.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2992

Hybrid View

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ох, прегракнах да крещя "1, 2, 3, 4, 5, ... 12!!!". Това май е единствената част от абитуренството, която искрено да ме радва
    Много ми стана гадно, не искам да се разделям с тях, сега за малко да се разплача в таксито. Имам си ги за цяло лято повечето, ама ми е мега гадно, Искам да съм 8 клас - толкова неща бих променила.
    Ох, не ща да идва тоз' бал. Тогава 100% ще ревна. Пф.
    Иначе съм горда от себе си - кажи-речи цяла седмица го давам на здравословни фрешове сутрин вместо кафе. Днес ми се обадиха и за работата, ама ще я откажа, нещо не ме кефи идеята.
    Ох, много ми е сдухано. 'Баси. Искам да си живуркам в една къща с тях, толкова много ги обичам.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Ох, прегракнах да крещя "1, 2, 3, 4, 5, ... 12!!!". Това май е единствената част от абитуренството, която искрено да ме радва
    Много ми стана гадно, не искам да се разделям с тях, сега за малко да се разплача в таксито. Имам си ги за цяло лято повечето, ама ми е мега гадно, Искам да съм 8 клас - толкова неща бих променила.
    Иначе съм горда от себе си - кажи-речи цяла седмица го давам на здравословни фрешове сутрин вместо кафе. Днес ми се обадиха и за работата, ама ще я откажа, нещо не ме кефи идеята.
    Ох, много ми е сдухано. 'Баси. Искам да си живуркам в една къща с тях, толкова много ги обичам.
    От кое даскало си? Стана ми инт. защото вчера изпращахме от моето даскало 12 клас, да не се окаже, че се познаваме.

Иначе... как се чувствам.. мм и аз не знам некво никво ми е.
    nigga stole my bike

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от horacio Виж мнението
    От кое даскало си? Стана ми инт. защото вчера изпращахме от моето даскало 12 клас, да не се окаже, че се познаваме.
    Аа, ние не се изпращахме, вчера просто се събрахме целия випуск на кръчма и пихме, пяхме, иху-миху, и нямаше как просто да минем без броене. Изпращането ми е във вторник ^^
    DisappointedDreamer, мерси!

Няях, наспах се стабилно добре, днес ме чака мързелив ден, посветен на миличките ми учебници. <333 Ау, какъв кеф. х_х

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Честито!

Сънена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си