- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секса и финансовото положение ?
Стига сте лопали вече. Всеки вижда тва, което иска да види. Като ти прави впечатление тва, тва ще виждаш. Ако си кон с капаци- също.
Който за квото си иска ше си ламти. Мъжете сте по-лакоми за пари от жените и вие повече си давате гъзовете и ближете гъзове за пари. При вас е и борба за власт и кой ше обере агнетата.
Като нямаш, хейтиш по тия дето имат и дето возят яките мацки. Мацките дето искат да са като яките мацки, хейтят, щото не са като тях. Кво ви ебе бе ? Ако нещо толкова ви дразни или си променете мисленето, спрете да обръщате внимание и гледайте себе си или станете като тях...
Някои хора избират лесното и кво от тва ? Могат-действат. И не са тъпи. Като си избрал да си дереш гъза, ми дери си го, кво коментираш тия дет им е лесно... Пууууу.
Първоначално написано от antifashionshit
Аз не hate-я нито завиждам , че някой имал пари и красиви жени покрай него...и не гледам постоянно кой с кого се движи и с какви коли. Е, да правят ми впечатление скъпарските неща но да завиждам е силно да се каже. Просто забелязвам , че се пребръща в тенденция това поведение на повечето жени. Пък и на мене цел ми е да си имам свястна жена с обикновени нормални ценност да е интелигентна и да не говори само за новите хитове в Поп-фолка...просто ми е интересно мнението на другите дали и те забелязват подобна тенденция...не мога да завиждам на никой за парите му той си ги е постигнал с малко или много труд, законно или незаконно...само, че аз при някой като мене които се трудят много и са вече на 25 нищо не са постигнали още...може би липса на стабилни връзки и някой да ти удари рамо за по-добра работа...вече карам второ висше, постоянно се усъвършенствам в моята област(електрониката) имам над 4 години трудов стаж и само една смотана кола....но с труд и постояннство всичко се постига макар и малко по-късно
razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe