- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблеми при секс
Здравейте ще се опитам да бъда максимално кратка.. Когато правя секс със приятеля си имам малко болки при по дълбоко проникване от към яйчниците някъде не съм сигурна все едно е стигнал дъното.. леко е срязваща болката за секунда може би но при по бързи движения се получава доста неприятно защото ми се убива желанието.. почти при всички пози ме понаболява при най - дълбокото проникване.. незнам на него ли му е малко по голям или е в мен проблема.. с него съм от около година но не мога точно да си спомня дали от няколко месецца са болките или от преди.. при предишни партньори пак ми се е случвало но много рядко може би 1-2 пъти .. но сега може би всеки път когато го прави ме боли .. другият ми проблем е вагинална сухота.. да вярно понякога малко пропускаме ласките но и да не ги пропускаме след 1вия оргазъм и пресъхвам страшно много .. мразя да ходя на гинеколог и ми е неудобно от тях...
Май си мразила и ти е било неудобно от часовете по български *васнтме*.
Хм, добре е да отидеш все пак на гинеколог за всеки случай. Иначе просто го накарай да бъде по-внимателен и да не прониква по-бързо и същевременно не толкова дълбоко. Последно ако не бързате за някъде не виждам причина да изпускате ласките.
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Кажи му да не ти го вкарва докрая и да не е толкова рязко и бързо. А за сухотата, пробвали ли сте с лубрикант?
Ай стига бе тя е на 22, ако от сега вземе лубриканта, какво остава за по-нататък
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Просто пробвайте с пози, в които проникването не е толкова дълбоко.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5