- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първа свирка
Преди,време с една не точно ''гадже'' ми беше просто и го бех дал неколко пъти и и напълних устата, та тя ми беше казала,че като пия натурален сок,ананас, или лимон и вкуса на спермата ми бил по добър. : ) та може да го кажеш на приятеля ти и да го изпробвате (няма защо да ми благодариш за съвета : ) )
Последно редактирано от footballitsmylife : 05-12-2012 на 12:18
Офф, хора мисля, че тук проблемът й е бил на чисто физиологична основа, а не псхиическа. Каза ви се вече, че не се е гнусяла, а чак след няколко часа й е станало гадно на корема. Авторке, ако имаш проблеме стомах/корем, може би просто трябва да се откажеш от идеята.
Беее то може от друго да ти е станало лошо...
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
по принцип ананаса спомага за вкуса на спермата , др храни като месо и т.н влияят върху това колко е гъста и т.н. както и да е , не мисля че ще е от полза на авторката
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Ако държиш да се научиш и не ти харесва чувството в устата,тренирай със сурови яйца!А вкусът на сп****та зависи от храната която яде мъжът .От плодовете става по - приемлива,а от месото -по гадна.За мъжа не е важно дали гълташ,а дали свършва в устата ти!
Просто не е трябвало да свършва в устата ти или поне не е трябвало да го гълташ. Когато на мен ми беше за пръв път, просто го помолих да не свършва в устата ми и всичко беше наред.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Незнам ама само като ви чета и ще повърна с тва гълтане.Поне от любопитство ще кажете ли къв е вкуса.
Ако имаш девиации ще ти е по- лесно. Представяй си, че си прахосмукачка.
И на мен ми е гадно и не гълтам. Гадно ми е още и да му ближа топките и не го правя. Мъжа ми не се сърди. Той не е гнуслив, и например, преди да правим анален секс, той си пъха езика вътре в ануса ми, доколкото може да влезе, и това го възбужда. Аз не мога да направя такова нещо. Отблъскваме самата мисъл. Така, че зависи от човека.
Темата е стара!