си