- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Когато напиша книгата си, ще проявите ли интерес да си я купите?
Летисия, не пускай снимки, защото мръсникът ще мастурбира, гледайки те![]()
Зависи, ако е животно ще пропусна.
n00bs
Разликата между това, че аз съм ученичка, а ти студент са само и единствено няколко години. Като искаш си пиши пътеписите как ходиш по Османските земи, живей още с родителите си и мисли с акъла на 12 годишен, но важното е, че ти си СТУДЕНТ Уау! Толкова недостижимо е да си студент в Пловдив в университет, който е на 7531893465832890234742309 място в света, изпреварван дори от университети в Африка, но ти си студент, извинявай, това е толкова престижно и непосилно за обикновените хора....
Кой би бил толкова заблуден, че да чете подобни лайна?
Дори ако го сложиш в някой блог за без пари, пак не бих го прочел.
Дееба скучният индивид.
Ти като не искаш, има милиони други хора, които ще искат![]()
Еегаси омразата се лее тука. Малко е жалко да се заяждате в спам секцията на Тийнпроблем.нет.
На мен поне би ми била интересна книжката само ако е фрашкана с ирония или ако е фантастична футуристична пасеистична измислица. Иначе не.![]()
Не бих ти дал финанси под каквато и да е форма
150 лева на месец?
и си богат?
Що пък 150, стипендиите ми са по 600другата седмица даже заминавам на екскурзия в чужбина
![]()
И пак - как със 600 лева си богат?
Брата взима по 7-800 и пак не се има даже и за средно ниво, а ти...
Явно имаш доста ниски цели... Но пък за педал си е обяснимо.
Брат ти ако пие, пуши и ходи по жени, и 8000 няма да му стигат![]()
Пие рядко, не пуши, а за жените въобще не ме интересува...
Въпрос на самочувствие е - има хора и с 300 лева се чувстват богати и си казват "Това ми стига" Смешни ми са тези хора...
Ти като хетеросексуален, имащ амбицията да се жениш и да имаш деца, ще ти трябват доста повече от 300, мда
Затова съм се насочил към добре-плащаща се специалност - дори и в България.
Значи си бил способен да мислиш малко, ако искаш...