.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ще ти кажа едно
    приятелството може да свърши с любов,но не и любовта с приятелство(е,има и изключения)

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    ще ти кажа едно
    приятелството може да свърши с любов,но не и любовта с приятелство(е,има и изключения)
    Мда...по-скоро трябва да те е страх от това да не си прецакате приятелството след това,от колкото дали ще си загубите доверието/което май е малко вероятно/.

Мега фен Аватара на Colouring
    Минавала съм през абсолютно същото. Тогава изпитах фразата "Внимавай какво си пожелаваш!".. Взаимно беше,стана то каквото стана. Имаше един огромен момент на еуфория, щастие, радост, изобщо това, което исках, най-накрая се случваше... До едно време всичко вървеше страхотно. Но след това не знам защо и как-всичко се развали.Сега дори не си говорим.. И още ми е голяма мъка,а мина много,прекалено много време. ;/
    Не знам какво да те посъветвам. Ако не бях признала чувствата си нямаше да изпитам едни от най-хубавите си мигове. Ако си бях мълчала обаче сега щях да имам единственото нещо,от което се нуждая - приятел,на когото мога да споделям абсолютно всичко и всичко щеше да си е по старому.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си