- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много съм мълчалива
Здравейте! От скоро се виждам с едно момче от моя квартал. Той почти всеки ден ми звъни и ме кани да излезем, но винаги сме с неговата компания. Всички там са по-големи от мен и не знам за какво да си говоря с тях. Момчето, с което излизам седи плътно до мен, а аз седя със "скръстени" ръце. Постоянно ме пита "защо мълчиш? кажи нещо" и всеки път му отговарям, че не знам какво да кажа. Приятелите ми, както и самото момче, ме съветват да слушам за какво си говорят другите и да се включвам в разговорите. Това и правя, но просто нямам идея какво да кажа. В повечето случай си казвам, че няма да ги интересува какво съм правила през деня и какво ми се е случило. Просто си стоя при тях с часове, слушам ги, смея се с тях и после си тръгвам...
На колко са те и на колко си ти?
И недей да се страхуваш да говориш. Грешно мислиш, че това което ти се е случило тях не ги интересува. Нали точно така се завързват разговори - единия казва какво му се е случило, друг и той се съгласява, казвайки че същото нещо се е случило и на негов приятел и т.н. Толкова ли няма какво да споделиш, толкова ли нямаш свое мнение, което да изразиш?
те са на по 20, а аз на 15честно казано само с тях съм така, иначе с приятелите на сестра ми, които са на същите години си говорим доста!
Или ти идва отвътре да си отворен и нахакан или просто не се правиш на нещо ,което не си (т.е да се насилваш).Приятеля ти много правилно те е посъветвал.Възрастовата граница ме съмнявам да е чак такъв фактор, че една обща тема да не намерите.Щом и твоя приятел е по-голям ,значи с него вече сте намерили общи теми.Никой не гради връзка само заради красивите очи на другия...
Не му мисли много. Не вярвам да си нямаш лично мнение, което да споделиш или нещо друго, че да се получи един разговор. Говорете си за твоите и техните интереси ,нали все пак трябва да се опозната и да се поотпуснеш малко.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ха , има потенциал в теб.Не си спомням дали и аз бях така грамотен на твоята крехка възраст , хаха . Намери си връстници да излизате заедно
Седи си у вас на филмче, ефекта - същия![]()
Много сте ми странни такива А-социални... без да те нападам. К'во ще рече не знаеш к'во да им кажеш оО Ми най-малкото можеш да се включваш в разговорите. Пример : днес ходих еди къде си нан ан на , и ти изцепваш иии верно и аз от кога се каня да отида там, или пък еди какво си. Т'ва е мега глупав пример между другото, но това ми хрумна в моментаВинаги има за какво да се говори, стига да искаш
Съмнява ме да ядат малки момиченца xD Keep calm and... TALK !
![]()
p.s. - само не разбрах т'ва к'во общо има с любовта и etc...
Не се срамувай да говориш.Щом са те приели в компанията им то ще уважат това,което ще кажеш и т.н. я давай по-смело.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Ух бабанко.. На село само ми дай 20-25 годишни и като почнем едни разговори едно нещо.. нямаме спиркаПо-готино е да си бъбриш с по-големи, тоест с по-развити мозъчни клетки
Че повечето на моята възраст не могат да мислят нещо... (15)
![]()
Постарай се да си намериш някви общи теми с тях. Ясно е, че те са някви доста по-големи, ама щом ти можеш да си говориш с приятеля ти, значи и с тях трябва да можеш. Нищо, че са на по 20. И моето гадже са седи и да мълчи непрекъснато... ще ме дразни...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не сте се опознали и не знаеш кои са ви общите теми на разговор?
Или пък все още ти е неудобно да им се разкриеш-респектира те може би възрастта им,или пък това,че са ти съвършено непознати? Или друго?
Какъвто и да е случаят, нещата би трябвало да се оправят щом прекарате известно време заедно и се напаснете.
Споменава все пак,че като се намираш в по-позната среда,когато си "плуваш в свои води" нямаш такъв проблем.
Просто си дай време и си направи труда да се внедриш в компанията и ще се получи.Още повече,че и те нямат нищо против теб и се държат прилично...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn