.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: :@:@:@

Exclamation :@:@:@

Харесвам едно момиче и често казано искам да дойде някой ден в нас но когато и кажа не6то подобно тя винаги си намира някакво извинение а после когато си пишем по Skype тя ми пише че ме желаела и някакви такива! Ако може да ме посъветвате какво да правя защото вече опитах всичко!

Супер фен Аватара на cyclops
    Не я карай директно у вас, а първо се вижте на друго място

Голям фен Аватара на naksdy
    Нейното е хем сърби, хем боли, хем мама не дава... Не се надявай особено на нещо, тая явно е девствена или лапе (а може и двете) и само ще ти пише да се прави на интересна, а накрая и се дръпва гомното като опре ножа до кокала...
    Женско съм! Пикая клекнала...

anonymous708973
    Guest
    Замъкваш я на кафе близо до вас, после я прилъгваш у вас. Ако се дръпне, махай я.
    Много е отворена нещо, ама като опре ножът до кокала...

аааааа тва да я караш да идва у вас е адски кофти ! Имах същия проблем с един пич .. тя 100 % се чуди как ще се развият нещата ... дали ще се чувства неудобно .. дали не искаш само да я изчукаш .. абе такива неща .. нормално е да си намира извинения .. и аз така правех .. та опитай с друго място като за начало !!

Чакай малко, вие нито ходите, нито нищо- ако е само за чукането много ясно, че ще се дърпа-кви кафета кви 5лв. Дай малко по-бавно , д'ге

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    директния подход е идеален, разбира се отсреща да не седи малка девойка. тогава разправийте стават много и поне за мен вече безмислени.
    но разбира се, ако си ентусиаст поиграй си, само не си го слагай присърце.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Замъкваш я на кафе близо до вас, после я прилъгваш у вас. Ако се дръпне, махай я.
    Много е отворена нещо, ама като опре ножът до кокала...
    +1
    Като само ще те разиграва, не ти трябва. Ако пък ти пусне, а честито.

Много бързаш , аз до колкото разбрах даже не сте гаджета .. може би е срамежлива и затова да отказва земи излизайте 1-2 седмици и тогава я кани у вас .

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Я, кажи сега вие изобщо ходите ли? Защото на мен ми се струва, че не. Но все пак да приемем, че сте заедно - от колко време? Дай тази важна информация и ще ти дадем отговор.

Между другото защо толкова скочихте на момичето? Вие явно ходите у момчетата, без дори да сте гаджета и се чукате? Яснооо..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    Я, кажи сега вие изобщо ходите ли? Защото на мен ми се струва, че не. Но все пак да приемем, че сте заедно - от колко време? Дай тази важна информация и ще ти дадем отговор.

Между другото защо толкова скочихте на момичето? Вие явно ходите у момчетата, без дори да сте гаджета и се чукате? Яснооо..
    Щото се прави на отворена в скайп, че иска да й го сложат, пък като опре ножа до кокъла се прави на ощипана! Ти като не вдяваш, що пишеш ? Като съм без гадже ще се чукам с който си искам, а ако не искам някой да ме чука няма да му пиша по скайп колко ми е мокро котето и колко го желая..

Не схванах.. за кво тря да са гаджета ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението

Откога са женени искаш да кажеш...
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ахахаха некои са доста яко надъхани-я спокойничко

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от georgi.anev3 Виж мнението
    фууууууууууууууууууу
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Фен Аватара на BeeKeeper
    Град
    У нас
    Баси претенциозната... Според мен трябва малко да спреш да й обръщаш внимание, да видим дали ще те потърси, ако не те я забрави. Ако те потърси викни я на кафенце, свалки малко, после у вас й разказваш играта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си