.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Мен никога не са ме питали и честно казано понякога ми се е искало да изявят желанието - макар че понякога сама си изпявам всичко на женската родителска част. А твоята майка явно иска да сте по-близки и да разговаряте повече, вместо да се оплакваш, от време на време сядайте да си поговорите дори за някакви пълни тъпотии. След време ще съжаляваш (от личен опит ти казвам).
    Прав/а си!

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    сигурно си на 13 ..
    благодари се че родителите ти се интересуват от теб, а не са те заебали на произвола на съдбата..
    МИ ДА НА 13 СЪМ И КАКВО?Спрете с тея предположения...''сиурно си на 13...12...16...14....15..Еми да на 13 съм не мога да се родя на 21 НАЛИ!??!?!Тази възраст ще я мина независимо дали искаш или не!

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Много ясно, че ме разпитва (особено след като живея в друг град и се виждаме веднъж в месеца)
    в началото ми беше доста дразнещо , с времето свикнах и почнах сама да разказвам, така й спечелих доверието и не е толкова страшно. Не разбирам къде е проблемът, все пак тя ти е майка и иска да знае какво става покрай теб
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Моме, какво се сърдиш? На 13 си подяволите... Не можеш да очакваш нещо друго...

Според мен авторке си все още малка (12-14 годишна) затова толкова усилено те разпитва.Но не си ли се замисля,че майка ти просто иска да разговаря с теб,да знае какво правиш,как се развиваш.Да,някой въпроси са дразнещи ..на мен също много често ме разпитват така и е ужасно,но това е защото са загрижени.Ако не ти е приятно просто кажи "Мамо ако имаше нещо по-важно щях да ти кажа,моля те не ме разпитвай за такива неща" и смятам,че майка ти ще разбере.А като поотраснеш още малко вече няма да имаш такива проблеми и ще ти липсва тази загриженост

Голям фен Аватара на Junieee8
    Град
    it's simple... you have to find me
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Майка ти просто се опитва да разговаря с теб, да те подтикне да споделяш, да се сближи с теб. Ти вместо да се възползваш от това си седнала да се оплакваш.
    Така е, стига да не те разпитва в стил лошото ченге- казвай веднага или три дни без храна и вода Ако ти говори като на приятелка,какъв ти е проблема?! Аз лично ти завиждам..
    Пък ако те дразни толкова и кажи..
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от 1Пуканка1 Виж мнението
    на 13 съм не мога да се родя на 21 НАЛИ!??!?!
    Точно, защото не можеш да се родиш на 21 ще си траеш като те питат, а като станеш на 21 тогава ще му мислиш. Схващаш ли ми логиката?

Майка ти се опитва да изкопчи някакво минимално време с теб, защото явно й липсва присъствието ти, а ти се правиш на малоумно тийнейджърче. Седни да си поговорите, дай й шанс. Кой знае, може да се окаже пич. Връзката с родителите може да заслабне рязко, което се отрязява в заслабване и на характера.
    Последно редактирано от bowlingForBeer : 04-17-2012 на 04:55
    Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Зависи на колко си години. След време въпросите ще намаляват....намаляват....и ти сама ще почнеш да си казваш всичко, без те да те питат(личен опит)

Е, съвсем нормално е да те разпитва..интересува се какво става с теб. Пък и ти какво очакваш да говорите за глобалното затопляне и смисъла на живота.. естествено,че ще те пита какво правиш,с кой излизаш и etc.

Цитирай Първоначално написано от laserlight Виж мнението
    Е, съвсем нормално е да те разпитва..интересува се какво става с теб. Пък и ти какво очакваш да говорите за глобалното затопляне и смисъла на живота.. естествено,че ще те пита какво правиш,с кой излизаш и etc.
    дА..Като се замисля е по-добре така отколкото дръги отегчителни теми!

пф при мен е:
    с баща ми понеже ме няма по 1 сед че уча в друг град на 100км от тях като се пирбера с баща ми винаги обсъждаме тоя какво направил кои е тоя кои си е взел кола/мотор кво става по града че неговата работа е да пуска нет и постоянно обикаля из града,а с майка ми е по различно как мина има ли проблеми кога ще доведеш приятелката ти в нас некфи такива глупости ама не ми пречи нека си "чете"

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Ти се благодари, че й пука. Има някои родители, които и здрасти не желаят да кажат на децата си.
    А ако наистина те нервива тоооолкова много, просто седнете като нормални хора, обясни й как стоят нещата и готово.

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    н не`````````
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    само за това с излизането е така при мен понякога(най-вече ако е момче :Д)
    това с училището не ме пита или ако се случи е нещо от сорта дали трябва да дава пари за нещо :д

Познавам хора, които умират само майките им да се заинтересуват от тях, а ти си седнала да се оплакваш. Знаеш ли колко по-лоши случаи има от твоя? А твоя дори не е лош, а добър, защото знаеш, че имаш майка, на която да разчиташ и майка, която много те обича, така че спри да хленчиш и се стегни!

Познато :Д

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Нашите ме питат само къде ще съм и с кой,защото има 2 варианта - с приятеля ми или с някоя приятелка.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Нашите ме питат само къде ще съм и с кой,защото има 2 варианта - с приятеля ми или с някоя приятелка.
    абсолютно същото ;д

Супер фен Аватара на fizzyg
    И мен мама ме разпитва много..след като се върна разговора е: къде ходи,с кой беше (макар,че й казах преди това),какво стана .. Но пък поне съм сигурна,че е заинтересована от мен,поне ми обръща внимание..

много често

Голям фен Аватара на SWT
    Ами преди и мене повечко ме разпитваха,но сега не чак толкова подробно,просто си ме знаят с кого излизам и така,след време мисля,че няма да те разпитват толкова много.

Родителите са такива....Все ще питат за нещо, но искат да знаят с кого прекарваш времето си, с какво се занимаваш или какво правиш, когато си извън дома.Загрижени са, знам ли... На мен също ми задават тъкива въпроси понякога, зная, че е изнервящо, но все пак са родители.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    да... друг е въпроса че ги лъжа къде ходя и кво прая

хахаахх супер познато...баба ми е същата ама много я бъзикам
    тя: с кой ще излизаш?
    аз: с една приятелка
    тя: как се казва? Къде живее? Как се справя в училище?
    аз: Петранка, живее на улицата, не ходи на даскало
    тя: ее стига си се майтапила де! Какво ще правите?
    аз: ще взимам наркотици, ще се напия и ще пуша като луда
    и тя се отказва повече да ме разпитва, просто остава разочарована xD
    иначе няма как да говориш така на майка си де...просто трябва да ти има доверие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си