- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбвам се в приятелката си.
Имам една-едничка приятелка, на която споделям всичко. Тя ми е като родна сестра и винаги ме разбира. Но от няколко дни като си легна не мога да престана да мисля за нея и така докато не заспя, в даскало също ми e цял ден в главата. Лошото е, че тя напоследък не ми обръща много внимание и без нея се чувствам ужасно самотен.
Това влюбване ли е или прекалена привързаност?
съгласна съм с alchy.А и още повече, че от теб зависи, дали ще се влюбен... ако си повярваш, че си - значи си... ако не си повярваш - не си. Според мне просто ужасно много я обичаш като ПРИЯТЕЛКА, а сега тя като не ти обръща внимание ти е гадно и затова си въобразяваш разни неща
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Чак влюбен не си - нормално е след като прекарваш време с нея да се привържеш до такава степен, че да си мислиш, че я обичаш - да, може и така да е. Но си мисля, че по-скоро в нея намираш разбиране и обич (макар и приятелски), а точно това е нещото, което искаш и търсиш в другите момичета. Но ти най - добре знаеш какво чувстваш.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Няма такова нещо като приятелство между мъж и жена....рано или късно единия изгаря
В твоя случай явно това си ти.Помисли добре как ще процедираш,защото последствията може и да не са в твоя полза.
като имаш мнение го кажи,ама не ми викай NOPE,щот за мен е YEP
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не искам да ми е гадже, но съм си представял как я гушкам и я галя. Просто искам да съм важен за нея така както тя е важна за мен.
"а може би и тя изпитва нещо към теб и затова да е решила да се отдалечи малко.. всичко е възможно.. не вярвам да си загубиш приятелството, ако и кажеш какво мислиш"
тъпотии
Последно редактирано от sapphirr : 05-13-2012 на 08:22
Не, не знам! Нали затова пускам тази тема, за да получа съвет от някой!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
по-скоро ти липсва като приятелка
но зависи как я чувстваш де прецени сам дали имаш чувства или просто ти липсва
Според мен просто сте се отчуждили в последно време
и ти липсват предишните ви отношения.
Приятелю, най-добре си избий от главата всичко друго освен приятелските мисли. Недей да и споделяш, защото направиш ли го нищо няма да е същото, недей да се влюбваш и да се пробвате даже, останете си приятели, щом сте толкова близки.
И 2 страници никой не се сети да зададе най-важния въпрос:
Намираш ли я за привлекателна? Външността й възбужда ли те?
От отговора ще си прецениш дали се влюбваш в нея или просто се лигавиш.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
според мен не си влюбен а просто много привързан
Благодаря за съветите. А какво да направя, за да може тя отново да ми обръща внимание. Вече от около една седмица почти не си говорим :S
Излез от филма мой човек, земи се в ръце.