.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Размер?!?

Hybrid View

Охх, ама си неграмотен...
    По темата: Не е въпрос до размера, идеята е дали ще успееш да я предразположиш, както каза granger. Освен това има някои момичета, които просто като чуят за "анален секс" иии си мислят, че това е нещо супер гадно, болезнено, грешно и тн иии просто "разбиранията им" не им позволяват... трудно ще навиеш такова момиче
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Охх, ама си неграмотен...
    По темата: Не е въпрос до размера, идеята е дали ще успееш да я предразположиш, както каза granger. Освен това има някои момичета, които просто като чуят за "анален секс" иии си мислят, че това е нещо супер гадно, болезнено, грешно и тн иии просто "разбиранията им" не им позволяват... трудно ще навиеш такова момиче
    Значи по-добре да си чукам сегашната ми, щуту ми дава всичко и е много префрезна (party)

Имам симпатии от една много секси и красива съседка та ако може да стане да тъка на два стана ще е много добре
    Последно редактирано от SexyBody : 05-13-2012 на 10:21

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SexyBody Виж мнението
    Значи по-добре да си чукам сегашната ми, щуту ми дава всичко и е много префрезна (party)

Имам симпатии от една много секси и красива съседка та ако може да стане да тъка на два стана ще е много добре
    От два стола, на земята пада ли ти се?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си