.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Hybrid View

Супер фен Аватара на djipsito
    Стига сте лопали вече. Всеки вижда тва, което иска да види. Като ти прави впечатление тва, тва ще виждаш. Ако си кон с капаци- също.

Който за квото си иска ше си ламти. Мъжете сте по-лакоми за пари от жените и вие повече си давате гъзовете и ближете гъзове за пари. При вас е и борба за власт и кой ше обере агнетата.

Като нямаш, хейтиш по тия дето имат и дето возят яките мацки. Мацките дето искат да са като яките мацки, хейтят, щото не са като тях. Кво ви ебе бе ? Ако нещо толкова ви дразни или си променете мисленето, спрете да обръщате внимание и гледайте себе си или станете като тях...

Някои хора избират лесното и кво от тва ? Могат-действат. И не са тъпи. Като си избрал да си дереш гъза, ми дери си го, кво коментираш тия дет им е лесно... Пууууу.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Фен
    Град
    Sliven
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Стига сте лопали вече. Всеки вижда тва, което иска да види. Като ти прави впечатление тва, тва ще виждаш. Ако си кон с капаци- също.

Който за квото си иска ше си ламти. Мъжете сте по-лакоми за пари от жените и вие повече си давате гъзовете и ближете гъзове за пари. При вас е и борба за власт и кой ше обере агнетата.

Като нямаш, хейтиш по тия дето имат и дето возят яките мацки. Мацките дето искат да са като яките мацки, хейтят, щото не са като тях. Кво ви ебе бе ? Ако нещо толкова ви дразни или си променете мисленето, спрете да обръщате внимание и гледайте себе си или станете като тях...

Някои хора избират лесното и кво от тва ? Могат-действат. И не са тъпи. Като си избрал да си дереш гъза, ми дери си го, кво коментираш тия дет им е лесно... Пууууу.
    Аз не hate-я нито завиждам , че някой имал пари и красиви жени покрай него...и не гледам постоянно кой с кого се движи и с какви коли. Е, да правят ми впечатление скъпарските неща но да завиждам е силно да се каже. Просто забелязвам , че се пребръща в тенденция това поведение на повечето жени. Пък и на мене цел ми е да си имам свястна жена с обикновени нормални ценност да е интелигентна и да не говори само за новите хитове в Поп-фолка...просто ми е интересно мнението на другите дали и те забелязват подобна тенденция...не мога да завиждам на никой за парите му той си ги е постигнал с малко или много труд, законно или незаконно...само, че аз при някой като мене които се трудят много и са вече на 25 нищо не са постигнали още...може би липса на стабилни връзки и някой да ти удари рамо за по-добра работа...вече карам второ висше, постоянно се усъвършенствам в моята област(електрониката) имам над 4 години трудов стаж и само една смотана кола....но с труд и постояннство всичко се постига макар и малко по-късно
    razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си