.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Question Първа свирка

Здравейте,вчера за пръв път правих на гаджето ми свирка,но нещо не ми хареса,сигурно,защото ми е за първи път..та той свърши в устата ми и аз го глътнах.После когато се прибрах ми стана гадно и повърнах.Може ли да ми дадете съвет как да не се повтаря(повдигането)?
    Последно редактирано от secrett_angel : 05-12-2012 на 10:14

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Плюй

или пий няква напитка след свирката.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Град
    <3
    Той знаеше ли, че ти е за пръв път?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    От какво точно ти е гадно ? От миризмата или самия полов член ?...
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Аз така бях първия път - повдигна ми се, но не повърнах като теб. Оттогава, просто не мога да гълтам. Не е защото не искам, изгарям от желание да го направя и да доставя удоволствието на човека до мен - просто или небцето ми е много чувствително, или аз не съм в ред, и след като съм преглътнала започва да ми се повдига.

Просто недей да гълташ. Плюй.

Или плюй, или тренирай с гълтането. Идеята е да превъзмогнеш психологическия фактор... като цяло в гълтането лошо няма...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    То в гълтането лошо изобщо няма, ама като не ти понася въпреки желанието ти да го правиш :/

Ами точно де... като не й харесва и й е гадно... кофти. Мисълта ми е, че някак си с времето като се усъвършенства във оралните ласки може и да започне да й харесва. Просто не трябва да се тръгва с мисълта "гадно е, гнусно е, не е вкусно".
    Ми що да не е вкусно примерно.. на мен си ми е вкусно...
    Нагласата има голяма роля!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe Виж мнението
    От какво точно ти е гадно ? От миризмата или самия полов член ?...
    нито едно от двете просто след като гълтах няколко часа след това ми стана гадно и повърнах.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Той знаеше ли, че ти е за пръв път?
    Да,и на него му беше за първи път и бяхме много притеснени и той през 5 мин ме питаше как съм

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от secrett_angel Виж мнението
    Да,и на него му беше за първи път и бяхме много притеснени и той през 5 мин ме питаше как съм
    Сладко
    Ще се оправите
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на alchy
    Бтв спермата е много полезна , затова по-добре гълтай

Цитирай Първоначално написано от NoShTNaPTiCa Виж мнението
    Твоя как е с хигиената и здравето?И на колко си?
    Ами с хигиената е много стриктен,здрав е на 17 съм

Голям фен Аватара на alchy
    Гълтай !11!!!!!

Аз отскоро започнах да правя свирки без презерватив,досега винаги със,но не съм гълтала.Струва ми се,че ако глътна ще повърна жестоко.

Абе, не е толкова гадно, пък вие . ПРеди и аз много се гнусях обаче като минат 1,2,3.. сто пъти и вече ще ти харесва- аз даже развих някво харесване към гълтането хахах. Толкова е мръснишко и възбуждащо да ти свършат в устата, че не знам кой би се погнусил ;д

Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Абе, не е толкова гадно, пък вие . ПРеди и аз много се гнусях обаче като минат 1,2,3.. сто пъти и вече ще ти харесва- аз даже развих някво харесване към гълтането хахах. Толкова е мръснишко и възбуждащо да ти свършат в устата, че не знам кой би се погнусил ;д
    Да бе сигурно!

Кефско си е

Не ти ли се повръща,защото като я гледам каква е една лигава.....

Всъщност мен никога не ме е било гнус ;д някак си винаги ми е било интересно да я опитам-е гадно е малко факта, че е леко като слуз верно ;д обаче иначе е приемливо на вкус ;д

Просто най-лесното е да не гълташ... А пък ако ти е чак толкова неприятно да го правиш, просто недей и готово или намали до минимум свирките...

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Ми ше гълтате, к'во да правите

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Ех веднъж да сме на едно мнение.
    Welcome to the Jungle...

Не прави нищо, което не ти е приятно ; )
    Аз когато съм гълтала винаги после ме е болял коремът.
    И какво е това "Полезно е". Полезно, чушки. Просто мъжете могат да са огромни егоисти и затова ще видиш мнения от сорта на колко е полезно, как трябва да се гълта и как проблема е в теб.
    Няма да гълташ втори път и това е. И е много важно човекът да е чист.
    Мен лично... не ме кефи нещо как миришат пишките. Сигурно звучи тъпо, ама е така. Едно такова гадно, на кожа. Само директно след баня е перфектно и безпроблмено за мен, въпреки че си признавам, правя комрпомиси с това, случвало ми се е дори след кондом да правя орална любов, което пък е баш гадното, но за любимия човек .. от мен да мине : )
    Но това с гълтането по-добре недей, ако ти се повдига. Гадно си е в някои отношения. Много солено.. На мен винаги после ми дразни страшно много стомаха.
    С настоящия плюем.. : D Няма нищо против. Даже беше учуден, че ми беше наложено мнението (от форуми и от един бивш приятел), че по-скоро трябва да се гълта. А то не е така. Въпрос на личен избор. И дори не е толкова вярно, че на мъжете им става гадно ако мацката после им изплюе "поколениетo". Mоят лично се съобразява с мен и така трябва да бъде. Не виждам нищо хубаво в прекомерните "жертви" за партньора или за секса като цяло.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^С последното изречение ме преби. Не очаквах да прочета нещо подобно на фона на досегашните ми впечатления от теб, jghgh

Авторке, имаше ли чувство, че не си преглътнала както трябва и нещо ти дразни?
    За да не се случва така и друг път, предвидливо си вземи нещо за пиене. Или просто послушай колежката над мен.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си