- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- А вас разпитват ли ви така родителите !!?!?!?!?!?!??
Много ясно, че ме разпитва (особено след като живея в друг град и се виждаме веднъж в месеца)
в началото ми беше доста дразнещо , с времето свикнах и почнах сама да разказвам, така й спечелих доверието и не е толкова страшно. Не разбирам къде е проблемът, все пак тя ти е майка и иска да знае какво става покрай теб
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Моме, какво се сърдиш? На 13 си подяволите... Не можеш да очакваш нещо друго...
Според мен авторке си все още малка (12-14 годишна) затова толкова усилено те разпитва.Но не си ли се замисля,че майка ти просто иска да разговаря с теб,да знае какво правиш,как се развиваш.Да,някой въпроси са дразнещи ..на мен също много често ме разпитват така и е ужасно,но това е защото са загрижени.Ако не ти е приятно просто кажи "Мамо ако имаше нещо по-важно щях да ти кажа,моля те не ме разпитвай за такива неща" и смятам,че майка ти ще разбере.А като поотраснеш още малко вече няма да имаш такива проблеми и ще ти липсва тази загриженост
Майка ти се опитва да изкопчи някакво минимално време с теб, защото явно й липсва присъствието ти, а ти се правиш на малоумно тийнейджърче. Седни да си поговорите, дай й шанс. Кой знае, може да се окаже пич. Връзката с родителите може да заслабне рязко, което се отрязява в заслабване и на характера.
Последно редактирано от bowlingForBeer : 04-17-2012 на 04:55
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Зависи на колко си години. След време въпросите ще намаляват....намаляват....и ти сама ще почнеш да си казваш всичко, без те да те питат(личен опит)
Е, съвсем нормално е да те разпитва..интересува се какво става с теб. Пък и ти какво очакваш да говорите за глобалното затопляне и смисъла на живота.. естествено,че ще те пита какво правиш,с кой излизаш и etc.
пф при мен е:
с баща ми понеже ме няма по 1 сед че уча в друг град на 100км от тях като се пирбера с баща ми винаги обсъждаме тоя какво направил кои е тоя кои си е взел кола/мотор кво става по града че неговата работа е да пуска нет и постоянно обикаля из града,а с майка ми е по различно как мина има ли проблеми кога ще доведеш приятелката ти в нас некфи такива глупости ама не ми пречи нека си "чете"
Ти се благодари, че й пука. Има някои родители, които и здрасти не желаят да кажат на децата си.
А ако наистина те нервива тоооолкова много, просто седнете като нормални хора, обясни й как стоят нещата и готово.
н не`````````
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
само за това с излизането е така при мен понякога(най-вече ако е момче :Д)
това с училището не ме пита или ако се случи е нещо от сорта дали трябва да дава пари за нещо :д
Познавам хора, които умират само майките им да се заинтересуват от тях, а ти си седнала да се оплакваш. Знаеш ли колко по-лоши случаи има от твоя? А твоя дори не е лош, а добър, защото знаеш, че имаш майка, на която да разчиташ и майка, която много те обича, така че спри да хленчиш и се стегни!
И мен мама ме разпитва много..след като се върна разговора е: къде ходи,с кой беше (макар,че й казах преди това),какво стана .. Но пък поне съм сигурна,че е заинтересована от мен,поне ми обръща внимание..![]()
много често
Ами преди и мене повечко ме разпитваха,но сега не чак толкова подробно,просто си ме знаят с кого излизам и така,след време мисля,че няма да те разпитват толкова много.![]()
Родителите са такива....Все ще питат за нещо, но искат да знаят с кого прекарваш времето си, с какво се занимаваш или какво правиш, когато си извън дома.Загрижени са, знам ли... На мен също ми задават тъкива въпроси понякога, зная, че е изнервящо, но все пак са родители.
да... друг е въпроса че ги лъжа къде ходя и кво прая
хахаахх супер познато...баба ми е същата ама много я бъзикам
тя: с кой ще излизаш?
аз: с една приятелка
тя: как се казва? Къде живее? Как се справя в училище?
аз: Петранка, живее на улицата, не ходи на даскало
тя: ее стига си се майтапила де! Какво ще правите?
аз: ще взимам наркотици, ще се напия и ще пуша като луда
и тя се отказва повече да ме разпитва, просто остава разочарована xD
иначе няма как да говориш така на майка си де...просто трябва да ти има доверие