- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Предполагаеми фейкове.
MarietaS мога да ти покажа моя снимка с табелка, на която пише потребителското ми име. Искаш ли?? Ама при условие, че и ти направиш същото. И м/у другото не разбрах защо да съм клонинг с номномном, като ние нямаме нищо общо?! хаха чудиш се какво да измислиш и ти! :д
xXxAngerfisTxXx и на мен принципно не ми пука, просто е тъпо да качват снимки, а да не искат да се снимат с табелка, за да докажат, че са реални след като така ревностно се защитават. И с теб приключвам дискусията си, защото няма смисъл да спорим.![]()
и вие кво ви пука че има такива ? нали вие не сте фейк ? кво ви дреме че има фейкове които крадат снимки ? обръщат им повече внимание от вас ли ?
хахахах и с какво ще ми докаже снимката ти с табелка ,че не сте един и същи човек с NomNomNom?!А за да се снимам с табелки и разни такива измишльотини не може да ме накара никой.
Ама ти си клонинг ,личи ти от км хихихихи
MarietaS ох, научи се. С номномном сме клонинги. Ех, как се прикривах ама така и не успях да го скрия. Много ми е тъжно сега.. чак ще се разплача..![]()
![]()
Не се хаби виж ,че nomnomnom и тая са една и съща бе.Хора без работа само се чекнат да си намират работа.Остави ги да се развиват.А май разбрах причината за тая злоба,че някой от изгонените набедени за фейкове са по-напред от тях в анкетата за мис форум на раздел секс хихихихи
всичко опира до самочувствието, аз ако се мисля за най-красив ще мисля абсолютно всички за фейкове... ама не съм, дори и да има не ми пука. Не разбирам кво сте тръгнали да правите теми, да обиждате във темата за снимки, да правите панаири ;d пхаха![]()
лелееее... вие добре ли сте бе? Я, ходете да се прегледате, честно! Не се заяждам и не целя да обидя някого, но как от два мои поста разбрахте, че се мисля за най-красивата и имам много високо самочувствие?! Мда, имам високо мнение за себе си, но не за това пиша в тази тема.
Мариета, хайде да не си говорим на "тая" и "тоя", искаш ли?!Викам малко по-културно да го раздаваме, щото и без това тука половината форум те мисли за нереална..
)
аз не говоря за теб, или някой друга от форума. Просто виждам как някое момиче пуска някой по хубава снимка и ВЕДНАГА коментарите от някои други момичета са фейк фейк... Зайче знам че не си фейк, и не говоря за теб![]()
Мда половина форум сте ти номномном ако сте различни и до там.Пък и кво значение има писането с това кой е реален и кой не.Хахахахах
Пък и аз не обиждам защото за мен сте точно тая и тоя понеже не ви познавам ,нали ,клонингче?!![]()
ахаха честно ти казвам, успя да ми оправиш настроението. Не го казвам иронично или подигравателно, обаче това с клонингите ме кара да се смея на глас. Добре, че във форума има и такива забъркани хора, та поне да се посмеем малко на чуждия гръб.
Хайде лека нощ от мен, че накрая в повечко ще ми дойде този "сериозен" спор! хаха![]()
А тука спор няма.Сега ще се появи nomnomnom хихихихи.КАто ти гледам дата на регистрация...явно си клонинг...била съм тука доста преди да знаеш ,че има такъв форум.Айде сънчо мина и млякото изстина!
xXxAngerfisTxXx ,мисля,че не е само до красотата има и нещо друго.
Да, сънчо мина, хайде лягай си.Аз съм далече от ранни лягания вечер и прилично държание, така че не на мен тези. И да, явно с номномном си приличаме /по характер/, знам ли и аз.. не я познавам лично. мхм.
![]()
Айде стига се оправдава ми гушкай куклите ,клонингче!
ахаха изобщо не си готина, нали знаеш. Тези лафове бяха доста вървежни в първи-втори клас, сега са по-скоро адски смешни. Та, както и да е. Не мога да се обидя от някаква като теб. Дори няма да се хабя да давам определения, а ти продължавай да ми отговаряш със заучени в първи клас фрази.
Хайде, че отивам да ям нещо и си пускам филм. То не че тука не е достатъчно голям филм, ама аз предпочитам нормален филм.![]()
Я по-спокойно всички бе
MarietaS, ти най-много от всички си отваряш устата и едва ли не се караш на всички, а всъщност от теб намирисва най-много на фейк, как ще докажеш, че не си?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Педофилът от Пловдив със 100те женски ника пак е във вихъра си.
Иначе сеирът е на ниво.![]()
Welcome to the Jungle...
ахах пак успях да разведря обстановката У форума, а?
Ама усещам как някой мод ще ми се ядоса накрая![]()
Един интереcен въпроc изниква, ако твърдиш, че не cи фейк, защо би влизал през прокcи?? Хмм миcтерия. Проcто миcъл в моята глава.
Само не разбрах защо ме нахранихте, при положение, че се оказват наистина съмнителни въпросите същества.
Зайче, тнх за съпорта :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...