.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Мега фен Аватара на Зайче..
    MarietaS мога да ти покажа моя снимка с табелка, на която пише потребителското ми име. Искаш ли?? Ама при условие, че и ти направиш същото. И м/у другото не разбрах защо да съм клонинг с номномном, като ние нямаме нищо общо?! хаха чудиш се какво да измислиш и ти! :д

xXxAngerfisTxXx и на мен принципно не ми пука, просто е тъпо да качват снимки, а да не искат да се снимат с табелка, за да докажат, че са реални след като така ревностно се защитават. И с теб приключвам дискусията си, защото няма смисъл да спорим.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    и вие кво ви пука че има такива ? нали вие не сте фейк ? кво ви дреме че има фейкове които крадат снимки ? обръщат им повече внимание от вас ли ?

Фен Аватара на MarietaS
    Град
    Неопределено
    хахахах и с какво ще ми докаже снимката ти с табелка ,че не сте един и същи човек с NomNomNom?!А за да се снимам с табелки и разни такива измишльотини не може да ме накара никой.
    Ама ти си клонинг ,личи ти от км хихихихи

MarietaS ох, научи се. С номномном сме клонинги. Ех, как се прикривах ама така и не успях да го скрия. Много ми е тъжно сега.. чак ще се разплача..

Фен Аватара на MarietaS
    Град
    Неопределено
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    и вие кво ви пука че има такива ? нали вие не сте фейк ? кво ви дреме че има фейкове които крадат снимки ? обръщат повече внимание на вас ли ?
    Не се хаби виж ,че nomnomnom и тая са една и съща бе.Хора без работа само се чекнат да си намират работа.Остави ги да се развиват.А май разбрах причината за тая злоба,че някой от изгонените набедени за фейкове са по-напред от тях в анкетата за мис форум на раздел секс хихихихи

Град
    всичко опира до самочувствието, аз ако се мисля за най-красив ще мисля абсолютно всички за фейкове... ама не съм, дори и да има не ми пука. Не разбирам кво сте тръгнали да правите теми, да обиждате във темата за снимки, да правите панаири ;d пхаха

Фен Аватара на MarietaS
    Град
    Неопределено
    Плачи има за какво

Фен Аватара на MarietaS
    Град
    Неопределено
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    всичко опира до самочувствието, аз ако се мисля за най-красив ще мисля абсолютно всички за фейкове... ама не съм, дори и да има не ми пука. Не разбирам кво сте тръгнали да правите теми, да обиждате във темата за снимки, да правите панаири ;d пхаха
    Внимавай,че да не баннат и теб или да те изтрият щото 2-3 влият на целия модераторски екип .Явно избиват комплекси тук.

лелееее... вие добре ли сте бе? Я, ходете да се прегледате, честно! Не се заяждам и не целя да обидя някого, но как от два мои поста разбрахте, че се мисля за най-красивата и имам много високо самочувствие?! Мда, имам високо мнение за себе си, но не за това пиша в тази тема.
    Мариета, хайде да не си говорим на "тая" и "тоя", искаш ли?! Викам малко по-културно да го раздаваме, щото и без това тука половината форум те мисли за нереална.. )

Град
    аз не говоря за теб, или някой друга от форума. Просто виждам как някое момиче пуска някой по хубава снимка и ВЕДНАГА коментарите от някои други момичета са фейк фейк... Зайче знам че не си фейк, и не говоря за теб

Фен Аватара на MarietaS
    Град
    Неопределено
    Мда половина форум сте ти номномном ако сте различни и до там.Пък и кво значение има писането с това кой е реален и кой не.Хахахахах
    Пък и аз не обиждам защото за мен сте точно тая и тоя понеже не ви познавам ,нали ,клонингче?!

ахаха честно ти казвам, успя да ми оправиш настроението. Не го казвам иронично или подигравателно, обаче това с клонингите ме кара да се смея на глас. Добре, че във форума има и такива забъркани хора, та поне да се посмеем малко на чуждия гръб.
    Хайде лека нощ от мен, че накрая в повечко ще ми дойде този "сериозен" спор! хаха

Фен Аватара на MarietaS
    Град
    Неопределено
    А тука спор няма.Сега ще се появи nomnomnom хихихихи.КАто ти гледам дата на регистрация...явно си клонинг...била съм тука доста преди да знаеш ,че има такъв форум.Айде сънчо мина и млякото изстина!

xXxAngerfisTxXx ,мисля,че не е само до красотата има и нещо друго.

Да, сънчо мина, хайде лягай си. Аз съм далече от ранни лягания вечер и прилично държание, така че не на мен тези. И да, явно с номномном си приличаме /по характер/, знам ли и аз.. не я познавам лично. мхм.

Фен Аватара на MarietaS
    Град
    Неопределено
    Айде стига се оправдава ми гушкай куклите ,клонингче!

ахаха изобщо не си готина, нали знаеш. Тези лафове бяха доста вървежни в първи-втори клас, сега са по-скоро адски смешни. Та, както и да е. Не мога да се обидя от някаква като теб. Дори няма да се хабя да давам определения, а ти продължавай да ми отговаряш със заучени в първи клас фрази.
    Хайде, че отивам да ям нещо и си пускам филм. То не че тука не е достатъчно голям филм, ама аз предпочитам нормален филм.

Фен Аватара на MarietaS
    Град
    Неопределено
    Не съм ти искала отчет.Изчезвай!

Мега фен
    Град
    <3
    Я по-спокойно всички бе

MarietaS, ти най-много от всички си отваряш устата и едва ли не се караш на всички, а всъщност от теб намирисва най-много на фейк, как ще докажеш, че не си?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от MarietaS Виж мнението
    Не съм ти искала отчет.Изчезвай!
    Тея пловдивски курви станаха много известни бе.... MarietaS - ти да не си им нещо като водач????

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Педофилът от Пловдив със 100те женски ника пак е във вихъра си.

Иначе сеирът е на ниво.
    Welcome to the Jungle...

ахах пак успях да разведря обстановката У форума, а?
    Ама усещам как някой мод ще ми се ядоса накрая

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    вие сте луди бе
    мариета особено.
    ти нали беше напуснала , душице?!
    айде обирай си чукалата и се връщай откъдето си изпълзяла
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Един интереcен въпроc изниква, ако твърдиш, че не cи фейк, защо би влизал през прокcи?? Хмм миcтерия. Проcто миcъл в моята глава.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Само не разбрах защо ме нахранихте, при положение, че се оказват наистина съмнителни въпросите същества.
    Зайче, тнх за съпорта :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми